Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By bibendum
otso έγραψε:Προτου φαω μπαν δεν θαθελα να ημουν στην θεση του Εντι που προς στιγμη ειχε την ελπιδα οτι η νεα ιδιοκτησια θα δεξιοφερνε.

Μετα την διασπαση του Συριζα οπως καταλαβαινεις σειρα εχουν τα υποκαταστηματα. Πλεον μας στηριζει η Νεα Αριστερα.

Με γεια.

Ευχομαι ολα καλα για ολους, πρωην και νυν.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#859314 Ορίστε, μπήκαν τα πράγματα πάλι στη θέση τους. Καλή αντοχή εύχομαι παΝίκο :lol: :iconcool:

Μιραζάκο γιατί έφυγες; Γύρνα πίσω :protest:
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#859326 O HF ανακοίνωσε αυτό:

H διάδοχος κατάσταση μετά την αποχώρηση του ιδρυτή και administrator του φόρουμ, έχει ως εξής:
-Από την προηγούμενη διαχειριστική ομάδα, παραμένουν οι sknipper και drdino, καθώς οι υπόλοιποι mod ζήτησαν να αποχωρήσουν, αφού λόγω έλλειψης χρόνου, δεν μπορούν να προσφέρουν και θα ήταν άδικο για όσους θα το κάνουν να συνεχίσουμε έτσι.
-Η προσφορά όλων όλα αυτά τα χρόνια ήταν πολύτιμη και θυμίζω εθελοντική, κανείς δεν πληρώθηκε ποτέ από κανέναν. Τους ευχαριστούμε όλους εγκάρδια για το χρόνο που διέθεσαν και ελπίζουμε να είναι επίσης ενεργά μέλη του φόρουμ.
-Όποιος επιθυμεί να επιστρέψει στους συντονιστές, οι πόρτες είναι πάντα ανοιχτές και τα επιπλέον χέρια καλοδεχούμενα!
-Θα υπάρχουν πλέον 3 Administrators/Moderators με διευρυμένο ρόλο, ώστε να εξασφαλίζεται πάντα η ομαλή λειτουργία του φόρουμ, ό,τι και να συμβεί. Αυτοί θα είναι οι NickTG, PaNick67 και edmond.
-Τεχνική βοήθεια στην μετάβαση θα προσφέρει η ίδια ομάδα μέχρι σήμερα, αφού ο server που φιλοξενεί το φόρουμ παραμένει ως έχει, μιας και το κόστος είναι ελάχιστο και καλύπτεται από την διαφήμιση του φόρουμ. Εννοείται πως αυτό γίνεται για διευκόλυνση, και αν ο νέος ιδιοκτήτης επιθυμεί κάτι διαφορετικό, δεν υπάρχει καμία δέσμευση. Ακόμη και η διαφήμιση, είναι post-payment με το μήνα.
-Τεχνική βοήθεια, θα προσφέρει ο glf σε θέματα μόνον τεχνικά, ενώ δεν θα είναι moderator. Ο ρόλος του αν χρειαστεί, θα είναι καθαρά τεχνικός, παραμένει απλός χρήστης σε όλα τα υπόλοιπα.
-Τέλος, ο νέος ιδιοκτήτης του petrolheads.gr forum είναι ο PaNick67.

Καλή συνέχεια σε όλους.

Μέσα από την καρδιά μου θέλω να ευχαριστήσω τον . (HF) για τα 11 χρόνια που μας προσέφερε και κυρίως για την ελευθερία της γνώμης που μας επέτρεψε!!! :s_howdy

Τον Νίκο (panick67) έχω να τον δω πολλά χρόνια από κοντά, αλλά είμαι βέβαιος ότι θα είναι το ίδιο δίκαιος, γνωρίζοντάς τον σαν άνθρωπο. :superman:
Άβαταρ μέλους
By mirage
PaNick67 έγραψε:Χαιρετω κι εγω, απο νεο ποστο πλεον. :s_howdy

Θα παρακαλουσα να διαβασετε μια φορα τους κανονισμους για να μην βρεθω με νομικα μπερδεματα κι εχω παιδι να μεγαλωσω.. :s_cool.

Οχι οτι φοβαμαι μιας και ο νομικος μου συμβουλος ειναι ο Κωνσταντινος Πεντε :iconcool:

Καλα ποσταρισματα σε ολους
Σιδεροκέφαλος PaNick, και φυσικα πολλά ευχαριστώ στον HΦ που μας διέθεσε τον χώρο και φρόντισε για την συνέχιση της ύπαρξης του φόρουμ.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#859343 Πολλα ευχαριστω στον HF για τον χωρο που μας διεθεσε για τοσα χρονια.
Καλο κουραγιο στον Νικο και στους μοντ.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#859346 Θερμές ευχαριστίες στον HF! Εύχομαι κι εγώ να συνεχίσει να γράφει, έστω ως απλό μέλος.

Νίκο καλορίζικος και σιδεροκέφαλος! Η στιγμή που περίμενες εδώ και καιρό (να μετονομάσεις το petrolheads.gr σε electroheads.gr), μόλις έφτασε! :eat:
Άβαταρ μέλους
By mousatos
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#859492 Θέλω και εγώ να ευχαριστήσω τον HF για όλα όσα οργάνωσε και πρόσφερε με τις γνώσεις του τα χρόνια που πέρασαν. Ως παρέα το έβλεπα και το βλέπω. Εύχομαι να συνεχίσει να ποστάρει και στο μέλλον.

Καλή δύναμη σε όσους ασχολούνται πιο ενεργά με το φόρουμ!
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#859519 Να ευχαριστήσω άλλη μια φορά τον Χάι Φάι για όλα όσα έκανε τόσα χρόνια και να πω ότι θα στενοχωρηθώ αν εξαφανιστεί και ως χρήστης.