Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By NirApp
#898102 https://www.tanea.gr/2025/11/03/greece/ ... ypiresias/
Τη βεβαιότητα ότι το μολυσμένο μήνυμα με το κακόβουλο λογισμικό predator που έλαβε στο κινητό της εστάλη από τη ΕΥΠ εξέφρασε στη διάρκεια της κατάθεσης της πρώην υπάλληλος της ΕΥΠ , η οποία σήμερα υπηρετεί στην Ελληνική Αστυνομία, και εξετάστηκε στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας ενώπιον του οποίου συνεχίζεται η δίκη για υπόθεση των τηλεφωνικών υποκλοπών.

” Είμαι εκατό τοις εκατό σίγουρη ότι μου έστειλε το μήνυμα η ΕΥΠ . Η Υπηρεσία δεν έκανε κανέναν έλεγχο ενώ παγιδεύτηκαν στελέχη της . Αυτό δεν έχει γίνει πουθενά αλλού” είπε η Μαρία Ζώη Σακαλή απαντώντας σε ερωτήσεις του δικηγόρου υποστήριξης κατηγορίας Ζαχαρία Κεσσέ,ο οποίος εκπροσωπεί το δημοσιογράφο Θανάση Κουκάκη που επίσης στη λίστα των παρακολουθούμενων. Για το λόγο αυτό η μάρτυρας, όπως είπε, κατέθεσε προσωποποιημένη μήνυση στη δικαιοσύνη καθώς ο μοναδικός που είχε λόγο να την παρακολουθήσει ήταν η ΕΥΠ .

Ωραιο. Και ποιος αραγε ηταν ο υπευθυνος;
“Εργάζομαι τώρα στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.Απο το 2007 έως έως το 2021 ήμουν στην ΕΥΠ. Τον Δεκέμβριο του 2021 με τροπολογία μεταταχθήκαμε σε άλλη υπηρεσία στην ΕΛ.ΑΣ. Στα μέσα Ιουλίου 2021 δημιουργήθηκε μια υποδιεύθυνση,η οποία συστάθηκε με υπογραφή του κυρίου Δημητριάδη.Το λέω αυτό γιατί την αρμοδιότητα σύστασης της της είχε ο κ Δημητριάδης.Το τονίζω γιατί συνδέεται με την υπόθεση.Η υποδιεύθυνση αυτή δεν είχε αντικείμενο ,αφού ήταν εικονική”.

Η μάρτυρας κατέθεσε ότι ” μας μετακίνησαν γιατί δεν είμαστε αρεστοί στη διοίκηση”.

Μαλλον δεν ηταν αρκετα αριστοι, ο Δημητριαδης ειναι ιδιαιτερως αριστος, ως ανιψιος του ΚΜ.

Ποιος ασχολειται τωρα θα πειτε με ολα αυτα, κλαιν.
Άβαταρ μέλους
By glf
#898105 Αυτό ακριβώς, ποιος ασχολείται. Με το τι βρακί κυκλοφορεί η τάδε σελε μπορεί να παίζει μισή ώρα ρεπορταζ. Με το τι έγινε στο κάμπινγκ φάγανε δύο βδομάδες τα δελτία.