citastak έγραψε:νομίζω δουλεύει το κλιματιστικό σε αυτή τη φάση. Ακόμα και στα πολλά κρύα, δεν δούλεψε το μοτερ. (0 λίτρα βενζίνης στο τέλος της διαδρομής).
Η θέρμανση πως παράγεται για το καλοριφέρ;
edmond έγραψε:citastak έγραψε:νομίζω δουλεύει το κλιματιστικό σε αυτή τη φάση. Ακόμα και στα πολλά κρύα, δεν δούλεψε το μοτερ. (0 λίτρα βενζίνης στο τέλος της διαδρομής).
Φαντάζομαι electric heater? ή κάποια μινι αντλία;
Πάντως σίγουρα δεν παίρνει μπροστα - εχω κινηθεί μέχρι +2 βαθμούς κελσίου, δεν ξέρω πιο κάτω.
< >
< >
citastak έγραψε:edmond έγραψε:citastak έγραψε:νομίζω δουλεύει το κλιματιστικό σε αυτή τη φάση. Ακόμα και στα πολλά κρύα, δεν δούλεψε το μοτερ. (0 λίτρα βενζίνης στο τέλος της διαδρομής).
Φαντάζομαι electric heater? ή κάποια μινι αντλία;
Πάντως σίγουρα δεν παίρνει μπροστα - εχω κινηθεί μέχρι +2 βαθμούς κελσίου, δεν ξέρω πιο κάτω.
Στα mercedes που ξέρω σίγουρα έχει PTC (ηλεκτρική αντίσταση ) που ζεσταίνει το νερό (αντιψυκτικό) για το καλοριφέρ.
Έχει κι άλλο PTC για να ζεσταίνει το νερό της μπαταρίας όταν χρειάζεται.
2006 Fiat Panda 1.2 4x4 Climbing LPG off road animal
Ο γερομπισμπίκης σε νέες περιπέτειες.
Κάτω η δικτατορία των shorts.
Η Toyota αρνείται την κάλυψη της εγγύησης για το GR Corolla που πήρε φωτιά, ισχυρίζεται ότι δεν είχε κατάλληλα ελαστικά
Ακόμη και αν το νόμιμο όριο ταχύτητας το επιτρέπει, το αυτοκίνητο δεν πρέπει να οδηγείτε πάνω από 85 μίλια/ώρα, εκτός και εάν το όχημά διαθέτει ελαστικά υψηλής ταχύτητας.
Ντίμης -->
μπα και φοραγε τιποτα χιονολαστιχα? αν και σε αυτα υπαρχουν μεγαλοι δεικτες ταχυτητας.