George_Prix έγραψε:Geo f1 έγραψε:4K ποτε λετε να δωσουν???
Ελπιζω οχι συντομα![]()
Το καλυτερο θα ηταν να το εχουν σαν τον νετφλιξ.
1080 49,99
4Κ 59,99
Θελω να βλεπω κουπα ΜΑΞ και κλαψα ΛΟΥΗ σε 4Κ πως να το κανουμε ρε George??
George_Prix έγραψε:Geo f1 έγραψε:4K ποτε λετε να δωσουν???
Ελπιζω οχι συντομα![]()
Anonymous Founder έγραψε:https://www.skroutz.gr/s/18904757/3M-VHB-4910-Aytokolliti-Tainia-Diplis-Opsis-Diafani-19mmx3m.html

g8777 έγραψε:
Bayern7 έγραψε:Όποιος έχει ΔΕΗ σαν πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας, μπαίνει στο mydei και μετά στα myRewardsCoupons και μπορεί να πάρει δωρεάν συνδρομή antenna+ για 9 μήνες.
Η προσφορά ισχύει μέχρι το τέλος του Φλεβάρη. Άρα αν την ενεργοποιήσεις τότε, είσαι καλυμμένος μέχρι και τον Νοέμβριο (αν αντέχεις τον Τάκαρο).
REALZEUS έγραψε:Bayern7 έγραψε:Όποιος έχει ΔΕΗ σαν πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας, μπαίνει στο mydei και μετά στα myRewardsCoupons και μπορεί να πάρει δωρεάν συνδρομή antenna+ για 9 μήνες.
Η προσφορά ισχύει μέχρι το τέλος του Φλεβάρη. Άρα αν την ενεργοποιήσεις τότε, είσαι καλυμμένος μέχρι και τον Νοέμβριο (αν αντέχεις τον Τάκαρο).
1. ΔΕΗ έχω, αλλά επειδή είμαι άσχετος, μπορείς να εξηγήσεις επιγραμματικά, αν δεν είναι δύσκολο;
2. Μέσω internet και smart TV δουλεύει αυτό; Χρειάζεται ειδική εφαρμογή, ή μπορείς και μέσω Android TV?
Bayern7 έγραψε:...εννοείται ζητάει κάρτα για οταν τελειώσει το 9μηνο, για να συνεχίσει η συνδρομή...
George_Prix έγραψε:Bayern7 έγραψε:...εννοείται ζητάει κάρτα για οταν τελειώσει το 9μηνο, για να συνεχίσει η συνδρομή...
Ποια ανανεωση στο 9μηνο ωρε Παγιερ... Καπου πηρε το αυτι μου οτι απο Ιουλη θα εχουμε πρωταθλητη φετος
Ετοιμαστείτε για 24 αγώνες + 24 sprint το 2028 ή […]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]