< >
< >
g8777 έγραψε:Ποια υβριςΗ αλήθεια είναι ότι δεν έχω καταλάβεικαι ποια ξεφτιλα;
![]()
Ασιμωφ τί λεει αυτος εδω;;
Anonymous Founder έγραψε:Ο τύπος είχε ΤΟ μοναδικό κομμάτι και επειδή μάλλον είπε να το παίξει τζόβενος, άρχισε να κυνηγάει πιτσιρίκες. Το αποτέλεσμα το βλέπουμε.
Όταν έχεις όμορφη, έξυπνη, δυναμική κλπ γυναίκα και όμορφη οικογένεια, οφείλεις να μην είσαι αχάριστος, γιατί μετά γίνεσαι κλόουν.
Οι επιλογές του πρώην ζευγαριού, το κάνουν σαφέστατο ποιος είχε το υψηλό επίπεδο και ποιος όχι.
Αυτό προς γνώσιν και συμμόρφωση. Δεν έχω κάτι με τις πιτσιρίκες εννοείται, και στην τελική, ας κάνει ο καθένας ό,τι γουστάρει (και ο Βίνσεντ μαζί).

Anonymous Founder έγραψε:Ο τύπος είχε ΤΟ μοναδικό κομμάτι και επειδή μάλλον είπε να το παίξει τζόβενος, άρχισε να κυνηγάει πιτσιρίκες. Το αποτέλεσμα το βλέπουμε.
Όταν έχεις όμορφη, έξυπνη, δυναμική κλπ γυναίκα και όμορφη οικογένεια, οφείλεις να μην είσαι αχάριστος, γιατί μετά γίνεσαι κλόουν.
Οι επιλογές του πρώην ζευγαριού, το κάνουν σαφέστατο ποιος είχε το υψηλό επίπεδο και ποιος όχι.
Αυτό προς γνώσιν και συμμόρφωση. Δεν έχω κάτι με τις πιτσιρίκες εννοείται, και στην τελική, ας κάνει ο καθένας ό,τι γουστάρει (και ο Βίνσεντ μαζί).
καθε ημερα, σιγα σιγα το απομυθοποιησε και στο τελος το σιχαθηκε ( και το αντιστροφο).
, ας προσεχε
Asimov έγραψε:Πως μπορείς να ξέρεις τι σχέση είχαν όσο ήταν παντρεμένοι ο Κασέλ με τη Μπελουτσι;
Anonymous Founder έγραψε:Τι λες μωρέAsimov έγραψε:Πως μπορείς να ξέρεις τι σχέση είχαν όσο ήταν παντρεμένοι ο Κασέλ με τη Μπελουτσι;
https://www.tvguide.com/news/monica-bel ... t-1069646/
Για να μείνουν 14 χρόνια μαζί, φαντάζομαι δεν έτρωγε κάθε βράδυ παντόφλα ο Βενσάν.![]()
14 χρόνια και 2 παιδιά, είναι αρκετά σημαντικά πειστήρια πως δεν τα πήγαιναν άσχημα, στην αρχή τουλάχιστον.

Προφανώς εννοεί για εκτος sc όπου ο καθένας ερμηνε[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]