Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#855280 Δεν θα το δεχτούν λογικά πάντως. Εκτός αν τους απειλήσεις με το άλλο συμβόλαιο που έχεις στο σταθερό. Πες τους πως έχεις καλύτερη προσφορά, στην χειρότερη θα κάνουν match. Μπορούν να πάνε πολύ χαμηλά αν δεν ζητάς επιδότηση.
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
Anonymous Founder έγραψε:Δεν θα το δεχτούν λογικά πάντως. Εκτός αν τους απειλήσεις με το άλλο συμβόλαιο που έχεις στο σταθερό. Πες τους πως έχεις καλύτερη προσφορά, στην χειρότερη θα κάνουν match. Μπορούν να πάνε πολύ χαμηλά αν δεν ζητάς επιδότηση.
Δεν παίρνω ποτέ επιδότηση

< >
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
#855282 Α καλά στην αρχή μου είπε 44.8 και τώρα μου λέει 54.8 ...η εγώ δεν κατάλαβα καλά ....την πρώτη φορα

< >
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
#855284 Τεσπά 54.8 είναι παραπάνω από τα 50 της Νόβα συν ότι στη Νόβα είναι unlimited data ...οπότε μάλλον θα το διακινδυνεύσω με τη νοβα ...

< >
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
#855285 Χτες φίλος από Αθήνα που έχει Νόβα ήπιαμε καφέ Λουτράκι (έχει και σπίτι Λουτράκι ) και μου είπε ότι μια χαρά είναι ηνοβα στο Λουτράκι
Κάναμε και ένα Speedtest 5g και ήταν τούμπανο

< >
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#855286 Αν έχεις σήμα σπίτι σου, είναι μικρό το ρίσκο. Η Nova ένα σπαστικό που έχει σε μένα τουλάχιστον είναι πως μόλις σταματήσεις ένα τηλεφώνημα, πρέπει να περιμένεις μερικά δευτερόλεπτα να ξεκινήσεις άλλο, είναι σαν να μη... σε αφήνει! Δεν ξέρω αν συμβαίνει και σε άλλους παρόχους αυτό.
Βεβαια εγώ είμαι heavy user λόγω δουλειάς, μπορεί σε άλλους να μην είνια καν αντιληπτό αυτό.
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#855294 Δεν το έχω προσέξει αυτό.

Αυτό που έχω προσέξει είναι ότι σε κάποια τηλεφωνήματα ο άλλος ακούγεται πολύ χαμηλά, σε άλλα όχι. Δεν είναι πάντα τα ίδια νούμερα.
Άβαταρ μέλους
By kostis20
Anonymous Founder έγραψε:Αν έχεις σήμα σπίτι σου, είναι μικρό το ρίσκο. Η Nova ένα σπαστικό που έχει σε μένα τουλάχιστον είναι πως μόλις σταματήσεις ένα τηλεφώνημα, πρέπει να περιμένεις μερικά δευτερόλεπτα να ξεκινήσεις άλλο, είναι σαν να μη... σε αφήνει! Δεν ξέρω αν συμβαίνει και σε άλλους παρόχους αυτό.
Βεβαια εγώ είμαι heavy user λόγω δουλειάς, μπορεί σε άλλους να μην είνια καν αντιληπτό αυτό.
Από τους βασικούς λόγους που πήγα σε cosmote συν η καθυστέρηση που ειχα στο να ξεκινήσει η κλήση.
Τραγικοί.Εχω 5 μήνες περίπου και η διαφορά στη ποιότητα των κλήσεων είναι τεράστια.
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
#855382 Σήμερα ενεργοποιηθηκε η νοβα
Στο σπίτι μέσα έτσι και ετσι από ταχύτητες άλλα έχω σταθερό οπότε Κλάιν
Στο κέντρο του Λουτρακίου καλά είναι

Εικόνα
Εικόνα

< >
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
#855594 Από Δευτέρα ενεργοποιηθηκε και η καινούργια σύνδεση στη Νόβα
Είχα πάρει τις κάρτες σιμ από το κατάστημα οπότε τις έβαλα στα κινητά μας (ε
Δικό μου ΦΑΔΕΡ και μαδερ )
Εζωκυκοφορησει σε όλο το Λουτράκι και από σήμερα είναι Αθήνα .πουθενά έως τώρα δεν έχω δει 5g και μάλιστα σε σημεία που ξέρω από φίλους και τοζω δει με τα μάτια μου ότι λέει 5g
Πήρε τηλ το τεχνικό τμήμα με ρωτησαν αν έχω κανει επανεκκίνηση και μου είπαν να ξανακανω και να κάνω πέντε φορές εναλλαγή σε flight mode και τουμπαλιν .
Το έκανα αλλά ακόμα τίποτα. Θα το ελέγξω τις επόμενες μέρες και από Δευτέρα θα ζητήσω άλλη σιμ διότι δεν μπορώ να φανταστώ να βρίσκεται κάπου αλλού το πρόβλημα πέρα από τη σιμ
έχετε καμία άλλη ιδέα κάνεις σας ?

< >
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
Geo f1 έγραψε:Noβα ηθελες :lol:
Βρε άλλο λέμε ναι δεν έχει την κάλυψη της κοσμοτε αλλά κατι άλλο συμβαίνει .δεν μπορεί εκεί που φίλος με Νόβα έχει 5τζι εγώ να μην έχω

< >
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
Dimitris_P έγραψε:Δες στις ρυθμίσεις του κινητού

ΠχΕικόνα
Στις ρυθμίσεις έγραψα όλα καλά

< >
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
#855621 Δεν έχουν θέμα οι κάρτες SIM.
Απλά τρομπάρουν στη νόβα, πρέπει να το ενεργοποιήσουν αυτοί.
Περίμενε λίγες μέρες και αν δεν το ενεργοποιήσουν, ξαναπάρτους.