Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By pienaf
pienaf έγραψε:
Geo f1 έγραψε:Κοιταξτε κατι φοιτητες
Εικόνα
Κατά τις ίδιες πληροφορίες αφορμή του καβγά αποτέλεσε το ποιος θα βρεθεί στην κεφαλή της πορείας φοιτητών, μαθητών και γονέων.
:lol: :lol:

Όταν όμως καταλήξουν ποιος θα ηγηθεί - τα ΚΝΑΤ ή οι μπάχαλοι - το "κίνημα" θα ανατρέψει τον Κούλη!

Συμφορουμίτες...
περιμένω τόσες μέρες να μάθω:
Ποιος ηγείται του κινήματος;
Θα με ενημερώσει κάποιος;
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
red_monster έγραψε:Ωραία αυτά τα ανώνυμα άρθρα !

Σωστός, δεν το πρόσεξα καν. Δεν το συνηθίζω, από την άλλη, κάτι τέτοια είναι εντελώς συνηθισμένα από το συγκεκριμένο κόμμα και τους βουλευτές του. Γι'αυτό και την πάτησα μάλλον.
:s_dunno

EDIT: Το ίδιο και σε άλλες πηγές, επίσης ανώνυμο.
https://www.ethnos.gr/Politics/article/ ... paidioytoy
Τι παίζει; :s_blush
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#856391 Ω, τελικά δεν είναι αυτό που νομίζουμε. Μπράβο στον κο. βουλευτή, δεν θα περίμενα τίποτε λιγότερο από τον κ. Μαρκόπουλο, είναι γνωστός τοις πάσι για τον ακέραιο χαρακτήρα του (ΝΟΤ).
Η δήλωση του Δημήτρη Μαρκόπουλου:
Τιτλος: Μετά τις απειλές κατά των παιδιών μου, λάσπη

Ο πόλεμος λάσπης κι απειλών κατά εμένα και των παιδιών μου συνεχίζεται. Γίνεται κατανοητό πως όταν κάποιοι φθάνουν στο σημείο να εμπλέξουν οικογένειες στα πολιτικά μικροπαιχνιδια τους δηλώνουν την ένδεια και την αδυναμία τους. Την απουσία κάθε έννοιας ηθικής.

Σύμφωνα λοιπόν με μπαράζ φημών, εμπλέκεται το όνομα μου και του ενός παιδιού μου σε υπόθεση φραστικής επίθεσης σε καθηγητή σχολείου.

Μια διαφωνία, από αυτές που λογικό είναι να υπάρχουν σε ένα σχολικό περιβάλλον, η οποία λύθηκε άμεσα, εντός του σχολείου, διογκώθηκε με ψεύδη για λόγους που όλοι κατανοούν κι από κέντρα που όλοι γνωρίζουμε.

Μια παρεξήγηση η οποία διευθετήθηκε σε κλίμα συνεννόησης και καλής θέλησης καθώς ούτε μέτρα ζητήθηκαν ή πολύ περισσότερο υπήρξαν κατά του καθηγητή, ενώ και η κόρη μου συνεχίζει κανονικά τα μαθήματα της μαζί του, παρουσιάζεται αλλιώς.

Κατανοούμε όλοι για ποιο λόγο σε αυτό το σημείο της εξεταστικής για την τραγωδία των Τεμπών υπάρχουν αυτές οι αθλιότητες. Καλώ λοιπόν όσους στοχευμένα χτυπούν την οικογένεια και τα παιδιά μου να σταματήσουν. Προσωπικά μπορούν να πουν για εμένα ό,τι θέλουν.

Είμαι εδώ και δεν φοβάμαι.

Απαιτώ όμως ξεκάθαρα κι αδιαπραγμάτευτα να σεβαστούν τα ανήλικα παιδιά μου και να τα αφήσουν κατά μερους. Πολύ περισσότερο μετά τις απειλές για την σωματική ακεραιότητα τους που προχθές δέχθηκα.

Ας αφήσουμε τον κ. Μαρκόπουλο να ολοκληρώσει την καταπληκτική δουλειά στην υπόθεση των Τεμπών χωρίς περισπασμούς.

Να θυμίσω εδώ πως ο κ. Μαρκόπουλος, δεν έκανε κάτι περίεργο, από την εποχή του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά είχε γίνει σαφές σε όλους τους δασκάλους και καθηγητές, πως οτιδήποτε άλλο πλην της αριστείας, δεν γίνεται ανεκτό από την παράταξη.

Την απόλυση της εκπαιδευτικού που είχε πιάσει πριν από ενάμισι χρόνο τον γιο του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, να αντιγράφει αποφάσισε το ΚΥΣΔΕ.
Το Κεντρικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης γνωμοδότησε για την απόφαση και επικύρωσε την απόλυση της καθηγήτριας του Κολεγίου Αθηνών η οποία είχε πιάσει τον γιο του πρωθυπουργού πριν από ενάμισι χρόνο.

Η εκπαιδευτικός, με 21 χρόνια υπηρεσίας, είχε βρεθεί υπό απόλυση από τον Ιούνιο του 2012 όταν και συνέλαβε τον γιο του πρωθυπουργού και είχε ασκήσει αγωγή κατά του κολεγίου ζητώντας να κηρυχθεί άκυρη η απόλυσή της.

Ελπίζω όλοι να πήραν το μάθημά τους ετούτη τη φορά. Ο κος Μαρκόπουλος πληρώνει αδρά το σχολείο, και έχει κάθε δικαίωμα να απαιτεί το καλύτερο για το παιδί του, δεν έχει δικαίωμα κανείς καθητής να σταθεί εμπόδιο στην πρόοδο.
:metalo:
Άβαταρ μέλους
By markvag
#856428 Μα, καλά, πέφτω από τα σύννεφα! Είναι δυνατό σε ιδιωτικό σχολείο να μπαίνουν βαθμοί ή να υπάρχει ιδιαίτερη μεταχείριση επειδή κάποιο παιδί είναι γόνος;; :omg:

Είμαι σίγουρος πως αυτά είναι μεμονωμένα περιστατικά και ακόμα πιο σίγουρος ότι κανένα ιδιωτικό πανεπιστήμιο δεν θα έκανε κάτι τέτοιο. Ούτε φυσικά κανένα Χάρβαρντ! :s_yes

Απαπαπαπαπαπαπαπαπα!
Άβαταρ μέλους
By mjacob
markvag έγραψε:Μα, καλά, πέφτω από τα σύννεφα! Είναι δυνατό σε ιδιωτικό σχολείο να μπαίνουν βαθμοί ή να υπάρχει ιδιαίτερη μεταχείριση επειδή κάποιο παιδί είναι γόνος;; :omg:

Είμαι σίγουρος πως αυτά είναι μεμονωμένα περιστατικά και ακόμα πιο σίγουρος ότι κανένα ιδιωτικό πανεπιστήμιο δεν θα έκανε κάτι τέτοιο. Ούτε φυσικά κανένα Χάρβαρντ! :s_yes

Απαπαπαπαπαπαπαπαπα!

μα το σκηνικό έγινε ακριβώς επειδή ο γόνος δεν είχε ίδιαίτερη μεταχείριση, και δεν μπήκε βαθμός :hmmm:
Επίσης, αν κάποιος θέλει να πει πως γιος υπουργού δεν θα είχε ιδιαίτερη μεταχείριση σε δημόσιο σχολείο και δημόσιο πανεπιστήμιο, να μας το πει :lol:
Άβαταρ μέλους
By Asimov
mjacob έγραψε:
markvag έγραψε:Μα, καλά, πέφτω από τα σύννεφα! Είναι δυνατό σε ιδιωτικό σχολείο να μπαίνουν βαθμοί ή να υπάρχει ιδιαίτερη μεταχείριση επειδή κάποιο παιδί είναι γόνος;; :omg:

Απαπαπαπαπαπαπαπαπα!

μα το σκηνικό έγινε ακριβώς επειδή ο γόνος δεν είχε ίδιαίτερη μεταχείριση, και δεν μπήκε βαθμός :hmmm:
Επίσης, αν κάποιος θέλει να πει πως γιος υπουργού δεν θα είχε ιδιαίτερη μεταχείριση σε δημόσιο σχολείο και δημόσιο πανεπιστήμιο, να μας το πει :lol:
Σύμφωνοι, αλλά για να είμαστε δίκαιοι πρέπει να περιμένουμε την κατάληξη: πχ στην περίπτωση Σαμαρά η κατάληξη ήταν η εκδικητική απόλυση της καθηγήτριας.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
mjacob έγραψε:

Απαπαπαπαπαπαπαπαπα!

Ο γιος υπουργού δεν θα ήταν λογικά ποτέ σε δημόσιο σχολείο, αυτά είναι για την πλέμπα.
Από την άλλη, δεν κατάλαβα τι συζητάμε; Πως το σχολείο τελικά έκανε άριστα; Αν είχε κάνει άριστα, θα είχε προστατέψει πρώτα και κύρια τον καθηγητή του από την επίθεση του υπουργού και δεν θα φτάναμε στις εφημερίδες...

Υπάρχει άραγε καλύτερη απόδειξη για την ειδική μεταχείριση των γόνων αυτό που έγινε με το Κολέγιο και τον γιο του Σαμαρά; Σίγουρα απόλυση καθηγήτριας γιατί μηδένισε κόλα, δεν θα είχες ποτέ σε δημόσιο, συμφωνούμε σε αυτό;

Για να μην ξεκινήσουμε μια αέναη συζήτηση, η μομφή δεν είναι προς το όποιο ιδιωτικό σχολείο, που πρώτα και κύρια απευθύνεται σε πελάτες και όλοι το γνωρίζουμε αυτό, αλλά στα έργα και τις ημέρες του κ. Μαρκόπουλου. Ο οποίος, για όσους ενδιαφέρονται, είναι πρώην διευθυντικό στέλεχος στο Πρώτο Θέμα, μια εφημερίδα που έχει στηρίξει (και συνεχίζει) με το αζημίωτο τον Μητσοτάκη και την κυβέρνησή του.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#856441 Δεν υπάρχει τίποτε αδιάβλητο σε ετούτη την χώρα, μην τα ξαναλέμε. Τα δημόσια πανεπιστήμια κιόλας είναι τα πρώτα που αλώθηκαν, μόνον τις μεταγραφές από το εξωτερικό να βάλεις, φτάνουν. Να αντιστρέψω την ερώτηση, πόσο καλύτερα είναι τα ιδιωτικά σχολεία από τα δημόσια άραγε; Να θυμίσω πως τα δημόσια δεν έχουν κανένα φίλτρο, παίρνουν όλα τα παιδιά της γειτονιάς.
Έχετε αναρωτηθεί αν υπάρχουν δημόσια με καλύτερες επιδόσεις και αν ναι, ποια είναι αυτά;
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Anonymous Founder έγραψε:
Από την άλλη, δεν κατάλαβα τι συζητάμε; Πως το σχολείο τελικά έκανε άριστα; Αν είχε κάνει άριστα, θα είχε προστατέψει πρώτα και κύρια τον καθηγητή του από την επίθεση του υπουργού και δεν θα φτάναμε στις εφημερίδες...

Πως ακριβως θα προστατευε το σχολειο τον καθηγητη οταν το ονομα του ειναι προφανως γνωστο, αφου κανει μαθημα στο παιδι και το σχολειο ειναι χωρος ελευθερης προσβασης για τους γονεις;
Πως θα μπορουσε το σχολειο να διασφαλισει οτι δεν θα διερρεε το συμβαν οταν μπορει να το διερρευσε ο καθηγητης ή καποιος αλλος παρων στο συμβαν;

Νομιζεις δε οτι τετοιο μπουλινγκ κανουν μονο οι επωνυμοι και ισχυροι; Θα εκπλαγεις! :lol:

Το μονο που μετραει ειναι αν το σχολειο "μασησε" στον κυριο βουλευτη και αλλαξε τον βαθμο ή αλλαξε το που διδιασει ο συγκεκριμενος καθηγητης
Άβαταρ μέλους
By mjacob
Asimov έγραψε:
mjacob έγραψε:

Απαπαπαπαπαπαπαπαπα!

Σύμφωνοι, αλλά για να είμαστε δίκαιοι πρέπει να περιμένουμε την κατάληξη: πχ στην περίπτωση Σαμαρά η κατάληξη ήταν η εκδικητική απόλυση της καθηγήτριας.
Αν ήταν όπως τα λες, δεν θα είχε συμβεί εξαρχής το γεγονός. Οι δάσκαλοι θα ήξεραν ήδη τι στάση επρπε να έχουν.

Όποτε για να συνέβη, μάλλον ξέρουν κάτι διαφορετικό.

Όσο για το άλλο περιστατικό, δεν είναι απαραίτητο πτι σχετίζεται.
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#856453 Ας πούμε απλά ότι δεν έχει αποδειχτεί και είναι δική μου εκτίμηση.
Επίσης δεν έχω ιδέα σε ποιο σχολείο πηγαίνει το παιδί του Μαρκόπουλου, δεν ξέρω αν είναι το ίδιο.

Λέω μόνο ότι η αντιμετώπιση συγκεκριμένων μαθητών από συγκεκριμένο καθηγητή μπορεί να είναι αντιπροσωπευτική της πολιτικής του σχολείου - μπορεί και όχι.