Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By 224v
#856148 Μολις γυρισα απο Βουδαπέστη. Η κυκλοφορία εκεί από όλους ιχ, λεωφορεία, τραμ, τρόλεϊ είναι απίστευτα πειθαρχημενη. Τα φανάρια σωστά ρυθμισμένα και οι πεζοί τα σέβονται. Οι δε ποδηλατοδρομοι υπάρχουν παντου, είτε στην άσφαλτο ρίξε σε πεζοδρόμια με εμφανή διαγράμμιση. Τις λωρίδες για τα λεωφορεία κλπ τις σέβονται όλοι σε σημείο υπερβολικό. οι φωτισμοί παντού σωστοί, και τα ΜΜΜ, έρχονται με συχνοτητα κάθε 2 λεπτά!!!. Μια εβδομάδα εκεί πήγα παντου με τα ΜΜΜ. Οι πάνω από 65 ετών δεν πληρώνουν πουθενά στις μετακινήσεις τους και έχουν έκπτωση σε εισιτήρια κλπ θεαμάτων μουσείων κλπ. Μια επίσκεψη η εκεί μπορεί να μας δείξει ότι η ζωή στην πόλη είναι πολύ ανεκτή αρκεί βέβαια και ο πληθυσμός να πειθαρχει. Έχουν όμως και πλατεία δρομους για να χωρανε ολα αυτα. Εδώ στην Ελλάδα δύσκολα να τα δούμε.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#856149 Βουδαπέστη it is then. Ο τάφος του πραγματικού οδηγού, το άντρο των νεοταξιτηδων φριτσηδων.

Και ρωτώ. Θα τους αφήσουμε να μας υποτάξουν; :adminpower:
Θα τους επιτρέψουμε να μας μετατρέψουν σε μία άμορφη μάζα μέσα σε κουτάκια; :adminpower: :adminpower:

Στ'άρματα,στ άρματα, εμπρός στον αγώνα :metalo:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#856153 Αν έχουν ιδιωτικά πανεπιστήμια, πρέπει να τους αντιγράψουμε. Όχι για τα υπόλοιπα, για τα πανεπιστήμια μόνον που είναι το σημαντικό. Τα άλλα στα @@ μας.
Άβαταρ μέλους
By Chris
224v έγραψε:Μολις γυρισα απο Βουδαπέστη. Η κυκλοφορία εκεί από όλους ιχ, λεωφορεία, τραμ, τρόλεϊ είναι απίστευτα πειθαρχημενη. Τα φανάρια σωστά ρυθμισμένα και οι πεζοί τα σέβονται. Οι δε ποδηλατοδρομοι υπάρχουν παντου, είτε στην άσφαλτο ρίξε σε πεζοδρόμια με εμφανή διαγράμμιση. Τις λωρίδες για τα λεωφορεία κλπ τις σέβονται όλοι σε σημείο υπερβολικό. οι φωτισμοί παντού σωστοί, και τα ΜΜΜ, έρχονται με συχνοτητα κάθε 2 λεπτά!!!. Μια εβδομάδα εκεί πήγα παντου με τα ΜΜΜ. Οι πάνω από 65 ετών δεν πληρώνουν πουθενά στις μετακινήσεις τους και έχουν έκπτωση σε εισιτήρια κλπ θεαμάτων μουσείων κλπ. Μια επίσκεψη η εκεί μπορεί να μας δείξει ότι η ζωή στην πόλη είναι πολύ ανεκτή αρκεί βέβαια και ο πληθυσμός να πειθαρχει. Έχουν όμως και πλατεία δρομους για να χωρανε ολα αυτα. Εδώ στην Ελλάδα δύσκολα να τα δούμε.

Δηλαδη δεν πανε με οσα θεωρουν οτι επιτρεπει η χαραξη αλλα με οσα λεει η πινακιδα???? Και μας το λες για καλο αυτο?????????
Άβαταρ μέλους
By Zorz
markvag έγραψε:8 το πρωί περίπου, έχω ξεπετάξει κάτι ψιλο-υποχρεώσεις σχετικές με τη δουλειά που έπρεπε να τακτοποιήσω πριν πάω στο γραφείο και είμαι στο σημείο αυτό, που ονομάζεται 5 Δρόμοι (γιατί είναι μία πλατεία που σχεδίασε μία μοναδική ευφυΐα στην οποία συναντιούνται... 5 δρόμοι).

6 δρόμους βλέπω, είναι τόσο Δραματική η κατάσταση που οι κάτοικοι έχουν χάσει το μέτρημα; :hmmm:

Scotch έγραψε:Είχαν ανάψει τα αλάρμου τους; Αν ναι, όλα κομπλέ.

Απαιτείται να υπάρχει και η ανάλογη πινακίδα:

Scotch έγραψε:Εικόνα

< >

:rtfm:
Άβαταρ μέλους
By Obelix
Zorz έγραψε:

Απαιτείται να υπάρχει και η ανάλογη πινακίδα:

Scotch έγραψε:Εικόνα

< >

:rtfm:

Μετάφραση:
Απαγορεύεται η σταση και η στάθμευση , ολιγόλεπτη στάση με αλάρμ :dizzy:
Άβαταρ μέλους
By markvag

Ναι, βεβαίως, είχαν ανάψει τα αλάρμ - υπερατού! :lol:

Zorz έγραψε:
6 δρόμους βλέπω, είναι τόσο Δραματική η κατάσταση που οι κάτοικοι έχουν χάσει το μέτρημα; :hmmm:

O ένας δρόμος βγαίνει ένα κλικ πριν την πλατεία. Technicalities... :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#856191 Θρακομακεδόνες, χθες, κλειστή η κάθοδος της Μεγ. Αλεξάνδρου (ο κεντρικός δρόμος της περιοχής), στη συμβολή με την Ορφέως, για έργα. Ανεβαίνοντας αμέριμνος την Μεγ. Αλεξάνδρου, μύστης καμικάζι μου βγαίνει ανάποδα στο ρεύμα μου, δηλαδή της ανόδου... καμιά ελπίδα, καμία σωτηρία. :vava:
Άβαταρ μέλους
By markvag
#856270 Εντωμεταξύ σήμερα κατά τη 1κάτι, ήμουν εκτός για κάποια δουλειά και κινούμουν με κάπου 90 σε επαρχιακό δρόμο, ευθεία όσο πιάνει το μάτι. Μπροστά μου φτάνω ένα Polo με την οδηγό του με Ν πίσω που πήγαινε με καμιά 70-80χαω... ΟΚ, κανένα πρόβλημα, αδειάζει το αντίθετο ρεύμα, ξεκινάω να επιταχύνω για να περάσω.

Με το που ξεκινάω να επιταχύνω, κάνει το ίδιο και το Polo :yahoo: Και μάλιστα πρέπει να ήταν με τέρμα γκάζι γιατί ήταν αρκετά έντονη η επιτάχυνση! :yahoo: Έφτασε σίγουρα πάνω από 90... Τέλος πάντων, στα @@ μου, κόβω συνεχίζω με καμιά 90. Ε, μετά από μία στιγμή παραφροσύνης που επιτάχυνε, το Polo ξανάπεσε στα 70-80χαω... :tomato: Άδειο ακόμα το αντίθετο ρεύμα, ξαναπιάνω να προσπεράσω. ΞΑΝΑ επιταχύνει! :s_crazy :s_crazy Και μόλις απομακρύνθηκε (γιατί και τις δύο φορές έκοψα), ξανά έκοψε και πήγαινε με 70-80... :s_whiteflag :s_whiteflag Εντάξει, δεν ασχολήθηκα, προφανώς η τύπισα είχε ψυχολογικά θέματα ή κάτι άλλο, ευτυχώς μετά από 2-3χλμ έπρεπε να στρίψω...

Και είπα ότι δεν θα πετύχαινα μεγαλύτερο ηλίθιο από αυτούς που είχαν κλείσει τη μισή στροφή κεντρικής διασταύρωσης τη Δευτέρα... :inlove:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#856272 Φόρουμ ( και υπόλοιπε κόσμε). Με ευχαριστείτε αργότερα.

:shifty:

Μάρκο θέλεις δηλαδή να μας πεις ότι δεν μπορούσε το απόλυτο μηχάνημα οδήγησης να περάσει ένα 1400άρι 75 χορσα που πήγαινε με 90;

:shifty: :shifty:

Ντίμη μην μπεις καν στον κόπο να με πάρεις τηλέφωνο να μου ζητήσεις συγνώμη, σε έχω block.

:shifty: :shifty: :shifty:
Άβαταρ μέλους
By markvag
#856280 Σκέψου και να έλεγα ότι οι πινακίδες άρχιζαν από 8 και τελείωναν σε 7 εφτάρια :inlove:
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#856284 Με το panda της δουλειάς ήτανε .

Αν ήταν με τη brings me women , το κορίτσι τον φλέρταρε κι αυτός αγρόν ηγόραζε.
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#856287 Πληρώνεις τόσα τέλη κυκλοφορίας και τόσα καύσιμα, ενώ έχεις και τόσα θέματα αξιοπιστίας. Ώστε να απολαμβάνεις τι;