Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By socratesn
#85335 Εικόνα
Δεν ακουμπησε φορτιστη ή συνδεση με pc.Που οφειλεται η επανοδος της στάθμης?
Αρχισε να τα παιζει καμια μπαταρια ή τυχαιο γεγονος?
Άβαταρ μέλους
By elteo
#85336 Για κάποιο λόγο έχω battery drain στο Moto G2 (όχι πολύ αλλά είναι αρκετό.... :x ) επειδή τρέχει το Here Maps. Τι μπορώ να κάνω εκτός του να το στείλω από εκεί που ήρθε; :x

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Mark
#85407 Για δοκίμασε να το βρεις στις ρυθμίσεις -> εφαρμογές και κάνε του εκκαθάριση προσωρινής μνήμης.

< G μου
Άβαταρ μέλους
By kyr80
#85408 lollipop επιτέλους στο Note 3....
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#85435 Της καλής μου το συμβατικό της τηλέφωνο έπεσε θύμα "υγρασίας" (χύθηκε μπουκάλι με νερό που κουβάλαγε για την κόρη μέσα στην τσάντα). Μου το ανέφερε κάμποσες ώρες μετά.... και μου το έδωσε να στάζει..... Επίσης μου δήλωσε ότι όλες οι άλλες έχουν smartphone και θα πρέπει κι αυτή ίσως να αποκτήσει τέτοιο.
Σενάριο 1 συγγενής ξεθάβει iphone 3 για να της δώσουμε να μάθει να παίζει με οθόνη αφής. Δωρεάν, ίσον πλεονέκτημα. Και βλέπουμε ανάλογα την πρόοδό της.
Σενάριο 2 της παίρνω κάποιο οικονομικό και μαζεμένο με οθόνη περί τις 4-4,3 ίντσες πχ SIII mini VE για 100+ ευρώ.
Σενάριο 3 της δίνω το δικό μου ηρωικό Samsung S2plus και παίρνω κάτι πιο καλό. Πιο παλιά ήθελα το S4 mini που έχει ίδια σε μέγεθος οθόνη με το δικό μου αλλά μήπως τώρα που συνήθισα τις 4,3 ίντσες πρέπει να δοκιμάσω κάτι λίγο μεγαλύτερο; Αρχικά ο νους μου πήγε στο Moto G αλλά μετά είδα και το SIII Neo και μου φάνηκε καλύτερο. Το κόστος για αυτά είδα ότι είναι 160-170 και δεν ξέρω αν θα με δελέαζε κάτι για να δώσω περισσότερα.
Σαν μάρκα η Σάμυ με βολεύει, αυτήν ξέρουμε με τάμπλετ και τηλέφωνο και έξυπνο player.... αλλά δέχομαι κι άλλα. Θέλω αφαιρούμενη μπαταρία, ραδιόφωνο και SD. Τα τελευταία δύο είναι αδιαπραγμάτευτα.
Για πείτε καμιά ιδέα.

Λυπάμαι αν σας προσγειώνω απότομα από τα 600-700-1049 ευρώ στα 100-170..... ελπίζω να μην πάθει κανείς καμιά αποπληξία... :lol:
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#85438 πφφφ μη αδιάβροχα κινητά :thumbsdown:

εγώ το παίρνω στο μπάνιο να παίζει ραδιοφωνάκι :shifty:
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
#85440 Onyx αν δεχτείς την μη αφαιρουμενη μπαταρία (που δεν είναι και τόσο πρόβλημα στην τελική) δεν βλέπω το λόγο να μην πας στο moto g.

<
Άβαταρ μέλους
By Zorz
sknipper έγραψε:Της καλής μου το συμβατικό της τηλέφωνο έπεσε θύμα "υγρασίας" (χύθηκε μπουκάλι με νερό που κουβάλαγε για την κόρη μέσα στην τσάντα). Μου το ανέφερε κάμποσες ώρες μετά.... και μου το έδωσε να στάζει.....

Επίσης μου δήλωσε ότι όλες οι άλλες έχουν smartphone και θα πρέπει κι αυτή ίσως να αποκτήσει τέτοιο.

Χύθηκε το μπουκάλι κατά λάθος
Εικόνα

Moto G all the way, όχι ξαναζεσταμένο S3...
Άβαταρ μέλους
By The Ace
sknipper έγραψε:Σενάριο 1 συγγενής ξεθάβει iphone 3 για να της δώσουμε να μάθει να παίζει με οθόνη αφής. Δωρεάν, ίσον πλεονέκτημα. Και βλέπουμε ανάλογα την πρόοδό της....

Εγώ εδώ θα πήγαινα, καθώς το γεγονός ότι γνωρίζει τα Samsung δεν λέει τίποτα....αν το γιοτόφωνο είναι τζαμπέ, της το δίνεις καθαρό, βλέπεις αν τη βολεύει και πως τα πάει, και μετά βλέποντας και κάνοντας. Μηδέν κόστος, εξοικείωση, μπάσιμο στο κόσμο των smartphones (έστω με γιοτόφωνο :roll: ) Ακόμα και στην περίπτωση που της αρέσει και μετά θέλει μόνο γιοτόφωνα, μεταχείρο ένα 4αρι το βρίσκεις πολύ φθηνό, άρα πάλι κομπλέ θα είσαι και φθηνά θα τη βγάλεις :thumbsup:
Άβαταρ μέλους
ByF&G
#85518 Ειδα λοιπον το samsung A3 A5 experia sony αυτο στα 230 ευρω αλλα πολυ τετραγωνισμενο .
Ειμαι αναμεσα στο Α3 και Α5. Αναγκαστικα θα δωσω παραπανω money για να εχω κατι καλυτερο. Αν δεν μεινω ευχαριστημενος θα παρω το καινουργιο s6 και να παει να γ......
Καλα ειμασταν καποτε με τις απευθειας συναντησεις μας και τις καρτουλες μας σε περιπτωση αναγκης.
Παντως η διαφορα στα 2 samsung εκτος απο τα 100 ευρω στην τιμη δεν ειναι μεγαλη.
:hmmm:
Τελευταία επεξεργασία από F&G και 06 Μαρ 2015, 13:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#85519 πάρε ένα lg g2 και άσε τις παπάτζες , galaxy a.. :thumbsdown:

ορίστε, καλορίζικο και μην πεις κουβέντα

http://www.skroutz.gr/s/3690169/LG-G2-16GB.html

δε θα πάρεις στα ίδια χρήματα ένα τόσο κακό κινητό ενώ μπορείς να πάρεις ένα από τα καλύτερα που υπάρχουν και το κορυφαίο vfm της αγοράς

και μην ακούσω για τη μεγάλη οθόνη, το κινητό είναι φοβερά συμπαγές, δε θα το νιώσεις ποτέ παντόφλα
Άβαταρ μέλους
ByF&G
#85526 Ειναι πιο καινουργιο απο τα. Α?
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#85529 Για να κάνουμε ένα recap στο ποιο είναι το καλύτερο dual-sim μεταξύ 300 έως 400€ max;
Τι υπάρχει τώρα στην αγορά και την αναμένεται οσονούπω έστω... :s_biggrin

Λέω μήπως απαλλαγώ από τα δύο κινητά και πάω σε ένα. Χαρακτηριστικά:
-2+Gbyte RAM
-FullHD ανάλυση οθόνης
-Μεγάλη μπαταρία να βγάζει 1 ημέρα με όλα ανοιχτά, κάπου 3000 mAh είναι εντάξει νομίζω.
-Οθόνη από 5 έως 5.5 ιντσες.

Επιθυμητά: αδιάβροχο, χώρος, καλός ήχος.

Βλέπω πως παίζουν κάποια Huawei και κάποια Xiaomi. Έχει κάποιος κάτι σαν πρόταση; Λέω να πουλήσω το OnePlus τώρα που ακόμη έχει κάμποση αξία και να πάρω κάτι άλλο. Παράπονο κανένα δεν έχω, απλώς ζηλεύω τα dual-sim και την άνεση να κουβαλάς και να φορτίζεις μια συσκευή μόνον.
:ninja:
Άβαταρ μέλους
By drdino
#85531 Εγώ περιμένω το Zenfone 2...