Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#853113 Ολα ειναι θεμα ποσο σε θελουν στο δικτυο τους αυτοι που πουλανε τα πακετα.

Οταν ηρθε η Wind / Nova στο μαγαζι να μου προτεινει FTTH στα 200, τους ειπα οτι εχω συμβολαιο με την Κοτε για 6 μηνες και μου εκαναν τα 7 παγια δωρο για να πληρωσω το πεναλτι στην Κοτε.

Ταυτοχρονα επειδη μου πουλησαν και συνδεση στο σπιτι, μου εδωσαν κι εκει καμποσους μηνες δωρεαν παγιο.

Οταν ηρθε η σειρα της Κοτε για αντιπροταση, δεν ειπαν τιποτα για το μαγαζι αφου δεν μπορουσαν να χτυπησουν την προσφορα για FTTH αλλα στο σπιτι, εγινε παρτι ...και 6 μηνες δωρεαν παγιο και ανταγωνιστικη τιμη και 120€ δωρωεπιταγη απο Γερμανο να παρω πραγματα.

και πηρα ενα φανταστικο φωτιστικο γραφειου της ΧΙΑΟΜΙ που εκτος απο το οτι ντιμαρεται αλλαζει και θερμοκρασια λευκου! ακουστικα razer του μικρου και μια λεντοταινια RGB για το σαλονι
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#853114 Μάλλον Yeelight είναι το φωτιστικό και όχι Xiaomi. Για στείλε το μοντέλο έτσι να το δω. Παίζουν και με τις δύο εφαρμογές αυτά.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Anonymous Founder έγραψε:Μάλλον Yeelight είναι το φωτιστικό και όχι Xiaomi. Για στείλε το μοντέλο έτσι να το δω. Παίζουν και με τις δύο εφαρμογές αυτά.

https://www.mistore-greece.gr/Products/ ... -2022.aspx
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
#854731 Mαλον ηρθε ο καιρος να αποχωρησω απο την κοσμοτε
Ποια ειναι η δευτερη καλυτερη εταιρια σε καλυψη στην ελλαδα σε 5g
η κοσμοτε εχει μεν καλες παροχες
Πχ εχουμε οικογενειακο 3 αριθμοι στο ιδιο προγραμμα απεριριστα ολα και 20gb
επιπλεον αν εξοφλεις λογαριασμο μεσω του αππ παιρνεις 3gb καθε μηνα
Επισης συχνα πυκνα κανει δωρα του τυπου 10gb για 15 μερες και ουτω καθεξης
Απλα πληρωνω και για τα 3 νουμερα 95 ευρω μηνιαιως και πλεον μου ειναι πολλα
Στην ουσια η μανα μου δεν χρησιμοποιει data και ο φαδερ χρησιμοποιει ελαχιστα
Καθε προταση δεκτη
Μερσι
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#854732 Εγώ μόνον Cosmote μπορώ να σου προτείνω αν θέλεις το κεφάλι σου ήσυχο. Η άλλη λύση είναι να τους κάνεις παζάρι. Οι γονείς μου είναι χαρούμενοι με καρτοκινητά και χρησιμοποιούν τα πάντα, αλλά με Q που έχουν τους φτάνουν όλα και πληρώνουν γύρω στα 10€ το μήνα.
Άβαταρ μέλους
By markvag
bujinkan έγραψε:Mαλον ηρθε ο καιρος να αποχωρησω απο την κοσμοτε
Ποια ειναι η δευτερη καλυτερη εταιρια σε καλυψη στην ελλαδα σε 5g
η κοσμοτε εχει μεν καλες παροχες
Πχ εχουμε οικογενειακο 3 αριθμοι στο ιδιο προγραμμα απεριριστα ολα και 20gb
επιπλεον αν εξοφλεις λογαριασμο μεσω του αππ παιρνεις 3gb καθε μηνα
Επισης συχνα πυκνα κανει δωρα του τυπου 10gb για 15 μερες και ουτω καθεξης
Απλα πληρωνω και για τα 3 νουμερα 95 ευρω μηνιαιως και πλεον μου ειναι πολλα
Στην ουσια η μανα μου δεν χρησιμοποιει data και ο φαδερ χρησιμοποιει ελαχιστα
Καθε προταση δεκτη
Μερσι

95 € είναι πολλά, σίγουρα υπάρχει αρκετό περιθώριο διαπραγμάτευσης.

Η δεύτερη εταιρεία σε δίκτυο είναι η vodafone. Αλλά η cosmote είναι δυστυχώς αισθητά καλύτερη.

Εφόσον έρχεται η ώρα της ανανέωσης, πάνε σε ένα κατάστημα vodafone, κάνε ένα πρόγραμμα για τα 3 νούμερα που θέλεις, με τις παροχές που θέλεις (πχ για εσένα απεριόριστα όλα, για τους γονείς πιο μικρά προγράμματα) και μόλις πάρεις την προσφορά της ζητάς καλύτερη τιμή. Όταν δεν θα σου κάνουν καλύτερη τιμή, παίρνεις την προσφορά και τη δείχνεις στην cosmote. 90% θα σου κάνει την ίδια ή σχεδόν ίδια προσφορά. :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By skous
#854747 Tρελό ποσο, αφου δεν χρησιμοποιουν τα δεδομένα, δεν βλέπεις πόσα από τα «απεριόριστα» καίνε, ωστε εαν είναι σε μικρά νούμερα να δεις κάτι αντίστοιχο;

< >
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
#854851 Tελικα μαλλον παω προς νοβα με υποχωρηση το οτι δεν εχει την καλυψη της κοσμοτε αλλα με μεγαλλο κερδος μηνιαιο που θα μου μενουν 45 ευρω το μηνα τσεπη
Μανα unlimited 2gb 13 ευρω
Φαδερ το ιδιο. 13 ευρω
Εγω unlimited all δλδ απεριοριστα data 25 ευρω :lipsealed:
Συνολο 51 ευρω

Μολις προχωρησω δευτερα την αιτηση μεταφορας σιγουρα θα με παρουν απο κοσμοτε αλλα πιστευω οτι ουτε καν θα πλησιασουν την προσφορα της νοβα

Ειδωμεν
97 πληρωνω τωρα την ποτε :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#854854 Γενικα κανουν καλες προσφορες οταν κανεις αιτηση σε αλλη εταιρια.
Το θεμα ειναι ομως στο τελος και η ΚΑΛΥΨΗ.

Εγω πχ στο κεντρο της Κερκυρας πριν 2 χρονια δεν ανοιγε ουτε εμαιλ με voda.
Αλλα και γω προτιμησα τα 15 τελικη με ολα απεριοριστα στη συνεχεια με την ελπιδα να φτιαξει.

Τωρα γενικα ειμαι ευχαριστημενος.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
bujinkan έγραψε:Tελικα μαλλον παω προς νοβα με υποχωρηση το οτι δεν εχει την καλυψη της κοσμοτε αλλα με μεγαλλο κερδος μηνιαιο που θα μου μενουν 45 ευρω το μηνα τσεπη
Φαδερ το ιδιο. 13 ευρω
Συνολο 51 ευρω

Μολις προχωρησω δευτερα την αιτηση μεταφορας σιγουρα θα με παρουν απο κοσμοτε αλλα πιστευω οτι ουτε καν θα πλησιασουν την προσφορα της νοβα

Ειδωμεν

Παρε την εκπτωση, θα συχτιρισεις με την ΝΟΒΑ και σε κινητο μαλιστα :lipsealed:

Εχω 3 καρτοσυμβολαια στην Κοσμοτε με απεριοριστα τηλεφωνα, 4γιγα καθε μηνα και 50 sms και πληρωνω 44€ και απο 1€ επιστροφη σε καθε ενα απο αυτα καθε μηνα

Σκεψου μονο οτι ενω εχω στο μαγαζι FTTH Nova σταματησαν να με παιρνουν να γυρισω και το κινητο σε αυτους αφου τους ειπα οτι θελω καλυψη δικτυου οπως εχω τωρα
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
Geo f1 έγραψε:Γενικα κανουν καλες προσφορες οταν κανεις αιτηση σε αλλη εταιρια.

Αλλα και γω προτιμησα τα 15 τελικη με ολα απεριοριστα στη συνεχεια με την ελπιδα να φτιαξει.

Κοίτα η βοντα είναι τελευταία και καταιδρωμενη σε κάλυψη δικτύου ...πρώτη η κοσμοτε από πίσω ακολουθεί η νοβα και τελευταία η βοντα .

< >
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
PaNick67 έγραψε:
bujinkan έγραψε:Tελικα μαλλον παω προς νοβα με υποχωρηση το οτι δεν εχει την καλυψη της κοσμοτε αλλα με μεγαλλο κερδος μηνιαιο που θα μου μενουν 45 ευρω το μηνα τσεπη
Φαδερ το ιδιο. 13 ευρω
Συνολο 51 ευρω

Ειδωμεν

Παρε την εκπτωση, θα συχτιρισεις με την ΝΟΒΑ και σε κινητο μαλιστα :lipsealed:

Εχω 3 καρτοσυμβολαια στην Κοσμοτε με απεριοριστα τηλεφωνα, 4γιγα καθε μηνα και 50 sms και πληρωνω 44€ και απο 1€ επιστροφη σε καθε ενα απο αυτα καθε μηνα

Σκεψου μονο οτι ενω εχω στο μαγαζι FTTH Nova σταματησαν να με παιρνουν να γυρισω και το κινητο σε αυτους αφου τους ειπα οτι θελω καλυψη δικτυου οπως εχω τωρα
Κάτσε να δούμε πρώτα τι έκπτωση θα μου προσφέρουν ...γιατι σε πρώτη επικοινωνία μου είπαν από 96 να μου το κάνουν 90 ...γελάει ο κόσμος

< >
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
bujinkan έγραψε:

Κοίτα η βοντα είναι τελευταία και καταιδρωμενη σε κάλυψη δικτύου ...πρώτη η κοσμοτε από πίσω ακολουθεί η νοβα και τελευταία η βοντα .

< >

Αν το καταλαβαινω σωστα εδω τα δειχνει λιγο διαφορετικα τα πραγματα
https://www.nperf.com/el/map/GR/-/16402 ... 013&zoom=6
Άβαταρ μέλους
By kubiak

15€ όλα απεριόριστα στη Vodafone τελική τιμή;