Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
Dimsabas έγραψε:Πληρώνεις τόσα τέλη κυκλοφορίας και τόσα καύσιμα, ενώ έχεις και τόσα θέματα αξιοπιστίας. Ώστε να απολαμβάνεις τι;

Δεν απολαμβάνεις κάτι συνήθως είναι η αλήθεια. Η πίσω κίνηση είναι γαμάτη, αλλά δεν έχεις αρκετά άλογα. Πρακτικά, αυτή την στιγμή δεν μπορούμε ν'αγοράσουμε άλλο αυτοκίνητο, οπότε μένουμε με αυτό. Εγώ θα κοιτάξω πού θα το πάει η εταιρεία στην επόμενη αλλαγή και τότε θα ψαχτώ, μην πάω τώρα και πάρω κάνα μικρό και φάω κάνα downgrade και μετά δεν έχουμε αμάξι για ταξίδι!
:lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By 224v
#856303 @ 8777, hf, περάστε από εκεί στη Βουδαπέστη έστω και μια μέρα, δεν πειράζει που δεν σας κάνει ο Orban αλλά έτσι για να ξέρετε ότι γίνεται μια ολόκληρη πόλη να μην κανει παραβάσεις όπως οι Έλληνες στις αστικές περιοχές. Α!! δεν εχουν και graffiti στα κτίρια, αυτό ίσως σας ενοχλήσει, όπως και η παρουσία σωμάτων ασφαλείας έτσι για να ξέρουν οτι υπαρχουν, δεν αστυνομευαν σοβαρα κουβεντούλα είχαν.
Άβαταρ μέλους
By Zorz
g8777 έγραψε:Μάρκο θέλεις δηλαδή να μας πεις ότι δεν μπορούσε το απόλυτο μηχάνημα οδήγησης να περάσει ένα 1400άρι 75 χορσα που πήγαινε με 90;

:shifty: :shifty:

Μην Poloνεις κι εσύ την κατάσταση περισσότερο...

1.2 ατμόσφαιρα ήτανε, με τα 60. :lipsealed:

Dimsabas έγραψε:Πληρώνεις τόσα τέλη κυκλοφορίας και τόσα καύσιμα, ενώ έχεις και τόσα θέματα αξιοπιστίας. Ώστε να απολαμβάνεις τι;

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By edmond
#856306 Σχετικοάσχετο, ακόμα θυμάμαι το μακρινό -πλέον- 1999 που είχαμε νοικιάσει(στο φανταρικό) καναδυό φορές 4 νοματαίοι ένα Corsa 1.2 με 45 ατιθασότατα!! Σε μια καλή ανηφόρα διαρκείας έξω από την Καλλονή(Μυτιλήνη) έπρεπε να κατεβάσω 2α... :ninja:
Σε πλήρη αντίθεση με ένα Swift 1.0 3cyl που απλά γά.ζω.νε :superman: και προφανώς το τιμούσσμε όταν μας δινόταν η δυνατότητα επιλογής.
Άβαταρ μέλους
By markvag

Φαντάζομαι πως εσύ το Verso (ένα αμάξι που φτιάχτηκε για να κουβαλάει ανθρώπους και τα μπαγκάζια τους), το έχεις μονίμως, υπό όλες τις συνθήκες, φορτωμένο με 5 ανθρώπους και βαλίτσες. Γιατί αλλιώς να έδωσες τα λεφτά σου και να υπομένεις ένα αμάξι που δεν σ' αρέσει; :hmmm: Για να σε εξυπηρετεί σε τί;;

Αντίστοιχα το Vitara που είχες παλιότερα έκανε το 100% των χιλιομέτρων του σε off roading, αλλιώς γιατί να υπομένεις την τραγική κατανάλωση και την κακή άνεση και ηχομόνωση (για να μην μιλήσω για το οδηγικό κομμάτι στην άσφαλτο);; :hmmm:

BARHonda έγραψε:markvag, βγήκες δηλαδή στο αντίθετο ρεύμα να προσπεράσεις και τότε επιτάχυνε; Και τις 2 φορές;

Όχι, αν είχα βγει (αναλόγως βέβαια και που ήμουν στην προσπέραση) θα την περνούσα. Όπως πάντα, δεν είχα κολλήσει πίσω της και ξεκίνησα να επιταχύνω από τη λωρίδα μου, για να βγω με τη μέγιστη επιτάχυνση στο αντίθετο ρεύμα και να περάσω γρήγορα. Μόλις άρχισα να την πλησιάζω (και τις 2 φορές) η τύπισα επιτάχυνε.

Επειδή, δεν ξέρω για κάποιους εδώ μέσα, πείτε με τρελό, αλλά έτσι είμαι, ούτε αγώνες κάνω κάθε μέρα στο δρόμο, ούτε έχω διάθεση να ασχολούμαι με τα ψυχολογικά του καθενός πίσω από το τιμόνι, δεν ασχολήθηκα παραπάνω...

Φαντάζομαι πως η τύπισα αισθάνθηκε πολύ καλά με τον εαυτό της που δεν άφησε την BMW να την περάσει. :lol:
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
#856323 Α οκ, νόμιζα πως σε «κρέμασε» και τις 2 φορές ενώ είχες βγει να προσπεράσεις. Εκεί θα ήθελε τα gamoσtavridia της

Μπορεί ρε συ το αμάξι της να είχε adaptive acceleration control και όταν πλησίαζες να επιτάχυνε μόνο του :lol:
Άβαταρ μέλους
By markvag
BARHonda έγραψε:Α οκ, νόμιζα πως σε «κρέμασε» και τις 2 φορές ενώ είχες βγει να προσπεράσεις. Εκεί θα ήθελε τα gamoσtavridia της

Ναι, τώρα ήταν απλά ηλίθια. Στην περίπτωση που το έκανε όταν ήμουν στο αντίθετο ρεύμα ήταν για φυλακή.

BARHonda έγραψε:Μπορεί ρε συ το αμάξι της να είχε adaptive acceleration control και όταν πλησίαζες να επιτάχυνε μόνο του :lol:

:lol: :lol: Adaptive malakia control δεν είχε, αλλά τέλος πάντων :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#856347 Κι εγώ αυτό κατάλαβα, ότι βγήκες δύο φορές αριστερά, εξ ου και το σχόλιό μου. Το οποίο ήταν καλοπροαίρετο προφανώς κι έχει να κάνει με το αν πληρώνουμε υπέρογκα ποσά για κάτι που δεν καρπωνόμαστε. Και να είσαι σίγουρος ότι αν το Verso κόστιζε 600+ τέλη κυκλοφορίας (συν φόρο πολυτελείας στα νιάτα του) και ΔΕΝ ήταν υγραέριο, θα είχε φάει σουτ, εκτός κι αν το φόρτωνα τίγκα καθημερινά (που προφανώς ΔΕ συμβαίνει). Το GV το πληρώνει ο φάδερ κι άντε πείσε εσύ έναν 80χρονο για το τι σημαίνει σωστή και λάθος επιλογή αυτοκινήτου.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#856362 Εγώ πληρώνω 690€ τέλη κυκλοφορίας, αλλά για να το σουτάρω θα πρέπει να υπάρχουν εναλλακτικές. Ε, αυτές οι εναλλακτικές πλέον είναι τόσο ακριβές, που προτιμάω να πληρώνω τα τέλη. Τα καινούρια είναι απλησίαστα, αλλά και τα καλά μεταχειρισμένα, ξεκινάνε από τρελά ποσά, άσε που ποτέ δεν ξέρεις τι αγοράζεις.
Άβαταρ μέλους
By Δημ.Φυλακτος

https://youtu.be/jZYNeKfwEe8?si=dgTwexCvsrgB1Cmy

Ο τσοπανης πηρε 4x4 και ειπε να κανει εφε μπροστα στην καμερα.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#857392 Pulled Over For Going Below The Speed Limit ( 65 in a 70mph) :dizzy: .
Αντί να πει: Μεσιέ , δε ΜΕ άρεσε η φάτσα σου και το χρώμα σου και ήθελα να σε τσεκάρω.

How One Cop Got FIRED And Cost His City $500,000

Μπράβο στη γενναία νοσοκόμα.
Άβαταρ μέλους
By markvag
#857885 Σήμερα το πρωί. Σε μία από τις πιο κεντρικές διασταυρώσεις της Δράμας, πηγαίνοντας για τη δουλειά, σταματάω στη διάβαση (δεν έχει φανάρι), γιατί ξεκίνησαν να περάσουν από το αντίθετο ρεύμα δύο αιθέριες υπάρξεις κάπου 65 Μαΐων.

Επαναλαμβάνω, διάβαση, οι κυρίες κινούνται ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΔΙΑΒΑΣΗ. Το αμοιβαδοειδές με το μαύρο Mazda 3 sedan από πίσω μου όμως δεν μπορούσε να περιμένει και μόλις οι κυρίες έφτασαν μπροστά μου βγήκε στο αντίθετο ρεύμα (επαναλαμβάνω, μιλάμε για κεντρική διασταύρωση της πόλης, οπότε μπορεί να έστριβε κάποιος εκεί που βγήκε η αμοιβάδα ή να πετάγονταν κάποιος από δεξιά από ανάμεσα στα αμάξια να περάσει, μιας και εγώ είχα σταματήσει!), έσφαξε τη διάβαση και πέρασε μπροστά μου φεύγοντας...

Δεν ξέρω αν είδε ή αν έδωσε σημασία στις γυναίκες που περνούσαν το δρόμο, απλά κάποια στιγμή έφυγε λες και τον κυνηγούσαν...

Εντωμεταξύ ΣΤΟ ΙΔΙΟ σημείο έχω δει λίγο καιρό πιο πριν και ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ με μηχανάκι (χωρίς αναμένο φάρο ή σειρήνα) να κάνει ακριβώς το ίδιο και να μην πατάει πεζούς για απειροελάχιστο! Και αυτό το βλήμα θα έρθει αύριο να με ελέγξει αν έχω κάρτα καυσαερίων πχ... :rant:

Γ@ΜΩ ΤΗ Μ@Λ@ΚΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΕΡΝΕΙ! :rant: :rant: :rant: :rant:

ΥΓ: Μιλάμε για αυτό το σημείο και εγώ είμαι ακριβώς εκεί που είναι ο γαλάζιος σκαραβαίος στην εικόνα:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#857886 Εγώ ήμουν σε ένα στενάκι 50m μετά το κτήριο της αστυνομίσς πλησιάζοντας σε πράσινο φανάρι με ένδειξη δευτερολέπτων. Από 10km/h που πήγαινα βλέποντας την ένδειξη να κατεβαίνει στα 6 sec το πάτησα και ανέβηκα ίσως στα 20-30km/h. Πεζός διέσχισε παρανόμως 1,5m πάνω στη διαβάση , με είδε και σταμάτησε , όπως φρέναρα-ακινητοποιήθηκα ακαριαία κι εγώ 1,5m πριν τη διάβαση. Χωρούσα να περάσω , δεν πέρασα , του έκανα νόημα και πέρασε αυτός. Μετά πρόλαβα κι πέρασα με πορτοκάλι. Από το φρενάρισμα κάτι πραγματάκια που είχα στο κάθισμα του συνοδηγού εκτοξεύθηκαν στο κάτω μέρος του ταμπλό. :x