REALZEUS έγραψε:glf έγραψε:Δύο χρόνια μάχη για την Αντίφκα Δημήτρη. Δύο χρόνια ακόμα πολεμάνε στα σύνορα του Ντονετσκ!
Έτσι θα πάρουμε το Κίεβο;
Φαντάζομαι πως γνωρίζεις ότι η κατάληψη κατοικημένης και οχυρωμένης περιοχής έχει να κάνει κυρίως με την εκκαθάριση αυτής, που σημαίνει μάχη εκ του συστάδην (πόρτα-πόρτα) και άρα δέσμευση τεραστίων δυνάμεων ΠΖ. Οπότε όταν ο αντίπαλος έχει εκεί 30.000 μαχητές ταγμένους αμυντικά, πρέπει να δεσμεύσεις 100.000 ως επιτιθέμενη δύναμη, συμπεριλαμβανόμενων των εφεδρειών. Η δε οπλική υπεροχή (σε Τεθωρακισμένα, Πυροβολικό και Αεροπορία) δεν έχει μεγάλη σημασία, καθώς αυτά δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε CQB.glf έγραψε:Σχετικά με το IL-76 που καταρίφθηκε εντός Ρωσικού εναέριου χώρου. Αυτό που μετέφερε αιχμαλώτους πολέμου ντε.glf έγραψε:Σε όσα video έχουν βγει από το χωράφι που έπεσε το αεροσκάφος ΔΕΝ υπάρχουν ενδείξεις για μεταφορά τόσων ανθρώπων. Κοινώς, χαμπέρια από τη Μαλακάσα.
Εδώ είναι η τελετή για τους νεκρούς.
https://twitter.com/front_ukrainian/sta ... 4889698305
Στο video wall δείχνει 6 πεσόντες. Συνήθως το πλήρωμα είναι 7 ατόμων.
Η μαγική ερώτηση είναι που είναι οι πεσόντες ρώσοι φρουροί για 60-70 αιχμαλωτους πολέμου.
Black Magic...Οι Ρώσοι από την αρχή είχαν δώσει απολογισμό έξι (6) ατόμων πληρώματος και τριών (3) δεσμοφυλάκων. Η τελετή ήταν για τους έξι (6) της Ρωσικής ΠΑ, το γράφει η περιγραφή του βίντεο, φαίνεται και από τις Στολές τους ότι ήταν Αεροπόροι. Ο κάθε Κλάδος κηδεύει ξεχωριστά τους νεκρούς του, σε όλες τις χώρες (αυτές που ξέρω εγώ τουλάχιστον).
μια χαρα μπορει αρκει να εχεις αρκετα salvo
κατεδαφιζεις τα παντα ισραηλ style

Οι Ρώσοι από την αρχή είχαν δώσει απολογισμό έξι (6) ατόμων πληρώματος και τριών (3) δεσμοφυλάκων. Η τελετή ήταν για τους έξι (6) της Ρωσικής ΠΑ, το γράφει η περιγραφή του βίντεο, φαίνεται και από τις Στολές τους ότι ήταν Αεροπόροι. Ο κάθε Κλάδος κηδεύει ξεχωριστά τους νεκρούς του, σε όλες τις χώρες (αυτές που ξέρω εγώ τουλάχιστον).