Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
Corto Maltese έγραψε:
EDDIE_147 έγραψε:Αν mitialo ο Anonymous HF πάντα σεβόταν τις συγκεκριμένες αρχές, ποτέ δεν πόσταρε πράγματα από social media άλλου χρήστη χωρίς την έγκριση του, ποτέ δεν αναφερόταν στην προσωπική ζωή άλλων χρηστών (επαγγελματικά, σπουδές κλπ), οπότε ας δείξουμε τον δέοντα σεβασμό.

Είναι δεδομένο ότι κάτι τέτοια σε σοκάρουν :iconcool:

Πάντως πέρα από την πλάκα, υπάρχει μία σημειολογία. Το παρόν δημιουργήθηκε λόγω αλλαγής ιδιοκτησίας στο 4ΤΦ οπότε θα ήταν πιο σωστό και συμβατό με την ιστορία του παρόντος να υπάρχει όσο μεγαλύτερη διαφάνεια σε τέτοια θέματα. Όχι να βγει κάποιος επώνυμα και να μας πει πόση την έχει την εξάτμιση, αλλά να έχουμε μία σαφή εικόνα σε επίπεδο usernames δε θα ήταν κακή, εφόσον όλα είναι κρύσταλ κλίαρ.

Παρακολουθώ με μεγάλο ενδιαφέρον τις εξελίξεις. Επειδή όμως ξέρω κάποιες καταστάσεις, δεν έγινε ποτέ αλλαγή ιδιοκτησίας στο 4TF.
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#859116 Εντελώς πεντακάθαρα ανακοινώθηκε ότι ο πρώην αποστασιοποιήθηκε και αλλάζει η διοίκηση. Το πως και γιατί επίσης έγινε πολύ ξεκάθαρο ότι δεν είναι ανακοινώσιμο και σεβόμενοι τις προσωπικές επιλογές του καθενός οφείλουμε να το αποδεχόμαστε και τέλος. Αυτό που μετράει είναι όπως λέει και το τραγούδι ότι "Όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν". Άρα για τους χρήστες δεν υπάρχουν διαφορές, τέλοςςς.
Άβαταρ μέλους
By elvet
sknipper έγραψε:Εντελώς πεντακάθαρα ανακοινώθηκε ότι ο πρώην αποστασιοποιήθηκε και αλλάζει η διοίκηση. Το πως και γιατί επίσης έγινε πολύ ξεκάθαρο ότι δεν είναι ανακοινώσιμο και σεβόμενοι τις προσωπικές επιλογές του καθενός οφείλουμε να το αποδεχόμαστε και τέλος. Αυτό που μετράει είναι όπως λέει και το τραγούδι ότι "Όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν". Άρα για τους χρήστες δεν υπάρχουν διαφορές, τέλοςςς.

Πεντακάθαρα ο πρώην αποστασιοποιήθηκε.
Πεντακάθαρα ανακοίνωσε ότι αλλάζει η διοίηκηση.
Ξεκάθαρα δεν ανακοίνωσε το πώς και το γιατί, το οποίο ξεκάθαρα σεβόμαστε ως προσωπική επιλογή.
Ξεκάθαρα και για ιδιαίτερα πεντακάθαρους λόγους θα ήταν σωστό να ανακοινωθεί ποια είναι η διοίκηση και η ιδιοκτησία (αν είναι διαφορετικά) τώρα, διαφορετικά παύουν τα ξεκάθαρα και τα πεντακάθαρα.
Άβαταρ μέλους
By Hellenic tifosi
#859199 Εχει τόση σημασία; ΟΚ, κι εγώ θα ενδιαφερόμουν έτσι από περιέργεια να μαθουμε ποιος ειναι ο ιδιοκτήτης, αλλά κι αν αυτό δε συμβεί, μικρό το κακό.
Άβαταρ μέλους
By BASSstarlet
#859222 Η ουσία είναι η παρακάτω:
Κάποιος έθιξε κατασκευαστή δρόμων, ο οποίος έστειλε τα τσιράκια του να «διαεκρινίσου»ν τι ακριβώς υπονοούσε αυτός ο «κάποιος» και γιατί μπλέκεται σε τέτοια θέματα.
Ο τελευταίος φοβήθηκε, έκανε πίσω, το νήμα εξαφανίστηκε και όλα καλά.
Πολλά θα φανερωθούν στον επόμενο ανασχηματισμό.
Άβαταρ μέλους
By g8777
-Τέλος, ο νέος ιδιοκτήτης του petrolheads.gr forum είναι ο PaNick67.

ΟΚ, τωρα μπορουμε να PaNick67βληθουμε. :omg:

Απο μενα ευχες για μαρκοημερευση :shifty: :whistlink: , και οπως ευχομαστε παντα σε ολα τα κοπροσκυλα τους δικυκλους γτχκτμπτγλστραε, ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΙ :s_empathy
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#859303 Χαιρετω κι εγω, απο νεο ποστο πλεον. :s_howdy

Θα παρακαλουσα να διαβασετε μια φορα τους κανονισμους για να μην βρεθω με νομικα μπερδεματα κι εχω παιδι να μεγαλωσω.. :s_cool.

Οχι οτι φοβαμαι μιας και ο νομικος μου συμβουλος ειναι ο Κωνσταντινος Πεντε :iconcool:

Καλα ποσταρισματα σε ολους
Άβαταρ μέλους
By Chris
Τέλος, ο νέος ιδιοκτήτης του petrolheads.gr forum είναι ο PaNick67.

:s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl (προσθεστε εμοτζις κατα βουληση)

σωθηκαμε τωρα :s_crazy :s_crazy :s_crazy

Σιδεροκεφαλος! Πες αληθεια ρε, ποσα σου εδωσε ο anonymous για να το παρεις?
Άβαταρ μέλους
By egobrain
#859306 καλή αρχή Νίκο!

PaNick67 έγραψε:Οχι οτι φοβαμαι μιας και ο νομικος μου συμβουλος ειναι ο Κωνσταντινος Πεντε :iconcool:

:omg: πες του μπει να χαιρετήσει!
Άβαταρ μέλους
By bill33
PaNick67 έγραψε:Χαιρετω κι εγω, απο νεο ποστο πλεον. :s_howdy

Θα παρακαλουσα να διαβασετε μια φορα τους κανονισμους για να μην βρεθω με νομικα μπερδεματα κι εχω παιδι να μεγαλωσω.. :s_cool.

Οχι οτι φοβαμαι μιας και ο νομικος μου συμβουλος ειναι ο Κωνσταντινος Πεντε :iconcool:

Καλα ποσταρισματα σε ολους

Σιδεροκέφαλος Νίκο.
Οπως και σε όλους όσους τρέχουν το φόρουμ . :thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
g8777 έγραψε:
-Τέλος, ο νέος ιδιοκτήτης του petrolheads.gr forum είναι ο PaNick67.

ΟΚ, τωρα μπορουμε να PaNick67βληθουμε. :omg:

Απο μενα ευχες για μαρκοημερευση :shifty: :whistlink: , και οπως ευχομαστε παντα σε ολα τα κοπροσκυλα τους δικυκλους γτχκτμπτγλστραε, ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΙ :s_empathy

Ορίστε μωρή λυσσάρα κι εσύ. Σε Νίκο πήγε το φόρουμ.
Άβαταρ μέλους
By otso
#859310 Προτου φαω μπαν δεν θαθελα να ημουν στην θεση του Εντι που προς στιγμη ειχε την ελπιδα οτι η νεα ιδιοκτησια θα δεξιοφερνε.