- 24 Φεβ 2024, 20:47
Morx έγραψε:George_Prix έγραψε:Κατα την αποψη μου μεγαλυτερο ποσοστο ευθυνης το εχει η μηχανη. Φυσικα οχι με βαση το νομο (εκει προφανως ευθυνεται το ΙΧ), αλλα με βαση την κοινη λογικη.
Με βαση την κοινη λογικη, ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΣ.
Εχεις μπερδεψει τις βουρτσες!
Τωρα το τι γινεται μεσα στο κεφαλι σου, μονο εσυ ξερεις...
Αρχικα να ξεκαθαρισω οτι δε συμμετεχω ουτε για πλακα στην ατυπη μαχη μεταξυ αυτοκινητιστων και μηχανοβιων που μαινεται στο φορουμ. Γουσταρω αμαξι και μηχανη, το καθενα για διαφορετικους λογους. Η συγκεκριμενη αντιπαραθεση μου φαινεται τοσο αστεια, οσο η μητερα των αντιπαραθεσεων, "υποστηριζεις ομαδα ή οδηγο στην Φ1"
Εγω βλεπω πρασινο (ή ΣΤΟΠ) και αφηνω λιγο γκαζι, μπας και φυγει με κοκκινο απο την αλλη μερια κανενα ΖΩΟ (σαν αυτο στο βιντεο). Εφοσον δε μπορω να ελεγξω τις χοντραδες των αλλων, κραταω μια πισινη μπας και χρειαστει να τις αποφυγω...
Εσυ τραβα με τη μηχανη μεσα στην πολη με 120 κι αν ειναι πρασινο το φαναρι, περνα και τελικιασμενος μαλιστα. Απλα μην περιμενεις να σε λυπηθει κανενας εκτος απο τους αγαπημενους σου, σε παρει παραμαζωμα κανενα ΖΩΟ χωρις να δει το κοκκινο φαναρι ή το ΣΤΟΠ (χτυπα ξυλο!!!!!!).
Εδω εχουμε 2 οδηγους που ηταν παρανομοι. Ο ενας επειδη εστριψε με κοκκινο (αμαξι) και ο αλλος επειδη πηγαινε με υπερβολικη ταχυτητα (μηχανη). Οποτε ειναι συνυπευθυνοι για το ατυχημα.
Ενω ο οδηγος του αυτοκινητου παρανομησε ασυνειδητα (ανθρωπινο λαθος) ο οδηγος της μηχανης ετρεχε συνειδητα (γκαβλα το γκαζι αφου). Το μεγαλυτερο ποσοστο ευθυνης για το τρακαρισμα προφανως εχει το αμαξι που αλλαξε πορεια, αλλα ο οδηγος της μηχανης ηταν ο μονος που θα μπορουσε να το εχει αποφυγει ΑΝ δεν ετρεχε. Οποτε εκτος απο το "ΤΙ ΜAΛΑΚΑΣ" που μου βγαινει αρχικα για τον οδηγο του αυτοκινητου, καταληγω στο σκληρο "ας προσεχε" για τον οδηγο της μηχανης.