Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3

Απαπααααα
Παει ο Χορνερακος. Τον εφαγαν. Ποιος μου λεει εμενα οτι δεν την εβαλαν αυτη να του τριφτει να γινει παιχνιδακι, να την πατησε ο αλλος και μετα τα εβγαλε ολα στη φορα...
Λογικα παπαλα και ο γαμος με την spice engin...εε spice girl :s_shout
Α ρε ΧΟΡΝΥ
Άβαταρ μέλους
By g8777
#856633 Victim blaiming.

Σοκαρομαι δεν το περιμενα αναπαντεχο πεφτω απο τα συννεφα αππαπαπαπαπα κατι αλλο εννοει δεν μας εχει συνηθισει ετσι ο Γιωργακης.

( Για Χορνερ τα ειπαμε, εμφανιστηκε στην παρουσιαση , το ζητημα ειναι ληξαν. Μπας και σου αποσυμφορηθει το παχυ εντερο.)
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#856635 Γκεακο σοβαρεψου! Σκεψου να συμβει στην κορη σου, πως θα σου φαινοταν το "την εβαλαν να του τριφτει";

Ο Χορνερ ειναι πολυ υψηλα ισταμενος στην εταιρια και θα επρεπε να ξερει καλυτερα οτι τετοια δεν τα κανεις με ατομα απο την δουλεια, βασικα δεν τα κανεις γενικα αν δεν ξερεις οτι υπαρχει ενδιαφερον απο την αλλη πλευρα.

Αν ο Χορνερακος την ειδε ιστοριας και νομζε οτι επειδη ειναι ο μπος τα γαμαει ολα, ας προσεχε
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#856637 Ειπα ΜΠΟΡΕΙ.
Παιζονται πολλα και λεγεται οτι καποιοι δεν ηθελαν τον Χορνερ στην ομαδα (Απο Ταιλανδη μερια)
Ακουγεται επισης οτι και ο μπαμπας Βεσραππεν εχει εμπλακει.

Τωρα για τα victim blaming κλπ μπουρδες του g τις προσπερναω.
Εκτος αν ξερει τι εγινε ακριβως οποτε περιμενουμε με αγωνα να μας πει.
Εγω εξεταζω ΟΛΑ τα ενδεχομενα και ναι παιζει και να την εβαλαν για να τον φανε. Λετε και δεν γινονται τετοια.
Άβαταρ μέλους
By g8777
Geo f1 έγραψε:Το τραβαει το μωρακι :s_devil

Geo f1 έγραψε:Ποιος μου λεει εμενα οτι δεν την εβαλαν αυτη να του τριφτει να γινει παιχνιδακι

George_Prix έγραψε:
edmond έγραψε:Δάκτυλος Mercedes... :shifty:

Για την ακριβεια ο Χορνερ της εβαλε δαχτυλο της υπαλληλου :shifty:

Οι "μπουρδες" του g.

:)
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Geo f1 έγραψε:

Απαπααααα
Παει ο Χορνερακος. Τον εφαγαν. Ποιος μου λεει εμενα οτι δεν την εβαλαν αυτη να του τριφτει να γινει παιχνιδακι, να την πατησε ο αλλος και μετα τα εβγαλε ολα στη φορα...
Λογικα παπαλα και ο γαμος με την spice engin...εε spice girl :s_shout
Α ρε ΧΟΡΝΥ

Συμφωνα με αυτο που εσυ εβαλες της προσφερε λεφτα πολλα να ληξει το θεμα

Αρα ειναι ενοχος, γιατι 750 χιλιαρικα δεν τα δινεις ετσι

Το πως θα καταληξει αυτο, αν θα φυγει ο Χορνερ ή θα της δωσει περισσοτερα, δεν το ξερουμε

Αλλα βαση αυτων που ειναι γνωστα, ο τυπος εχει λερωμενη την φωλια του
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#856643 Δεν διαφωνω σε τιποτα απο ολα αυτα και οτι ο Χορνερ εχει λερωμενη τη φωλια του. Και ναι ηθελε να λαδωσει για να τη βγαλει λασπη.

Εγω αναφερομαι στο πως μπορει να ξεκινησαν ολα. Και οτι αυτη που προσεγγισε τον Χορνυ ισως να ηταν βαλτη . Αυτο λεω. ΜΠΟΡΕΙ.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#857597 Τι εγινε κοκκαλα εχει η αποφαση?
Τι θα γινει?
Περιμενω υποβιβασμο Χορνυ. Για σουτ δυσκολο. Αλλα ποτε δεν ξερεις
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#857600 Να τον πανε σε τιποτα κεντρικα. Να μην φαινεται βρε παιδι μου 1η μουρη.
Άβαταρ μέλους
By pik.
#857609 H Adrian Newey Racing δεν εχει καμμια αναγκη,ολα μια χαρα θα πανε.

Οταν φυγει αυτος μονο ,τοτε θα εχει την τυχη της Haas.
κατα τα άλλα θα παρει και φετος πρωταθλημα και ενδεχεται και του χρονου. :metalo:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
Some context: For at least the last 10 years, the TP of the defending champions has been present at the first press conference of the season.
Ερχεται!!!!