Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By g8777
#858083 Αυτό που ζήσαμε τότε το είδες κάποια χρόνια αργότερα στο Raw.

Τι να λέμε.
Άβαταρ μέλους
By sknipper
Dimitris_P έγραψε:Μπορεί ο καθένας να δει τους εκλογικούς καταλόγους; :hmmm:
Δεν ξέρω για Ελλάδα αλλά στην Αγγλία επιλέγεις αν θέλεις να είσαι στον ανοιχτό ή κλειστό εκλογικο κατάλογο. Αν είσαι στον ανοιχτό οι εταιρείες παίρνουν έτοιμα ονοματεπώνυμα και διευθύνσεις ή τηλέφωνα, όσα στοιχεία έχεο ο κατάλογος και τα χρησιμοποιούν για να σε πρήξουν με διαφημιστικό μπούρου μπούρου.
Άβαταρ μέλους
By bill33
Zorz έγραψε:Υπάρχει κανένας άλλος ex-pat εδώ μέσα που είναι γραμμένος στους εκλογικούς καταλόγους εξωτερικού, που έλαβε σήμερα spam από την Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου; :hmmm:

Ήρθε σε email που χρησιμοποιώ μόνο για τράπεζες, λογαριασμούς κλπ, και με το οποίο γράφτηκα ως εκλογέας εξωτερικού. Μέσα στο κείμενο αναφέρει ρητά το context (ότι απευθύνεται σε ομογενείς), οπότε είναι φως φανάρι από που βρήκαν τα στοιχεία μου:

Φίλες και φίλοι,

Σε 100 ημέρες από σήμερα, στις 9 Ιουνίου, θα πραγματοποιηθούν οι Ευρωεκλογές στην Ελλάδα και εσείς οι ομογενείς μας, χάρη στην ιστορική μεταρρύθμιση της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη, θα μπορέσετε να ασκήσετε το εκλογικό σας δικαίωμα, μέσω της επιστολικής ψήφου.

Αννούλα, το GDPR το έχεις ακουστά; Θα σε πάμε αίμα. :s_airkiss

Εικόνα

Κάτι παίζει με το
https://www.lawspot.gr/nomika-nea/apdph ... ktC2BZgbP8

(σιγά μην το διάβαζα,στο FB το έχουν αναρτήσει ) μαζί με το https://scontent.flhr3-3.fna.fbcdn.net/ ... e=65E63A24
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#858101 Ακριβώς bill, δεν ισχύουν αυτά στην περίπτωσή μας, σε κανονική χώρα θα είχε ήδη επέμβει εισαγγελέας και η φιλενάδα του g θα έδινε εξηγήσεις στη ΓΑΔΑ
Άβαταρ μέλους
By Zorz
Asimov έγραψε:Μωρή μουσίτσα @Zorz πες μας ότι ψηφίζεις Άννα-Μισελ και την αδικήσαμε τη γυναίκα

https://x.com/annaasimakopoul/status/17 ... WdPzsnFufw

:shifty:

Είναι ντροπή, και ντρέπομαι που θέτετε θέματα κομματικής πειθαρχείας.

Εικόνα

Κι αν ψήφιζα το business friendly κόμμα της τάξης και αλφαδιάς, υπάρχουν καλύτεροι υποψήφιοι από την απολογήτρια παιδόφιλων. :iconcool:

Κλασσικά δε, επέλεξε τη συνήθη θρασύδειλη τακτική 'Οταν μας πιάνουν με τη γίδα στη πλάτη, ζητάμε και τα ρέστα κι από πάνω' (© Σπυριδωνάδωνις Γεωργιάδης-Christian Horner):
Θεωρίες συνομωσίας που συσχετίζουν τις εγγραφές για την επιστολική ψήφο με την προσωπική μου δράση, έχουν σκοπό να με χρησιμοποιήσουν για να πλήξουν το θεσμό της επιστολικής ψήφου,

Εικόνα
που συγχέεις την αντίδραση στη κουτσουκέλα σου με επίθεση στη δημοκρατία...
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#858196 https://x.com/jeronymoboss2/status/1763 ... WdPzsnFufw

Ταααααααακ

:s_rofl :s_rofl :s_rofl
Άβαταρ μέλους
By g8777
#858200 Τι θαύματα θα έκανε ο μπουνιουέλ με την αννούλα :sorry:

"Εγώ ξέρετε γυρίζω πολύ"

Γιαννικ κερνάει, Ασίμωφ τον πίνει. :s_drinks
Άβαταρ μέλους
By Asimov
g8777 έγραψε:Γιαννικ κερνάει, Ασίμωφ τον πίνει. :s_drinks

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By g8777
#858327 Εικόνα

Αν ποτέ κλείσει το φόρουμ, ας είναι το μονο ποστ που θα σωθεί ( αντε, και ενα για τα ρανταρ τροχαίας).
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#858328 Δεν θα μπορούσα να βρω καλύτερο άρθρο που να αποδεικνύει πόσο καλύτερα είναι να μεγαλώνεις παιδί στην πόλη, ευχαριστούμε!
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#858332 Πάντως είναι φανταστικά στη Χρυσομηλια, να το ξέρετε
Άβαταρ μέλους
By g8777
#858333 ΗΦ μίλα λίγο πιο δυνατα γιατί έχουν ανθίσει οι αμυγδαλιές και από την μυρωδιά τους δεν σε ακούω καθαρά.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#858334 Ναι, με συγχωρείς. Το χωριό δεν έχει καμία δραστηριότητα για τα παιδιά, ούτε ασφαλώς ακόμη πιο χρήσιμα πράγματα όπως γιατρό.
Άρα, πρέπει να κάνεις καθημερινά 1 ώρα + πήγαινε - έλα για να πας Καλαμπάκα και να δώσεις αυτονόητα πράγματα στο παιδί σου όπως οι ξένες γλώσσες ή να μάθει κολύμπι.

Προτιμώ να έχω κοντά κολυμβητήριο, παρά στάβλους και κοτέτσι.

Επειδή μεγάλωσα με την δεύτερη περίπτωση, να σας πω πως δεν υπάρχει καμία χρησιμότητα ουσιαστικά, ούτε θα γίνει κανείς σοφότερος.
Είναι αστείο που κάποιοι κυριλέ παιδικοί σταθμοί διαφημίζουν τους "βιολογικούς λαχανόκηπους" στην Αθήνα.
Απευθύνονται σε ανθρώπους που νομίζουν πως όλα αυτά έχουν κάποια αξία για τα παιδιά τους, ενώ είναι απλά ένα marketing της πλάκας.
Όπως και το άρθρο, δεν ξέρω τι ήθελαν να πουν, αλλά αν ήθελαν να πουν πως η ζωή στο χωριό έχει κάποιο σοβαρό πλεονέκτημα, απέτυχαν απολύτως.
:s_shout