ψεγάδι.Βασίζονται στις υποθέσεις - ευσεβους πόθους όταν υπάρχουν το πολύ 2 κάτοχοι λεχτρικων ανά τετραγωνικό χιλιόμετρο .
https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY
ψεγάδι.g8777 έγραψε:Όλα αυτά καλά είναι, έχουν όμως ένα έγκυοψεγάδι.
Βασίζονται στις υποθέσεις - ευσεβους πόθους όταν υπάρχουν το πολύ 2 κάτοχοι λεχτρικων ανά τετραγωνικό χιλιόμετρο .

markvag έγραψε:g8777 έγραψε:Όλα αυτά καλά είναι, έχουν όμως ένα έγκυοψεγάδι.
Βασίζονται στις υποθέσεις - ευσεβους πόθους όταν υπάρχουν το πολύ 2 κάτοχοι λεχτρικων ανά τετραγωνικό χιλιόμετρο .
Δεν με διαβάζεις!![]()
![]()
Βασίζεται στην υπόθεση ότι έχεις θέση στάθμευσης στη δουλειά σου (όπως έχουν πολλοί που δουλεύουν στη βιομηχανία και αλλού) και ότι (αναγκαστικά) θα μπουν φορτιστές εκεί!![]()
Καβαλάω την πενβέ και έρχομαι στη Λιμνούπολη!
markvag έγραψε:g8777 έγραψε:Όλα αυτά καλά είναι, έχουν όμως ένα έγκυοψεγάδι.
Δεν με διαβάζεις!![]()
![]()
Βασίζεται στην υπόθεση ότι έχεις θέση στάθμευσης στη δουλειά σου (όπως έχουν πολλοί που δουλεύουν στη βιομηχανία και αλλού) και ότι (αναγκαστικά) θα μπουν φορτιστές εκεί!![]()
Καβαλάω την πενβέ και έρχομαι στη Λιμνούπολη!

red_monster έγραψε:
Μην με παρεξηγεις, απλα δεν μου αρεσει ο φανμποισμος των μη κατοχων. Οσοι εχουν ηλεκτρικα εχουν 2ο ή 3ο αμαξι που ειναι θερμικο, ακριβως για να εξασφαλισουν πως οτιδηποτε και να συμβει θα εχουν μεσο να κινηθουν
markvag έγραψε:
fokion έγραψε:markvag έγραψε:
Μαρκο στο "αναγκαστικά θα " το "θα" εχει ερθει ηδη.... απο 1/1/24
https://www.newsauto.gr/offers/oristiko ... ftokinito/
2. Από την 1η Ιανουαρίου 2024 το ένα τέταρτο (1/4) τουλάχιστον των νέων εταιρικών αυτοκινήτων ιδιωτικής χρήσης, που ταξινομούνται ανά εταιρεία σωρευτικά, είναι αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα ή υβριδικά ηλεκτρικά οχήματα εξωτερικής φόρτισης ρύπων, έως πενήντα (50) γραμμαρίων διοξειδίου του άνθρακα, ανά χιλιόμετρο (CO2/ χλμ). Για τον υπολογισμό του ποσοστού του πρώτου εδαφίου προσμετρώνται τα νέα αυτοκίνητα που αποκτώνται με πώληση και χρηματοδοτική μίσθωση. Το ποσοστό υπολογίζεται σε ετήσια βάση. Η υποχρέωση υφίσταται για κάθε εταιρεία που έχει αποκτήσει τουλάχιστον τέσσερα (4) εταιρικά αυτοκίνητα εντός του οικονομικού έτους. Αν η εταιρεία δεν έχει αποκτήσει τουλάχιστον τέσσερα (4) εταιρικά αυτοκίνητα εντός του οικονομικού έτους, στον υπολογισμό του πρώτου εδαφίου προσμετρώνται τα αυτοκίνητα που αποκτήθηκαν σωρευτικά από την 1η Ιανουαρίου 2024 και για όλα τα επόμενα έτη.

markvag έγραψε:
Σε ότι αφορά τις θέσεις στάθμευσης, δεν έχω δουλέψει σε εργοστάσιο που να μην είχε αρκετές.

markvag έγραψε:Σε ότι αφορά τις θέσεις στάθμευσης, δεν έχω δουλέψει σε εργοστάσιο που να μην είχε αρκετές.
ambient έγραψε:markvag έγραψε:Σε ότι αφορά τις θέσεις στάθμευσης, δεν έχω δουλέψει σε εργοστάσιο που να μην είχε αρκετές.
Εάν είσαι στέλεχος ή έχεις παροχή θέσης, οκ. Οι υπόλοιποι;
Η πλειοψηφία των εργοδοτών (πρόσωπο ή εταιρία) που έχω έρθει σε επαφή - είτε ως εργαζόμενος, είτε ως συνεργάτης - συνήθως αποθαρρύνουν ή ξεκάθαρα δεν επιτρέπουν το παρκάρισμα στους περισσότερους εργαζόμενους τους εντός του χώρου της εταιρίας, εργοστασίου, ξενοδοχειακής μονάδας, κτλ. Αναφέρομαι σε αυτούς που δεν μου φαίνονταν να είχαν και κανένα σοβαρό λόγο να το κάνουν.

https://i.postimg.cc/xCZsSP4G/IMG-202[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]