Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#856222 Έχω ένα PDF 5-6 σελίδων και θέλω να επεξεργαστώ μία συγκεκριμένη σελίδα, να εισάγω custom κείμενο. Ποιός είναι ο πιο εύκολος τρόπος; Χωρίς χρήση Acrobat μιας και είναι χρεώσιμο για θέματα επεξεργασίας.
Άβαταρ μέλους
By drdino
#856223 Χαρ χαρ χαρ -> Foxit
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#856233 Ξέχασα ν'αναφέρω πως θέλω ν'αποφύγω online λύσεις γιατί περιέχουν ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα. Ό,τι έχω δει με download είναι χρεώσιμο.
Άβαταρ μέλους
By dimik
#856234 Το Foxit αξίζει να το αγοράσεις, το έχω αγορασμένο εδώ και αρκετά χρόνια και κάνει παπάδες.

Μετα υπάρχει και το Kofax σε ίδια φάση.

< >
Άβαταρ μέλους
By drdino
Dimitris_P έγραψε:Ξέχασα ν'αναφέρω πως θέλω ν'αποφύγω online λύσεις γιατί περιέχουν ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα. Ό,τι έχω δει με download είναι χρεώσιμο.

Εννοείται, εξ ου κι η πρότασή μου.
Άβαταρ μέλους
By Chris
Dimitris_P έγραψε:Ξέχασα ν'αναφέρω πως θέλω ν'αποφύγω online λύσεις γιατί περιέχουν ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα. Ό,τι έχω δει με download είναι χρεώσιμο.

libreoffice draw
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#856314 Εδώ και 5 μέρες κάτι έγινε και δε μπορώ να έρθω σε επαφή με το Citrix του νοσοκομείου από Ελλάδα. Με κανέναν Η-Υ που συνδέεται μέσω LAN ή wifi.

Αν συνδέσω το MacBook μέσω data από το iPhone, δλδ ως hotspot, τότε όλα καλά.

Γενικά αργεί να ανοίξει η σελίδα και στο τέλος βγάζει να ελέγξω Firewall και Proxy.

Φαίνεται να μην αφήνουν την ip μου να συνδεθεί. Έκανα restart το ρούτερ αλλά τίποτα…

Έλεγξα Firewall, τίποτα…

Καμιά ιδέα;
Άβαταρ μέλους
By Zorz
#856315 Κάνε traceroute την IP του server για να δούμε πού είναι η μαύρη τρύπα.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
Chris έγραψε:

libreoffice draw

:metalo:

:iconcool:
Άβαταρ μέλους
By bill33
PeterPan έγραψε:Εδώ και 5 μέρες κάτι έγινε και δε μπορώ να έρθω σε επαφή με το Citrix του νοσοκομείου από Ελλάδα. Με κανέναν Η-Υ που συνδέεται μέσω LAN ή wifi.

Αν συνδέσω το MacBook μέσω data από το iPhone, δλδ ως hotspot, τότε όλα καλά.

Γενικά αργεί να ανοίξει η σελίδα και στο τέλος βγάζει να ελέγξω Firewall και Proxy.

Φαίνεται να μην αφήνουν την ip μου να συνδεθεί. Έκανα restart το ρούτερ αλλά τίποτα…

Έλεγξα Firewall, τίποτα…

Καμιά ιδέα;

τα data του iphone είναι με το γερμανικό νούμερο ή με ελληνικό;
Άβαταρ μέλους
By otso
#856676 Λοιπον εχουμε ενα τεχνικο βιβλιο με αγγλικο κειμενο και φωτογραφιες .
Θελω καποιες αρκετες σελιδες να μεταφραστουν , και να τις εκτυπωσω η να τις εχω στο κομπιουτερ .
Διαθετουμε σκανερ και κινητο (νομιζω υπαρχουν ocr εφαρμογες για κινητα) , αν θυμαμαι καλα απο το σκανερ τις παιρνουμε σε pdf . Υπαρχει και το acrobat pro .
Για μεταφραση εκτος του google translator που ειναι χειροτερο απο μενα, υπαρχει κατι αλλο; Αυτα τα ΑΙ μεταφραζουν σε ελληνικα;
Και μια ερωτηση pdf του gov δεν τα επεξεργαζεται το acrobat , κατι μου βγαζει για γραμματοσειρα που δεν υπαρχει , υπαρχει παρακαμψη ; Το τελευταιο με πμ .
Άβαταρ μέλους
By egobrain
otso έγραψε:Για μεταφραση εκτος του google translator που ειναι χειροτερο απο μενα, υπαρχει κατι αλλο;

δες και το deepl
Άβαταρ μέλους
By markvag
otso έγραψε:Για μεταφραση εκτος του google translator που ειναι χειροτερο απο μενα, υπαρχει κατι αλλο; Αυτα τα ΑΙ μεταφραζουν σε ελληνικα;

Chat GPT κάνει πολύ καλή δουλειά, αλλά όπως όλα αυτά θέλει να το ελέγχεις με το μάτι σου