Προφανώς μπορεί να υπάρχουν άλλα μηνύματα πιο επιβαρυντικά, και προφανώς και μπορεί να υπάρχει παρενόχληση, απλώς δεν την είδα σε όσα μηνύματα διάβασα. Μπορείς να το πεις μέχρι "καβλάντισμα για δύο" και όχι "παρενόχληση από το αφεντικό".
https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY
Ούτε είναι μεμπτο
Είναι απλό αγωνιστικό συμβάν ,δεν τρέχει κατι .
Anonymous Founder έγραψε:Εκανε κάτι τέτοιο όμως; Από τις φωτό δεν προκύπτει.Διάβασες όλα τα μηνύματα ή απλά κουβέντα να γίνεται, γιατί μερικά που είδα εγώ είναι αρκετά juicy και ειναι προφανές πως υπάρχει έντονη ενόχληση από την κοπέλα που από μόνο του είναι αρκετό.
mirage έγραψε:Anonymous Founder έγραψε:Εκανε κάτι τέτοιο όμως; Από τις φωτό δεν προκύπτει.Διάβασες όλα τα μηνύματα ή απλά κουβέντα να γίνεται, γιατί μερικά που είδα εγώ είναι αρκετά juicy και ειναι προφανές πως υπάρχει έντονη ενόχληση από την κοπέλα που από μόνο του είναι αρκετό.
Συμφωνω οτι ηταν πικαντικα τα μηνυματα του. Αλλα και η αλλη δεν το εκοβε κιολας το καβλαντισμα. Απλα δεν ηταν τοσο... Χορνυ οσο ο σερνικος θα ελεγα. Με το που χρησιμοποιησε καθετα τη λεξη "ορια" πηρε το μηνυμα ο αλλος και το εκοψε μαχαιρι το παιχνιδι.
Οπως ειπε κι ο ΧαιΦαι το σοβαροτερο προβλημα που δειχνει να εχει ο Χορνερ ειναι με τη συζυγο του. Σιγουρα δεν αποτελει και το προτυπο αφεντικου, αλλα απο την αλλη ειναι πολυ χοντρο να ποινικοποιησουμε και το καβλαντισμα
mirage έγραψε:Anonymous Founder έγραψε:Εκανε κάτι τέτοιο όμως; Από τις φωτό δεν προκύπτει.Διάβασες όλα τα μηνύματα ή απλά κουβέντα να γίνεται, γιατί μερικά που είδα εγώ είναι αρκετά juicy και ειναι προφανές πως υπάρχει έντονη ενόχληση από την κοπέλα που από μόνο του είναι αρκετό.
Όχι, δεν τα διάβασα όλα, οπότε μπορεί να κάνω λάθος. Όσα διάβασα δεν μου φάνηκαν κάτι φοβερό, είδα επίσης πως η κοπέλα δεν τον ξέκοψε αμέσως, κάτι βέβαια που είναι εν μέρει αναμενόμενο όταν είναι το αφεντικό της.
Γενικώς, χάλια η όλη φάση, δηλαδή απορώ με τα μυαλά του, γιατί να κάνει κάτι τέτοιο, αλλά ΟΚ.
Από ότι διάβασα σε αυτά τα screenshots είδα έναν μπακαλιάρο, σχεδόν λιγουρη που του τρέχουν τα σάλια με χαζές και κρύες κλαψομνιστικες ατάκες να προσπαθεί να το βρέξει λιγάκι.
Η τύπισσα φαίνονταν να αντιστέκεται σθεναρά, μέχρι και για την γυναίκα του έλεγε σε κάποιο σημείο και αυτός έκανε την κοτουλα.
Ότι και να έγινε πάντως, ακόμη και στημένο να είναι το σκηνικό , ο Χόρνερ έγινε περίγελος, δημιούργησε μεγάλα προβλήματα στην οικογένεια του και τους ξεφτιλυσε δημοσίως.
Δεν ξέρω πως μπορεί να σταθεί επαγγελματικά μετά από αυτό
Αλλά εδώ μιλάμε για ένα αφεντικό και μία υπάλληλο του που από τις συνομιλίες καταλαβαίνω ότι την είχει διορίσει travel PA του. Η κοπέλα ποτέ δεν ενέδωσε σε οτιδήποτε και ούτε διασκέδασε το ενδεχόμενο να απαντήσει ανάλογα (να στείλει πχ κάποια χαζοφωτό).
Είναι slam dunk παρενόχληση αυτό (το εάν είναι σεξουαλική δεν μπορώ να πω 100%). Και επειδή σε κάποιους εσωτερικά τσίνισε που την έβγαλε καθαρή ο Χόρνερ, ως δια μαγείας εμφανίστηκε η συνομιλία από το Whatsapp
Εν τω μεταξύ κάπου διάβασα ότι ο Χόρνερ ήταν παντρεμένος όταν τσιλιμπούρδιζε με την Spice Girl. Αρά έχει και βεβαρημένο «ποινικό».
Πάντως απέχει πολύ από τα να φτάσει τον Max Mosley
Για να γινει σωστη κουβεντα, πρεπει ενας χριστιανος να ποσταρει φωτο της κυριας με την οποια ανταλλασσε μηνυματα ο Χορνερακος
https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY
George_Prix έγραψε:Λεμε, λεμε, λεμε και τιποτα δε λεμε κυριοι...Σωστό, αν άξιζε όλη αυτή μανούρα, χαλάλι του, αθώος ο κατηγορούμενος...
Για να γινει σωστη κουβεντα, πρεπει ενας χριστιανος να ποσταρει φωτο της κυριας με την οποια ανταλλασσε μηνυματα ο Χορνερακος
.