Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By kostis20
Focusman91 έγραψε:
kostis20 έγραψε:Καλά για 500χλμ σε 5 μέρες πόσες φορές το φορτισές?
Επισης δε κατάλαβα όλοι αυτοι οι φορτιστές που πήγες γιατί δε το φορτισαν στο 100%?Εκεί ας πούμε που το άφησες 2,5h?

Μια φορα την Πεμπτη τη νυχτα στα River West που τσιμπησε ενα 30%. (1μιση ωρα)
Μια φορα την Παρασκευη το απογευμα στον Φιλιππαιο που εφτασε το 100% (2μιση ωρες)
Μια φορα το Σαββατο που εφτασε ξανα στο 100%. (2μιση ωρες)
Μεταξυ Παρασκευης και Σαββατου ειχε μεσολαβησει μια βολτα 70 χλμ. που ειχε ριξει τη μπαταρα στο 65%.

Σταμάτα ζαλίστηκα... :lol:
Δηλαδή από οποιον φορτιστη βρεις κοντα σου,αδειο να δουλευει κτλ τωρα πρέπει να είναι και DC :s_wacko
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#857555 Ε πώς είναι?Αυτο που το αφήνεις 3 ώρες σε φορτιστη AC και παίρνει 30% τώρα αναφέρθηκε.
Αν ο φορτιστής που θα βρείς δηλαδη σε ταξίδι είναι AC τι γίνετε?
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#857559 Σε ταξίδι όλοι οι φορτιστές είναι DC. Οι πιο μικροί είναι 50kW, ενώ πλέον υπάρχουν 250kW για τα Tesla, η ΔΕΗ βάζει 300kW, ενώ σε ΣΕΑ θα βρεις 180kW.
O AC φορτιστής είναι πολύ πιο αδύναμος από τον DC. Απευθύνεται σε κάποιον που θα αφήσει το αμάξι εκεί για αρκετή ώρα. Για το σπίτι δηλαδή, την εταιρεία, κλπ.
Άβαταρ μέλους
By red_monster
kostis20 έγραψε:Ε πώς είναι?Αυτο που το αφήνεις 3 ώρες σε φορτιστη AC και παίρνει 30% τώρα αναφέρθηκε.
Αν ο φορτιστής που θα βρείς δηλαδη σε ταξίδι είναι AC τι γίνετε?

Σε AC φορτίζει μέχρι 11 kw, αυτό είναι γνωστό τοις πάσι
Άβαταρ μέλους
By red_monster
red_monster έγραψε:
Scotch έγραψε:Για τους φορτιστές στο Νιάρχος έχω διαβάσει πως συχνά συναντάς εικόνες ασύμβατες με ίδρυμα πολιτισμού. Ισχύει;

Τι να πω, έχω φορτίσει 2-3 φορές και δεν έχω αντιληφθεί κάτι μεμπτό, τουναντίον

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#857569 Ίσως παρατηρείται σε περιπτώσεις αυξημένης προσέλευσης :s_dunno
Άβαταρ μέλους
By glf
#859208 3 χιλιάρικα για υφασμάτινο αντίσκηνο; ρε πάνε καλά;
Άβαταρ μέλους
By g8777
Zorz έγραψε:
:s_empathy

:s_empathy

Σε εφαγε η περηφανεια & προκαταληψη και σενανε. :shifty:

Τα πραγματικα χαχανα ειναι αλλου Ζορζιε.

Εικόνα

:s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl

Ντουζ πουαν απο μενα :s_thumbsup
Άβαταρ μέλους
By Serf
#859363 Why not... κόστος παραγωγής €30. Κόστος στο Aliexpress €300. Κόστος από την επίσημη Tesla €3000. Ένα μηδενικό πάνω ένα κάτω δεν κάνει διαφορά!!!
Άβαταρ μέλους
By Serf
#859485 Έρχονται adaptive high beams... μόλις δύο χρόνια και κάτι ψηλά πήρε η υλοποίηση... λίγο ακόμα και δε θα τα προλάβαινα με το M3LR.

https://www.notateslaapp.com/software-u ... ease-notes

.
Άβαταρ μέλους
By Chris
#859487 Τα μεσαία τους είναι το πρόβλημα. Και όχι μόνο των suv νομίζω. Τις περισσότερες φορές που με τυφλώνουν οι πίσω μου τελευταία, είναι Τέσλα. Αλλά δεν είναι τόσο δυνατά ώστε να είναι τα μεγάλα. Τα μεσαία τους ρίχνουν πολύ ψηλά.
Άβαταρ μέλους
By red_monster
Serf έγραψε:Έρχονται adaptive high beams... μόλις δύο χρόνια και κάτι ψηλά πήρε η υλοποίηση... λίγο ακόμα και δε θα τα προλάβαινα με το M3LR.

https://www.notateslaapp.com/software-u ... ease-notes

.

Καλώς να έρθετε στην παρέα μας. Στο highland δουλευθούν εξαιρετικά !
Άβαταρ μέλους
By red_monster
Chris έγραψε:Τα μεσαία τους είναι το πρόβλημα. Και όχι μόνο των suv νομίζω. Τις περισσότερες φορές που με τυφλώνουν οι πίσω μου τελευταία, είναι Τέσλα. Αλλά δεν είναι τόσο δυνατά ώστε να είναι τα μεγάλα. Τα μεσαία τους ρίχνουν πολύ ψηλά.

Μήπως να βάλεις ένα μαξιλαράκι κάτω απο το κάθισμα να σηκωθεί η θέση οδήγησης ; :shifty: