Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#855201 Το sonoff είναι πάνω από ένα χρόνο στον πίνακα και λειτουργεί μια χαρά σαν έξυπνος διακόπτης. Απλως το κουμπάκι για pairing κάνει μόνο αυτό, δεν λειτουργεί ως manual trigger
http://sonoff.tech/wp-content/uploads/2 ... 210305.pdf
Άβαταρ μέλους
By skous
#855202 με βάση το manual που έβαλες, το dual τελικά όντως ΔΕΝ είναι manual switch.
Στο απλό (μονό) Basic R2 είναι όμως.
Άβαταρ μέλους
By glf
#855218 Μμμ δε το θυμόμουν αλλά ναι το Dual R2 είναι λίγο διαφορετικό σε αυτό το σημείο.
Other than on most Sonoff module the button is not connected to the normal button pin (GPIO0).

Και δε το θυμόμουν γιατί με το tasmota ακόμα και αυτό το "πρόβλημα" ξεπερνιέται όταν του δηλώσω πάνω σε ποιο Module/πλακέτα τρέχει. Αποκαθιστά τη λειτουργικότητα που θέλουμε και με ένα κλικ αλλάζει το ρελέ 1 ενώ με double click (στο tasmota το λένε 2 short presses) αλλάζει το ρελέ 2! :metalo:

Και αυτό ισχύει και για modules που μπορεί να έχουν και 4 ρελέ ξέρω γω.

Τέλος το διαφημιστικό. :lol:
Άβαταρ μέλους
By Serf
#855226 Τις τελευταίες δύο εβδομάδες έχω θέμα με την εφαρμογή της Blitzwolf με την οποία ελέγχω smart plugs. Με το που ανοίγει η εφαρμογή κλείνει. Έχω δοκιμάσει απεγκατάσταση-εγκατασταση 2-3 φορές, έχω καθαρίσει την cache... καμία τύχη. Εικόνα

.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#855227 Κι εγώ είχα θέμα κάποια στιγμή, μετέφερα τις πρίζες στην εφαρμογή Tuya και όλα καλά.
Άβαταρ μέλους
By glf
Dimitris_P έγραψε:Μπορείς να το ρυθμίσεις remote ; :lol:

Μόνο με μηνύσιμο τρόπο lol
Άβαταρ μέλους
By glf
#855230 Στο blitzwolf έχω μόνο μια ζυγαριά που δε μπορώ να την αλλάξω firmware lol
Τώρα που δοκίμασα μπαίνω κανονικά.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
Anonymous Founder έγραψε:Βρίσκεις το ίδιο στο Aliexpress με παρακάτω από τα μισά λεφτά.
Just found this amazing item on AliExpress. Check it out!
€23.47 47%OFF | 60A WIFI Smart Switch TUYA Energy Meter Kwh Metering Circuit Breaker Timer with over voltage current Limiter protection
https://a.aliexpress.com/_EIFiF4v
Όταν λέμε το ίδιο, το ίδιο, όχι παρόμοιο.

Estimated delivery by:Mar 6
Με παπόρι το στέλνουν;
Άβαταρ μέλους
By glf
#855627 Ε ρε τι έχει να γίνει τα επόμενα χρόνια. Γι αυτό παίδεύομαι να έχω σωστό δίκτυο στο σπίτι, μπας και προλάβουμε τίποτα.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#855632 Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο γιατί από τη στιγμή που είναι στο cloud της κάθε εταιρείας παίρνουν public ip άρα είναι ευάλωτα. Μπορεί όχι προς το εσωτερικό δίκτυο, αλλά προς τα έξω ναι. Εκτός αν κλείσεις και το cloud και παίζεις μόνο με vpn