Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By dimik
#857187 Το έχω μόλις μία εβδομάδα αλλά δεν παρατήρησα κάποιο πρόβλημα.

Η διάρκεια της μπαταρίας δε είναι εντυπωσιακή για το μέγεθος την εικόνα και την ταχύτητα.

< >
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
Dimitris_P έγραψε:Ήρθε το Tile, για να δούμε..

Η εφαρμογή σου δίνει τις 2 τελευταίες τοποθεσίες, μετά θέλει πληρωμή για premium. :x
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
dimik έγραψε:Το έχω μόλις μία εβδομάδα αλλά δεν παρατήρησα κάποιο πρόβλημα.

Η διάρκεια της μπαταρίας δε είναι εντυπωσιακή για το μέγεθος την εικόνα και την ταχύτητα.

< >

Εσκασε και το update σημερα :s_yes
Άβαταρ μέλους
By bill33
#857472 To βάζω εδώ αν και πάει και στις τράπεζες.
Εδω και ένα μήνα είχα πρόβλημα με μια κάρτα στο google wallet.Δεν μπορούσα να δω τις κινήσεις της και δεν μπορούσα να την κάνω default για contactless πληρωμές καθώς οι τρεις τελειες δεν άνοιγαν τίποτα.Μια κενή οθόνη με το κυκλάκι να γυρνάει αέναα . Oύτε μπορούσα να την διαγράψω ούτε και να την προσθέσω πάλι σαν νέα.
Εγραψα κριτική στο google play στην εφαρμογή και μου έστειλαν λινκ για να στείλω αναφορά
Hi Bill,

Thank you for contacting Google Pay Support. This is Rumi. I hope you're well and safe.

I understand that you're unable to access the card on the Google wallet. I’ll be glad to assist you.....

Αφού ζήτησαν κάμποσα στοιχεία στο τελευταίο email μου έγραψαν το
Hi Bill,

Thank you for writing back to us.

Here, we recommend the user try contacting their card issuer/ bank and have them cancel the tokens. If there are any issues still, please try to disable the phone screen lock.

Note: Disabling the screen lock would help you in removing all the cards automatically from the device within 3-5 minutes. This will help in canceling the previous card authorizations and help in re-adding the card to verify.

Δεν επικοινώνησα με την τράπεζα,απενεργοποίησα το κλείδωμα,pin & fingerprint, και μετά απο μερικά λεπτά οι κάρτες εξαφανίστηκαν απο το wallet.Τις πέρασα απο την αρχή και δείχνει οκ,Δεν έχω κάνει πληρωμή ακόμα αλλά δεν βλέπω λόγο να υπάρχει πρόβλημα.
Άβαταρ μέλους
By kostis20
dimik έγραψε:Το έχω μόλις μία εβδομάδα αλλά δεν παρατήρησα κάποιο πρόβλημα.

< >
Το παρέλαβα σήμερα.Μου βγήκε και λίγο φθηνότερα από το Op12..
Πάμε για στήσιμο σιγά σιγά.Θηκες μεμβράνη κτλ...
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#857679 Μεγεια.
Μεμβρανη εβαλα αυτη
https://www.skroutz.gr/s/49418419/Samsu ... rice=21.99
Θηκη αυτη
https://www.skroutz.gr/s/49411046/Samsu ... HCAVW.html
Εχω και αυτη αλλα δεν με πολυβολεψε
https://www.skroutz.gr/s/49321983/Samsu ... EEGWW.html

Και για να δεσει το γλυκο χτυπησα και τα buds.
Το αλλο που φαινεται ειναι ενας πολυ βολικος ασυρματος φορτιστης
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By drdino
#857680 Μεμβράνη αυτή της Samsung (ώστε να κρατήσει κάνεις τις antiglare ιδιότητες της οθόνης) και θήκη εγώ προσωπικά πήρα μια clear magsafe με stand της ESR ώστε να φαίνεται το τιτάνιο και το εξκλούσιβ χρώμα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#857681 @Geof1
Η μεμβράνη είναι η original anti reflective?Πώς σου φαίνεται?
@drdino καλή φάση!
Άβαταρ μέλους
By dimik
#857691 Εγώ έβαλα Spigen γυαλί και όχι μεμβράνη γιατί το πετάω από δω κι από κει ειδικά στο γυμναστήριο +4χρονο στο σπίτι.

Θήκη ίδια με του Geo γιατί η ESR του drdino δεν ήταν άμεσα διαθέσιμη και θα έπρεπε μετά να αλλάξω και βάση στο αυτοκίνητο όμως επειδή η Spigen βαση με την ασύρματη φόρτιση που έχω δουλεύει μια χαρά = πεταμένα λεφτά.

BTW η θήκη δεν είναι original Samsung leather είναι σχιστοματικη for Samsung vegan κάτι σαν δέρμα. Άλλα είναι καλή στην αφή και κοστίζει τα μισά λεφτά.

< >
Άβαταρ μέλους
By ArrowsFA1
#857708 Από το Motorola Edge 30 Neo που αγόρασα πριν 4 μήνες είμαι πολύ ευχαριστημένος.
Το μόνο που δεν μου αρέσει πολύ είναι ο αισθητήρας δακτυλικού αποτυπώματος...απλά δεν μου αρέσουν οι on-display. Μπελάς.

Και κάτι ακόμη που με ενοχλεί, είναι ότι όταν έχω συνδεδεμένα ακουστικά Bluetooth, οι ήχοι των ειδοποιήσεων (π.χ. ένα μήνυμα WhatsApp) δεν αναπαράγονται και από το ηχείο της συσκευής, αλλά μόνο εντός των ακουστικών. Τα προηγούμενα κινητά μου δεν ήταν έτσι. Υπάρχει κάποια ρύθμιση για αυτό;
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#857723 Εμένα έχουν ρύθμιση τα ακουστικά μου γι'αυτό, από την εφαρμογή της Samsung (έχω τα Buds 2). Τα δικά σου δεν έχουν κάτι;
Για το δακτυλικό αποτύπωμα, σε όλα είναι λίγο πιο αργό όταν είναι on-display, είναι μια συνήθεια υποθέτω. Αλλιώς, δοκίμασε να ξεκλειδώνει με το πρόσωπο.
Άβαταρ μέλους
By ArrowsFA1
#857729 Συνήθεια είναι όντως, δεν είναι πια πρόβλημα, απλά έπρεπε να βρω να σχολιάσω κάτι αρνητικό.
Έχω κάτι budget ακουστικά Xiaomi Mi True Wireless 2, εξαιρετικό vfm, και δεν βλέπω να έχουν τέτοια ρύθμιση, αλλά θα το ψάξω περαιτέρω.
Το πρόβλημα ανακύπτει όταν π.χ. τα έχω συνδεδεμένα και τα αφήνω για λίγο στο τραπέζι, αντί να τα βάλω στη θήκη τους και να αποσυνδεθούν. Αν κάποιος στείλει ή πάρει τηλ. σε αυτή την κατάσταση, ο ήχος αναπαράγεται μόνο στα ακουστικά και δεν τον ακούς..
όχι ότι χάλασε ο κόσμος.
Αν είναι σημαντικό θα ξαναπάρουν.
Νισάφι πια. :lol:
Άβαταρ μέλους
By bill33
ArrowsFA1 έγραψε:Συνήθεια είναι όντως, δεν είναι πια πρόβλημα, απλά έπρεπε να βρω να σχολιάσω κάτι αρνητικό.
Έχω κάτι budget ακουστικά Xiaomi Mi True Wireless 2, εξαιρετικό vfm, και δεν βλέπω να έχουν τέτοια ρύθμιση, αλλά θα το ψάξω περαιτέρω.
Το πρόβλημα ανακύπτει όταν π.χ. τα έχω συνδεδεμένα και τα αφήνω για λίγο στο τραπέζι, αντί να τα βάλω στη θήκη τους και να αποσυνδεθούν. Αν κάποιος στείλει ή πάρει τηλ. σε αυτή την κατάσταση, ο ήχος αναπαράγεται μόνο στα ακουστικά και δεν τον ακούς..
όχι ότι χάλασε ο κόσμος.
Αν είναι σημαντικό θα ξαναπάρουν.
Νισάφι πια. :lol:

Μήπως εχουν ρύθμιση in ear detection ή κάτι παρόμοιο;
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
kostis20 έγραψε:@Geof1
Η μεμβράνη είναι η original anti reflective?Πώς σου φαίνεται?
@drdino καλή φάση!

Μια χαρα. Σα να μην την εχω βαλει. Και το δακτυλικο το ιδιο αστραπιαιο.
Το τηλεφωνο ειναι αλλου απλα.

Και ποσο μαλλον σε εμενα που προερχομουν απο συσκευη του 2019.