-Γενικώς, σύντροφό σου διαλέγεις κάποια που γουστάρεις. Ό,τι και να σημαίνει αυτό.
-Πολλοί θέλουν μοντέλο Victoria's Secret, άλλοι είναι εντάξει και με το κορίτσι της διπλανής πόρτας που μπορεί να περνάει και απαρατήρητη.
Από την άλλη, γενικώς οι άνθρωποι διαλέγουν και διαλέγονται με διάφορα κριτήρια, άλλοτε ορθολογικά, άλλο όχι. Συχνά επίσης και άδικα για κάποιους.
Οι single moms μπορεί να έχουν ένα μειονέκτημα λόγω του παιδιού και είναι και εν μέρει απολύτως λογικό: ένα παιδί έχει ευθύνες και σε ξεβολεύει. Το να φτάνεις στο άλλο άκρο βέβαια, είναι αρκετά έως πολύ λάθος.
Η δική μου μικρή εμπειρία (που δεν υπήρξα ποτέ με single mom ενώ κι εγώ είχα κάμποσα κριτήρια που ποτέ δεν παρέκαμψα, καλώς ή κακώς) είναι πως όλα είναι θέμα ανθρώπου. Για παράδειγμα, διαβάζοντας τις απόψεις σου εδώ μέσα αγαπητέ mousatos, δεν θα σε χαρακτήριζα και τεφαρίκι, το πιθανότερο είναι και οι single moms να σε απέρριπταν αυτές πρώτες.
Θα πω και ένα παράδειγμα κοντινό μου: γνωστός μας και φίλων φίλων, παντρεύτηκε μια κοπέλα με παιδί από προηγούμενο γάμο. Το μεγαλύτερο "δούλεμα", το έφαγε τότε, από δυο φίλους, που δεν είχαν ΚΑΝ σχέση. 10+ χρόνια μετά, οι άλλοι δύο που τον κορόιδευαν, είναι μπάκουροι ακόμη, ούτε γάμο, ούτε σχέση.
Άρα, νομίζω πως οι εν λόγω, θα έπρεπε να μην μιλάνε και να το βουλώνουν. Γιατί; Μα γιατί απλούστατα γιατί δεν είναι καν σε θέση να επιλέξουν αυτοί.

Εγώ εντελώς φαλοκρατικά πάλι, θα έλεγα πως αν έκανα ποτέ σχέση με single mom, σε ενδεχόμενο γάμου, θα συζητούσα πολύ σοβαρά μαζί της να κάνουμε και μαζί ένα παιδί. Αλλιώς η σχέση είναι τις περισσότερες φορές αδύναμη και το παιδί μπαίνει πάντα σε απόλυτη προτεραιότητα. Χωρίς κι αυτό να είναι πάντοτε σωστό και προφανώς και έχει και στερεοτυπικές αναφορές.
mousatos έγραψε:Αν ήξερες τι ΓΥΝΑΙΚΑΡΕΣ έχω χτυπήσει στα νιάτα μου , θα έτριβες τα μάτια σου.
Ισως, αλλα καμια δεν εμεινε μαζι σου τελικα. Μαλλον δεν τους αρεσε να τις χτυπανε
Fiat Panda 7,6l/100km
PaNick67 έγραψε:mousatos έγραψε:Αν ήξερες τι ΓΥΝΑΙΚΑΡΕΣ έχω χτυπήσει στα νιάτα μου , θα έτριβες τα μάτια σου.
Ισως, αλλα καμια δεν εμεινε μαζι σου τελικα. Μαλλον δεν τους αρεσε να τις χτυπανε
Ανεξάρτητα αν συμφωνώ ή όχι με τον μουσάτο, οι μαζικές προσωπικές επιθέσεις είναι τουλάχιστον άκομψες.

mousatos έγραψε:Αν ήξερες τι ΓΥΝΑΙΚΑΡΕΣ έχω χτυπήσει στα νιάτα μου , θα έτριβες τα μάτια σου.Δεν αμφιβάλλω καθόλου. Εγώ για την διάρκεια μίλησα όμως.
Προσωπικά με ενοχλεί πολύ η μοναξιά, ειδικά όσο μεγαλώνω.
diplomat έγραψε:Παρεμπιπτόντως, μιας και έγινε αναφορά σε νjατα, οφείλουμε να παραμένουμε συνδεδεμένοι με την πραγματικότητα, ήτοι, όσο μεγαλώνουμε, μεγαλώνει και ο σχετικός περίγυρος αναφορικά με τις διαθέσιμες συνομήλικές μας, σε περίπτωση πάντα που ψάχνουμε εκεί (αν όχι, ignore this post). Αυτό με τη σειρά του συνεπάγεται ότι κάποιες θα έχουν κάνει παιδί, πράγμα που φυσικά, όπως και διάφορα άλλα attributes, δεν αποτελεί ούτε κάτι κακό, ούτε πολύ περισσότερο κάτι για το οποίο οφείλουν απολογία ή εξήγηση οποιουδήποτε είδους και ύφους.
Όπως αντίστοιχα δεν οφείλουν καμια εξήγηση και όσες ΔΕΝ έχουν κάνει παιδί, για να εξηγούμαστε

red_monster έγραψε:Όπως αντίστοιχα δεν οφείλουν καμια εξήγηση και όσες ΔΕΝ έχουν κάνει παιδί, για να εξηγούμαστε
Απολύτως. Γενικότερα αυτό είναι ένα σημείο καμπής, να αντιληφθούν δηλαδή όλοι το γεγονός ότι, οι γυναίκες δεν πρέπει σε ουδεμία περίπτωση να επωμίζονται την ευθύνη για τις εντυπώσεις, αντιδράσεις και δράσεις που σχηματίζουν και προβαίνουν τρίτοι εναντίων των (συνήθως άνδρες), απλώς και μόνο επειδή είναι insert οποιοδήποτε χαρακτηριστικό. Δυστυχέστατα, όχι μόνο απέχει ήδη το γενικό συλλογικό από αυτό το κρίσιμο στόχο, μα φαίνεται να απομακρύνεται συνάμα.
Παντρεμενος ( ακομα 20 χρονια μετά ) με single mom.... Τη δε κορη της με ή χωρις εισαγωγικά την παρεδωσα στον γαμπρό κατ επιθυμια της ΜΑΖΙ με τον πατερα της... ( απο την οποια απεκτησα κι ενα εγγονι )
Με την - πρωην αφου ειμαστε παντρεμενοι - Single mom εχουμε αποκτησει και μια δική μας κορη
Απο το δικό μου πρωην γαμο εχω επισεις μια κορη - κι απο αυτη απεκτησα ενα εγγονι πριν 40 μερες...
Οι 3 τους λοιπον παρουσιαζονται προς παντες ως αδερφές και η σχεση μεταξυ τους ειναι απο αλλο πλανητη...
Αυτα θα τα εχανα αν εκανα pass σε single mom............
Επηδη αναφερθηκαν παραδειγματα να θυμισω οχι ολοι οι γαμοι εχουν καλη εκβαση (τα διαζυγια πλησιαζουν το 50%) και επισης υπαρχουν πολλες προβληματικες καταστασεις σε οικογενειες με παιδια απο αλλους γαμους αλλα επισης και σε οικογενειες γενικα.
