Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Asimov
g8777 έγραψε:Γιαννικ διαβάζεις ο, τι διαβάζω;.

Ναι

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
sebastian έγραψε:Διαβαζα σχολια στο gazzetta πριν το ματς, οι γαυροι ελεγαν να βαλει τα δευτερα γιατι το σημαντικο ειναι με την Φερεντσβαρος, οι βαζελοι οτι καταστραφηκε το συμπαν μετα το Χ με το Βοκολο και θα αποκλειστουν και την Τεταρτη και ανοιξε πετρα κλπ, οι Αεκσηδες κλασσικα επηρμενοι αλλα αυτοι δικαιολογουνται γιατι βλεπουν και μπαλα κανα 2 χρονια στη 9ετη ιστορια τους (λολ) και τα δικα μας τα βοδια οτι θα κανουμε τρεμπλ με σεντερ φορ απο την Τανζανια και δεξι μπακ ενα παληκαρι που απο το αγχος του, δεν θα παει να την πεσει ουτε σε γκομενα που του κλεινει το ματι.

Θα εμφανιστουν και κατι ταγαρια να πουν ποιος ΠΑΟΚ μωρε, με τον ΠΑΟΚ στο -1, στους 16 στο Κονφερενς και στα ημιτελικα κυπελλου.
Kατι εσωτερικα στραβοστομικα να πουν για Λουτσεσκου που σε εχει εδω που σε εχει με Σαματα, Μουργκ, Σοαρες, Μπραντον, Νασμπεργκ, Τσιγγαρα.
Κατι αλλα να πουν οτι ο Ολυμπιακος παει για νταμπλ (ευρωπαικο ετσι;), 5ετες συμβολαιο στο Βασκο, Φορτουνης σκουπιδι Πεμπτη-Ζινταν Κυριακη, κλπ κλπ.
Ποσο αμπαλος λαος, σαν ολα μας δηλαδη κι αυτο.

Στα του ματς αναλογη εικονα με του 1ου γυρου απλα αλλαξανε τα κοζια, 1000 μπραβο στο γαυρο που θα το πηγαινε οσο εγραφε σε αντιθεση με μας που καναμε πασουλες μετα το 0-4 εκει μεσα.
Το δικο μας γκολ 100% φαουλ στην αρχη της φασης. Κουλιερακης γελοιος στα 2 πεναλτυ που ζητησε, γαυρικα γελοιος.
Σουταρα Ποτενσε αλητικη, μου αρεσε ακομη πιο πολυ το πρωι που το ξαναδα χωρις πιεση (λολ2).

Σε μια νορμαλ ψυχολογικα ομαδα το χτεσινο θα ηταν ενα πρωτης ταξης ταρακουνημα να τους ξυπνησει ολους , στον πλανητη ΠΑΟΚ προφανως και μπορει να΄ναι το τελος του κοσμου, γιατι ΠΑΟΚ εισαι.

Παραπονο το'χω να μπω μια φορα εδω μεσα και να μιλαει καποιος για κανονικο ποδοσφαιρο, καλη εβδομαδα αμπαλοι φιλοι μου. :inlove:

Το γκολ σας, ήταν φυσικά φάουλ στην έναρξη της φάσης (φάουλ το κλέψιμο πάνω στο Ροντινέι).

Μην κάνεις σύγκριση στο ματς του πρώτου γύρου. Ο Ολυμπιακός ήταν στα μαύρα χάλια του τότε και σαν Παοκ μας έριξες 4 και λίγα ήταν.

το σχόλιο μου μετά τον αγώνα
viewtopic.php?p=844296#p844296

Εγώ το μόνο που μπορώ να σου πω φιλικά, γιατί έχεις τόνους αντικειμενικότητας για Παοκτζής :) (δεν είναι όλοι έτσι), είναι ότι όντως ήταν νίκη 100ετίας και ας νόμιζες το αντίθετο. Το μέγεθος του Ολυμπιακού είναι πολύ μεγάλο για να μην νομίζεις ότι έκανες νίκη 100ετίας. Όλες τις άλλες ομάδες μαζί να βάλεις στην Ελλάδα, τον Ολυμπιακό δεν τον φτάνετε. Και το είδες χθες, που ενώ είσαι ΣΤΑ ΠΑΝΩ ΣΟΥ, σου έριξε 4 ο Ολυμπιακός.
Ακόμη και εγώ, όντας Ολυμπιακός, δεν μπορώ να διανοηθώ αυτήν την ψύχωση που έχει αυτός ο Οργανισμός για το Πρωτάθλημα.
Καμιά φορά λέω "ε, και τι έγινε αν δεν το πάρουμε 1-2-3 χρονιές;"....
Και όμως βλέπεις τη γίνεται.

Η κανονική βαθμολογία είναι διαφορετική. Εκκρεμεί απόφαση από το Δικαστήριο του CAS.
Από τον Ολυμπιακό έχει αφαιρεθεί 1 βαθμός και έχει φύγει από το γήπεδο μια ομάδα ενώ παιζόταν αγώνας με το σκορ 1-1.

Δηλαδή κανονικά είναι

ΑΕΚ 52
ΠΑΟΚ 51
ΠΑΟ 49 (χωρίς το +3 στα χαρτιά και με 1 βαθμό με το παιχνίδι ΟΛΥ-ΠΑΟ στο 1-1)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 49 (με το βαθμό της αφαίρεσης και το παιχνίδι ΟΛΥ-ΠΑΟ στο 1-1)
Άβαταρ μέλους
By thanasisr16
bujinkan έγραψε:Aπ' το παράθυρό μου στέλνω
Ένα, δύο και τρία και τέσσερα φιλιά
Που φτάνουν στο λιμάνι
Ένα και δύο και τρία και τέσσερα πουλιά
Πώς ήθελα να έχω ένα και δύο
Και τρία και τέσσερα παιδιά
Που σαν θα μεγαλώσουν όλα
Να γίνουν λεβέντες για χάρη του Πειραιά

< >

Η αλαζονεία είναι κακό πράγμα. Ούτε 4 μήνες δεν κράτησε :svivhaha:
Αλλά η διαφορά μας με τους υπόλοιπους είναι ότι ο Ολυμπιακός θα πανηγυρίσει για 2-3 μέρες και όχι για 2-3 χρόνια μια τέτοια νίκη. Αν δεν περάσουμε την Πέμπτη κανένας δεν θα θυμάται τον χθεσινό περίπατο από το εξοχικό. Και 1 και 2 και 3 και 44444 παιδιαααααα
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
Asimov έγραψε:Μπάγερν πως τον κόβεις τον Βάσκο;
Τον έστειλε ο Ερνεστο λέει;

< >

Ο Ισπανός εκσυγχρονισμένος Αλέφαντος.
Πρόσεξε. Δεν λέω ότι είναι επιπέδου Αλέφαντου. Διάλεξα προσεκτικά τα λόγια μου.
Ειναι ισπανός άρα ποδοσφαιρικά ΠΟΛΥ ανώτερος από έλληνα (στα πάντα) και πιο σύγχρονος.
Είναι αυτό που είχε ανάγκη ο Ολυμπιακός τώρα. Το ηλεκτροσόκ που χρειαζόταν το ποδοσφαιρικό τμήμα.
Το καλό είναι ότι εκτός των άλλων, δείχνει ποδοσφαιρική λογική στις κινήσεις του.
Το καλοκαίρι θα δούμε.....
Άβαταρ μέλους
By pro
thanasisr16 έγραψε:
Αλλά η διαφορά μας με τους υπόλοιπους είναι ότι ο Ολυμπιακός θα πανηγυρίσει για 2-3 μέρες και όχι για 2-3 χρόνια μια τέτοια νίκη.

Η βασική διαφορά είναι ότι κανένας από τους υπόλοιπους δεν θα ξέθαβε ένα ποστάρισμα 4 μήνες πριν. Είναι που ασχολείστε 2-3 μέρες μόνο :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By thanasisr16
pro έγραψε:
thanasisr16 έγραψε:
Αλλά η διαφορά μας με τους υπόλοιπους είναι ότι ο Ολυμπιακός θα πανηγυρίσει για 2-3 μέρες και όχι για 2-3 χρόνια μια τέτοια νίκη.

Η βασική διαφορά είναι ότι κανένας από τους υπόλοιπους δεν θα ξέθαβε ένα ποστάρισμα 4 μήνες πριν. Είναι που ασχολείστε 2-3 μέρες μόνο :lol: :lol: :lol:

Γιατί έχουν περάσει πάνω από 2-3 μέρες και δεν το ξέρω ? Όταν γράφεις εριστικα θα έρχεται και η απάντηση. Ύβρις Νέμεσις
Άβαταρ μέλους
By pro
#856866 Από το ποστάρισμα πέρασαν 4 μήνες. Και το θυμόσουν. Και το σχολίασες 4 μήνες μετά. Αλλά κατά τα άλλα με νίκες και ήττες ασχολείστε 3 μέρες. Και σιγά τη ύβρι αρχηγέ, σου έκαναν πλάκα για τη μπάλα, μιλάμε για τρελή ύβρι, κανονικά έπρεπε ο Δίας να ρίξει κεραυνό. :dizzy:
Άβαταρ μέλους
By thanasisr16
pro έγραψε:Από το ποστάρισμα πέρασαν 4 μήνες. Και το θυμόσουν. Και το σχολίασες 4 μήνες μετά. Αλλά κατά τα άλλα με νίκες και ήττες ασχολείστε 3 μέρες. Και σιγά τη ύβρι αρχηγέ, σου έκαναν πλάκα για τη μπάλα, μιλάμε για τρελή ύβρι, κανονικά έπρεπε ο Δίας να ρίξει κεραυνό. :dizzy:

Δεν το θυμωμουν πρώτον ανέβασε από πάνω το τι είχε γράψει τότε και μπήκα και μου έβγαλε το από πάνω εριστικό μήνυμα και δεύτερον ο συγκεκριμένος έχει δείξει πολλές φορές το μένος του για τον Ολυμπιακό. Οπότε ούτε καζουρα έκανε ούτε πλακιτσα. Πάρτε τώρα τα 4 και καλή χώνεψη γιατί όλα επιστρέφονται
Άβαταρ μέλους
By pro
#856870 Τα εχεις μπερδεψει λιγάκι. Ολυμπιακός επανέφερε δικό του ποστ, κι εσύ απάντησες σε σχόλιο παρακάτω, 4 μήνες μετά :lol: :lol: :lol:

Όσον αφορά το "μένος" και τα "εριστικά ποστ" στο παρόν θέμα, το 95% προέρχεται από γάβρους και καλά κάνουν κιόλας. Απλά είχαμε ανησυχήσει λίγο τελευταία από την απουσία τους, τώρα που επανέκαμψαν όλα καλά.

Τέλος, πριν αρχίσεις τα πάρε 4 στον έναν και τα τσίμπα 2 στον άλλον, καλό είναι να ξέρεις τουλάχιστον τι ομάδα είναι ο καθένας.
Άβαταρ μέλους
By thanasisr16
pro έγραψε:Τα εχεις μπερδεψει λιγάκι. Ολυμπιακός επανέφερε δικό του ποστ, κι εσύ απάντησες σε σχόλιο παρακάτω, 4 μήνες μετά :lol: :lol: :lol:

Όσον αφορά το "μένος" και τα "εριστικά ποστ" στο παρόν θέμα, το 95% προέρχεται από γάβρους και καλά κάνουν κιόλας. Απλά είχαμε ανησυχήσει λίγο τελευταία από την απουσία τους, τώρα που επανέκαμψαν όλα καλά.

Τέλος, πριν αρχίσεις τα πάρε 4 στον έναν και τα τσίμπα 2 στον άλλον, καλό είναι να ξέρεις τουλάχιστον τι ομάδα είναι ο καθένας.

Αφού Αντιολυμπιακοι είστε άρα που το περίεργο. Εσύ τα έχεις μπερδέψει που απάντησες σε ένα ποστ που δεν σε αφορούσε. Εκτός και αν είσαι δικηγόρος του.
Άβαταρ μέλους
By pro
#856874 Αν αφορούσε μόνο αυτόν, ας του έστελνες μνμ. Αφού πόσταρες, απαντάει όποιος γουστάρει. Μπορεί να σε τρομάζει, αλλά έτσι δουλεύει το φόρουμ.
Άβαταρ μέλους
By thanasisr16
pro έγραψε:Αν αφορούσε μόνο αυτόν, ας του έστελνες μνμ. Αφού πόσταρες, απαντάει όποιος γουστάρει. Μπορεί να σε τρομάζει, αλλά έτσι δουλεύει το φόρουμ.

Για αυτόν τον λόγο μπορώ και εγώ να απαντάω σε ένα ποστ προ 4 μηνών. Τώρα έγινε το δεύτερο παιχνίδι πότε ήθελες να απαντήσω? Τώρα έγινε και τώρα ήρθε η απάντηση. Αν δεν σου αρέσει μπορείς να το προσπεράσεις.
Άβαταρ μέλους
By pro
#856877 Δεν σου είπα να μην απαντήσεις. Επεσήμανα το οξύμωρο, λες δεν ασχολούμαστε πάνω από 2-3 μέρες και απαντάς σε ποστ 4 μήνες πριν.