Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#854865 Απο τωρα πλεον 300ριζει το σπιτι. Ηρθε σημερα ο τελευταιος τεχνικος για την ενεργοποιηση της FTTH συνδεσης :metalo:

Απο την αιτηση στην ενεργοποιηση 22 ημερολογιακες ημερες
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
#854870 Εμάς μας πήρε η Voda τηλέφωνο πριν μερικές ημέρες να μας σπρώξει 300 FTTh, λίγους μήνες μετά την αναβάθμιση σε VDSL 200. Αφού αρνήθηκα ευγενικά 2-3 φορές καθώς τους είπα ότι και η 200αρα μας είναι υπεραρκετή καθότι εγώ λείπω εξωτερικό και η μητέρα μου δεν κάνει κάτι, ο κύριος επέμεινε λέγοντας ότι προσπαθεί να κάνει τη δουλειά του, του το έκλεισα εν τέλει στη μούρη γιατί αλλιώς θα τον έβριζα και η κλήση καταγραφόταν
Άβαταρ μέλους
By NickTG
bujinkan έγραψε:Tελικα μαλλον παω προς νοβα με υποχωρηση το οτι δεν εχει την καλυψη της κοσμοτε αλλα με μεγαλλο κερδος μηνιαιο που θα μου μενουν 45 ευρω το μηνα τσεπη
Μανα unlimited 2gb 13 ευρω
Φαδερ το ιδιο. 13 ευρω
Εγω unlimited all δλδ απεριοριστα data 25 ευρω :lipsealed:
Συνολο 51 ευρω

Μολις προχωρησω δευτερα την αιτηση μεταφορας σιγουρα θα με παρουν απο κοσμοτε αλλα πιστευω οτι ουτε καν θα πλησιασουν την προσφορα της νοβα

Ειδωμεν
97 πληρωνω τωρα την ποτε :lipsealed:

Πολλά μου φαίνονται.
Δίνω κάτω από 17€ για απεριόριστα στη Vodafone.
Άβαταρ μέλους
By markvag
bujinkan έγραψε:Μολις προχωρησω δευτερα την αιτηση μεταφορας σιγουρα θα με παρουν απο κοσμοτε αλλα πιστευω οτι ουτε καν θα πλησιασουν την προσφορα της νοβα

Δεν θα ήμουν τόσο σίγουρος... :whistlink: :whistlink:

bujinkan έγραψε:Κοίτα η βοντα είναι τελευταία και καταιδρωμενη σε κάλυψη δικτύου ...πρώτη η κοσμοτε από πίσω ακολουθεί η νοβα και τελευταία η βοντα .

< >

vodafone και nova ανάποδα, η πρώτη έχει καλύτερο δίκτυο. Και σε ταχύτητες. Ίσως σε κάποιες περιοχές να είναι καλύτερη η nova, αλλά γενικά όχι.
Άβαταρ μέλους
By skous
#854950 Vida και wind (nova) δεν είχαν προχωρήσει σε σχήμα όπου μοιραζόντουσαν τις κεραίες; Άρα δεν θα έπρεπε να έχουν την ίδια κάλυψη;

< >
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#854952 Έχουν την ίδια ακριβώς κάλυψη στην πλειοψηφία των περιπτώσεων, οι κεραίες είναι από καιρό κοινές.
Βέβαια το δίκτυο δεν είναι μόνον οι κεραίες, παίζουν κι άλλα ρόλο, όπως ο ΙΤ εξοπλισμός, οπτικές ίνες (γιατί δεν γινονται όλα ασύρματα) κλπ.
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
#854953 Μετά από κάμποσο διάστημα σκέψης και αναβολής, μετέτρεψα το καρτοσυμβόλαιο cosmote σε cosmokarta και αμέσως σε καρτοκινητό cosmote Neo.
Μεγαλύτερο κόστος, αλλά ευελιξία ανά μήνα (από 16 ως 33 ευρώ και από 7γβ ως unlimited). Και καμιά χρονική δέσμευση. Και μεταφορά υπολοίπου τον επόμενο μήνα.

Συμφέρει μόνο σε συνδυασμό με την απο καιρό διακοπή σταθερού ίντερνετ που είχα κάνει. Άλλωστε τα περισσότερα τα κάνω από το κινητό με νορμάλ γβ, τους μήνες που θέλω ίντερνετ στο pc, τότε unlimited και hotspot.
Άβαταρ μέλους
By markvag
skous έγραψε:Vida και wind (nova) δεν είχαν προχωρήσει σε σχήμα όπου μοιραζόντουσαν τις κεραίες; Άρα δεν θα έπρεπε να έχουν την ίδια κάλυψη;

< >

Όχι παντού. Και μιλάω από εμπειρία. Εκτός αν αυτό άλλαξε τους τελευταίους 18-24 μήνες
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
#855038 Πήγα σήμερα και έκανα τη μεταφορά
Μου δώσανε τις 3 σιμ και μου είπαν όταν κοπεί το σήμα στα κινητά μας θα βάλω τις καινούργιες σιμ
Ειδωμεν

< >
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#855040 Τσέκαρες αν έχει σήμα στο σπίτι σου; Γιατί θα όλοι οι παροχοι μπει να έχουν θέμα σε κάποια μέρη.
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
Anonymous Founder έγραψε:Τσέκαρες αν έχει σήμα στο σπίτι σου; Γιατί θα όλοι οι παροχοι μπει να έχουν θέμα σε κάποια μέρη.
Έχει ...βέβαια όχι τούμπανο όπως της κοσμοτε ...
Σπίτι μου Εικόνα

< >
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#855170 Το μετέφερα στο σωστό τοπικό
Ευχαριστώ Γκεακο
Τελευταία επεξεργασία από PaNick67 και 04 Φεβ 2024, 21:17, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
#855276 Χαχαχα ξεβρακωθηκαν στην κοσμοτε
Αυτό που πλήρωνα και για τους 3 αριθμούς δλδ 96 ευρώ με πήρανε και τηλ και μου είπαν 45 ευρώ
Τραγικοί απλά . Τώρα δεν ξέρω τι να κάνω ...μου είπε να πάω στο μαγαζίτηε νοβα που έκανα την αίτηση και να ζητήσω υπαναχώρηση και είναι στη ευχέρεια του υπαλλήλου να το δεχτει

< >