Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
Asimov έγραψε:Επειδή είχα μια συζήτηση πρόσφατα… Κυπριαδου ή Ηλιούπολη

Εδώ σας θέλω :shifty:

Suncity και σας γ... το σπίτι :metalo: :inlove: :inlove: :lol:

1η φορά ακούω περιοχή Κυπριαδού.

Η Κηπούπολη Κυπριάδη ή Κυπριάδου είναι μία σχετικά μικρή συνοικία από τις Βορειότερες του Δήμου Αθηναίων. Συνορεύει με το Δήμο Γαλατσίου, και τις συνοικίες: Λαμπρινή, Ριζούπολη και τα Άνω Πατήσια.
Άβαταρ μέλους
By otso
Anonymous Founder έγραψε:

Ο κίνδυνος να χάσεις το κεφάλαιο υπάρχει: αν χρειαστεί να πουλήσεις το σπίτι, και το σπίτι δεν πουλιέται γιατί κανείς δεν ενδιαφέρεται να το αγοράσει. Προφανώς και σε αυτή την περίπτωση το αρχικό κεφάλαιο έχει γίνει ένα σπίτι, άρα δεν είναι μηδενικής αξίας, από την άλλη, κι εγώ έχω ένα σπίτι στο χωριό θεωρητικά, εγώ δεν θα πάω να μείνω ποτέ, κανείς δεν ενδιαφέρεται να το αγοράσει, άρα πόση αξία έχει; Μήπως 0 (μηδέν);

Παντα τυχερακιας , μετα την επενδυση γνωστου εφοπλιστη και με ολα οσα εχετε αναφερει για την περιοχη για μετεγκατασταση γιαπις απο ολη την ευρωπη , θα μπορουσες να αγορασεις και το υπολοιπο χωριο για ενα ξεροκοματο κυριολεκτικα η πινακιου φακης , και με δεδομενο οτι εχεις χωραφια εκει θα μπορουσες να δημιουργησεις ενα οικολογικο χωριο προτυπο , με προιοντα βιολογικα που το ιδιο θα παραγει , ξακουστο στα περατα της γης για πυροβολημενους , με ορειβατικα μονοπατια , αναριχησεις μαθηματα οικολογικα , αναζητηση τροφης και μανιταριων συνεδρια για φυσιοδιφες , αμπελωνες και φιλικο προς την ΛΟΑΤΚΙ κοινοτητα.
Υπερατου, λεφτα για επενδυσεις εχεις , πεθερο εχεις , και το κυριοτερο εχεις ετοιμο κολλητο για διευθυντη διαχειριστη της επιχειρισης ντοπιο , με απεριοριστες γνωσεις σε ολα αυτα με χιουμορ μερακι και που ισως να ηθελε να επενδυσει κι αυτος στην ολη ιδεα .
Ετσι και εσυ θα εισαι αθηνα και η τυχη σου θα δουλευει . Εχω κι αλλες ιδεες αλλα ας μην τις δημοσιοποιήσω. Μονο με ποσοστα.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
Dimitris_P έγραψε:

Suncity και σας γ... το σπίτι :metalo: :inlove: :inlove: :lol:

1η φορά ακούω περιοχή Κυπριαδού.

Η Κηπούπολη Κυπριάδη ή Κυπριάδου είναι μία σχετικά μικρή συνοικία από τις Βορειότερες του Δήμου Αθηναίων. Συνορεύει με το Δήμο Γαλατσίου, και τις συνοικίες: Λαμπρινή, Ριζούπολη και τα Άνω Πατήσια.

Ηρθες και πηρες ενα πληκτρολογιο μια φορα απο εκει :shifty:
Άβαταρ μέλους
By g8777
otso έγραψε:

Ο κίνδυνος να χάσεις το κεφάλαιο υπάρχει: αν χρειαστεί να πουλήσεις το σπίτι, και το σπίτι δεν πουλιέται γιατί κανείς δεν ενδιαφέρεται να το αγοράσει. Προφανώς και σε αυτή την περίπτωση το αρχικό κεφάλαιο έχει γίνει ένα σπίτι, άρα δεν είναι μηδενικής αξίας, από την άλλη, κι εγώ έχω ένα σπίτι στο χωριό θεωρητικά, εγώ δεν θα πάω να μείνω ποτέ, κανείς δεν ενδιαφέρεται να το αγοράσει, άρα πόση αξία έχει; Μήπως 0 (μηδέν);

Παντα τυχερακιας , μετα την επενδυση γνωστου εφοπλιστη και με ολα οσα εχετε αναφερει για την περιοχη για μετεγκατασταση γιαπις απο ολη την ευρωπη , θα μπορουσες να αγορασεις και το υπολοιπο χωριο για ενα ξεροκοματο κυριολεκτικα η πινακιου φακης , και με δεδομενο οτι εχεις χωραφια εκει θα μπορουσες να δημιουργησεις ενα οικολογικο χωριο προτυπο , με προιοντα βιολογικα που το ιδιο θα παραγει , ξακουστο στα περατα της γης για πυροβολημενους , με ορειβατικα μονοπατια , αναριχησεις μαθηματα οικολογικα , αναζητηση τροφης και μανιταριων συνεδρια για φυσιοδιφες , αμπελωνες και φιλικο προς την ΛΟΑΤΚΙ κοινοτητα.
Υπερατου, λεφτα για επενδυσεις εχεις , πεθερο εχεις , και το κυριοτερο εχεις ετοιμο κολλητο για διευθυντη διαχειριστη της επιχειρισης ντοπιο , με απεριοριστες γνωσεις σε ολα αυτα με χιουμορ μερακι και που ισως να ηθελε να επενδυσει κι αυτος στην ολη ιδεα .
Ετσι και εσυ θα εισαι αθηνα και η τυχη σου θα δουλευει . Εχω κι αλλες ιδεες αλλα ας μην τις δημοσιοποιήσω. Μονο με ποσοστα.

Οτσο πρεπει να σε παω μια βολτα απο το Σταυρακι εσενανε. :inlove:
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
Geo f1 έγραψε:Ηρθες και πηρες ενα πληκτρολογιο μια φορα απο εκει :shifty:

Αχά!

(πάει κι αυτό να ξέρεις, τι διάολο, προγραμματισμένα τα έχουν ; )
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder

Aπλό είναι το ερώτημα: αν δεν δούμε ΑΚΡΙΒΩΣ το σημείο, δεν βγαίνει συμπέρασμα. Η Ηλιούπολη έχει ωραίες μεριές, έχει και κάποιες απαράδεκτες. Προσωπικά Άνω Ηλιούπολη δεν θ'αγόραζα ποτέ ακίνητο, θα έπρεπε να είναι σε κάποιο καλό σημείο. Η Ηλιούπολη είναι το Γαλάτσι των Νοτίων, τόσο κοντά σε ωραίες περιοχές, κι αυτή είναι μιεχ (στο μεγαλύτερο μέρος της).

Μεταξύ των δύο περιοχών, θα έλεγα απλώς καμία. Σα περιοχή αν το δεις σαν νησί, σαφώς η Κυπριάδου, αλλά η Ηλιούπολη έχει το καλό να είναι πιο κοντά στην θάλασσα που είναι πλεονέκτημα όπως και να το κάνεις.

@otso
Καλό το σχέδιο, αλλά εγώ το έχω αποφασίσει πως δεν είμαι για τέτοια. Είμαι -από επιλογή κιόλας, μιας και δεν είχα την τύχη να μεγαλώσω εκεί- παιδί της πόλης, την αγαπάω τόσο πολύ που δεν θέλω να ζήσω στην επαρχία για όλα τα λεφτά του κόσμου. Ακόμη και πλούσιος αν ήμουν, μάλλον θα ήμουν σε κάποια παραλιακή πόλη, σε ένα διαμέρισμα με θέα, παρά σε μια μονοκατοικία σε ράντζο.
Με τιμάς όμως με τα λόγια σου. :s_roses
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#857654 Η Ηλιούπολη αν εξαιρέσεις Αγία Μαρίνα είναι οκ έως πολύ καλή με καλές συγκοινωνίες, σχολεία, πλατείες, πεζοδρόμια κλπ

Το επιχείρημα υπέρ της Κυπριαδου ήταν ότι είναι κοντά στο… κέντρο :yikes:
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#857656 Την Ηλιουπολη για μια χαρα την εχω στο μυαλο μου...

Διπλα στο βουνο, σχετικα κοντα στη θαλασσα και στο κεντρο της Αθηνας, κοντα σε περιφερειακο και Αττικη οδο, σχετικα αραια κατοικημενη, με ζωντανη αγορα και πολλους χωρους διασκεδασης.

Δεν ξερω τι λεει απο πλευρας VFM, αλλα σαν περιοχη δεν ειναι κακη :s_dunno
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#857657 Ειπώθηκε μάλιστα επι λέξει ότι η Κυπριαδου δεν βλέπει ΚΑΝΕΝΑ άλλο προάστιο (μετά περιορίστηκε στην Ηλιούπολη η σύγκριση)
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#857665 Δεν θα πω πως είναι κακή περιοχή, κάθε άλλο, για τα δεδομένα της περιοχής την λες ως και... όαση, αλλά μάλλον αυτός που στο είπε δεν έχει πάει αλλού. Πιθανόν να είναι υπερήλικας, κατάκοιτος, τυφλός ή κάτι άλλο, σε κάθε περίπτωση, δύσκολο να πεις πως δεν υπάρχει καλύτερη περιοχή σε ολόκληρη την Αθήνα.
Μεταξύ αυτής και της Ηλιούπολης, εξαρτάται όπως είπα, από εκεί και έπειτα υπάρχουν 10άδες άλλες πολύ καλύτερες.
Να πω εδώ πως και οι τιμές εκεί είναι μάλλον ακριβότερες από της Ηλιούπολης, μάλλον γιατί εκεί γύρω δεν υπάρχει κάτι τόσο καλό, όχι γιατί γενικώς δεν υπάρχει βέβαια...
Άβαταρ μέλους
By markvag
Αν γνωρίζαμε όλοι ποια είναι η σωστή επένδυση, θα είχαμε γίνει πλούσιοι.

Η σωστή επένδυση ήταν bitcoin το 2009... όλα τ' άλλα να'χαμε να λέγαμε... :lol: :lol:

mousatos έγραψε:Σαν τη μονοκατοικία δεν έχει. Δε χρειάζεται να πάρεις τα βουνά. Ενα καλό σπιτάκι θες , με γκαζόν έξω, όπως τα αμερικανά στα προάστια. Κάτι ξέρουν εκεί.

@@ ξέρουν, όταν για το παραμικρό πρέπει να οδηγάς καμιά ώρα...

GTS έγραψε:
γενικο σχολιο, η αθηνα εχει προβηματα υποδομων,

Ισχύει αυτό, αλλά πάνε δες καμιά Θεσσαλονίκη και μετά η Αθήνα θα σου φανεί παράδεισος υποδομών... :vava:
Άβαταρ μέλους
By 224v
#857674 Το location x3 ισχύει είτε για σπίτι ή οικόπεδο. Ο γιος μου εργένης ακόμα βρήκε ένα 55 τμ στον Λυκαβηττό με 66000 χλδ. Το πήρε το έφτιαξε κσι για εκμετάλλευση μελλοντική αλλά όχι υπερβολές. Τώρα μένει εκεί, ήσυχη γειτονιά και έχει πλατεία με πράσινο γύρω του. Έψαχνε όμως 3 χρόνια.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#857678 66κ 55τμ στο Λυκαβηττο? Αυτο ειναι τζοκερ.