Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
By g8777
ripper έγραψε:Αυτοί με το χάλια όνομα

KICK F1 TEAM REPLACES STAKE F1 TEAM TO TACKLE GAMBLING AD RESTRICTIONS

:whistlink:

Και ο Μπεν Σουλαγιεμ εχει το θρασος να μας το παιζει ανωτερος απο την Σουπερ Λιγκ. Ασε ρε πονηρε.
Άβαταρ μέλους
By rafi
diplomat έγραψε:Συναπλινίστι τί μας βρήκε; :(

Ψιλοίδια και αχρωμοκαρμπονάτα τα τουτούνια μας; :( :(

Μήπως πάλι καλά που δε θα βλέπω; :( :( :(

Γιατί, εγώ μια χαρά το βρίσκω, δεν είναι και σαν του 2021 βέβαια που ήταν αριστούργημα, αλλά έχει πολύ μαύρο που το κανει πιο συντηρητικό, αλλά μειώθηκε αισθητά το ροζ που κατά τη γνώμη μου δεν ταιριάζει καθόλου.
Γρήγορο να είναι, αν και δεν έχω καθόλου προσδοκίες με όλα αυτά που έχουν συμβεί.
Τουλάχιστον δεν είμαστε όπως πέρσι που μας φλομώσανε στον παπά οι καρνάβαλοι που διοικούσανε.
Φέτος είναι ταπεινοί και αυτό μου αρέσει πολύ..
Ενθαρρυντικό το ότι το αυτοκίνητο είναι 100% καινούριο.
Τελευταία επεξεργασία από rafi και 07 Φεβ 2024, 18:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#855578 Πολύ μαυρίλα και η Alpine, αν και τα χρώματα είναι το λιγότερο σημαντικό. Το πρόβλημα είναι πως ακόμη ο οργανισμός δεν έχει κατεύθυνση και ισχυρό management και όταν από μια εταιρεία φεύγει τόσος κόσμος, το πρόβλημα είναι πάντα ψηλά. Θα ήμουν πολύ απαισιόδοξος για τα φετινά αποτελέσματα, εκτός αν η σημερινή τεχνική ηγεσία, βρει πως υπάρχει περιθώριο να ξεχωρίσει τώρα που όλα τα μεγάλα ονόματα έχουν φύγει.
Άβαταρ μέλους
By Sijune21
#855864 ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΣ Η ΝΕΑ RBR,που ο χρωματισμος θυμιζει πλεον περισσοτερο το παραδοσιακο κουτακι που δινει φτερα. :yahoo:
Άβαταρ μέλους
By g8777

Μπλε βλεπω παντως, οχι ροζ.

Να διαβασουμε βεβαια και την αποψη από τους Τζαρ Τζαρ Μπινκς, μπορει να κανομεν και σφαλμα. :s_dunno
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#856237 Εικόνα