Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso

Τα ίδια τυπάκια ανεβάζουν ένα βίντεο για το αναβαθμισμένο i/c που επέλεξαν για το i20N. Σημασία έχει βέβαια και η ανάλυση που γίνεται για τα κούλερ, πως λειτουργούν και ποια η χρήση τους.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#835752 Ρε σεις, πραγματικά όμως, ενώ ασφαλώς και μου αρέσουν οι ευθείες γραμμές, μήπως η Hyundai το παράκανε λίγο στο τελευταίο Santa Fe; Στα μάτια μου δεν βλέπεται!
Εικόνα
https://www.topgeargreece.gr/interviews ... tokiniton/
Άβαταρ μέλους
By bill33
#835775 Νόμιζα ότι είναι land rover
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
#845900 Το είδες και συ Busso ε?

Είναι Θεσσαλονίκη ρπμ, αυτό είναι το μόνο αρνητικό της υπόθεσης (αν και κατηφορίζοντας από Τσεχία, είναι πιο κοντά από Αθήνα )
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
BARHonda έγραψε:Το είδες και συ Busso ε?

Είναι Θεσσαλονίκη ρπμ, αυτό είναι το μόνο αρνητικό της υπόθεσης (αν και κατηφορίζοντας από Τσεχία, είναι πιο κοντά από Αθήνα )

Όταν θα έρθει η ώρα σου, θα τα δούμε αυτά...
Άβαταρ μέλους
By nikos
#854982 Καλημέρα
Υπάρχει κανείς που να έχει παραγγείλει i10 ή i20 από το καλοκαίρι που πέρασε και να μην έχει παραλάβει ακόμα?
Συγκεκριμένα έγινε παραγγελία το καλοκαίρι δίνοντας προκαταβολή με συμφωνία παράδοσης Σεπτέμβρη έως Οκτώβρη.
Τώρα λένε για Μάρτιο και βλεπουμε
Άβαταρ μέλους
By Πανος
#868050 Καλησπέρα στην ομαδα μαλον κάτι κάνω λάθος στα μην
Έχω ένα i20 1200 86.απο τον Οκτώβριο το αμάξι μου κάνει το εξής χωρίς λόγο και χωρίς διαρροή χάνει το υγρό από το δοχείο το ψυκτικό. Το έχω πάει 5 φορές δεν βρίσκουν τι έχει. Και επιμένουν ότι δουλεύει σωστά. Εχει τύχη σε κάποιον άλλο αυτό. Ευχαριστώ
Άβαταρ μέλους
By Πανος
#868056 Ναι. Τα αλαξα και πρόσφατα αν και μου είπαν ότι το πρώτο σέρβις είναι στα 15000.εγω τα αλαξα στα 8000.
Άβαταρ μέλους
By Πανος
#868057 Υπάρχει περίπτωση να έχει θέμα η φλάντζα κατασκευαστικα; το ρώτησα και είπαν θα έκανε αλλά αν ήταν η φλάντζα. Το δοχείο ανάλογα τα Χιλ. Πεφτει η στάθμη από το βοιθητικο σχεδόν στο τέρμα. Ποτέ δεν επανέρχεται και δεν το αφινω να πέσει και ποιο χαμιλα για να μην κάψω φλαντζα
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
#868059 Ρωτάω διότι από τα γραφόμενα σου φαίνεται ότι η διαρροή (εάν δεν έχεις παρατηρήσει εκεί που το παρκάρεις υγρά από κάτω) μάλλον καταλήγει στα λάδια

Πόσα χλμ έχεις τώρα, πριν πόσα άλλαξες τα λάδια και πότε κοίταξες τελευταία φορά τη στάθμη? Η υφή του λαδιού στο level stick πως σου φαίνεται?

Το ψυκτικό είναι κλειστό κύκλωμα, έαν πέφτει η στάθμη, σημαίνει ότι υπάρχει απώλεια από κάπου, άρα στη Hyundai που το πας παίζουν το πουλάκι τους εγκληματικά

Σου έχει ανάψει λαμπάκι στο καντράν να συμπληρώσεις?