- 01 Φεβ 2024, 16:01
Καποια sites το εχουν σιγουρο καποια αλλα οτι δεν εχει κλεισει ακομα.
Ας περιμενουμε.
Αν ερθει θα ειναι πολυ ευχαριστο για το σπορ.
- Τεραστια αλλαγη απο εναν εκ των κορυφαιων.
- Τιμ μειτ με Λεκλερκ που θα εχει πολυ μεγαλο ενδιαφερον.
- Κινηση εκπληξη που πολλοι δεν θα περιμεναν.
- Προσπαθεια να φερει τη Φερραρι στην κορυφη μετα απο 500 135000 χρονια.
- Η αιγλη του να οδηγει ενας απο τους κορυφαιος για τους κοκκινους.
Εκτιμηση μου ειναι οτι αν ηταν 35 χρονων και ειχε αρκετα καλα χρονια μπροστα του ισως και να τα καταφερνε.
Τωρα που θα ερθει στα 40 δεν θα ειναι στο απολυτο 100% του.
Οπως και ο Αλονσο, ειναι αξιοθαυμαστο το ποσο κοντα ειναι στον νεοτερο εαυτο του, αλλα ακριβως στο 100% του εαυτου του δεν ειναι σημερα.
Τωρα, με 2 χρονια συμβολαιο, σε μεγαλη ηλικια και με το συνδυασμο Ρεντ Μπουλ-Μαξ τοσο μπροστα θα ειναι εξαιρετικα δυσκολο να παρει κουπα.
Αν παρει ομως, αυτο δε σημαινει οτι απαραιτητα πετυχε εκει που ο Αλονσο απετυχε...
Ο Αλονσο δεν μπορεις να πεις οτι απετυχε σε σοβαρο βαθμο.
Εκανε πολυ καλες σεζον και εφτασε παρα πολυ κοντα δυο φορες.
ΟΚ αν ηταν πιο ηπιος χαρακτηρας ισως μπορουσε να εχει δωσει λιγο περισσοτερο μπουστ στους συνεργατες του, αλλα δεν εχασε τα πρωταθληματα κυριως γι'αυτο, αλλα γιατι τα μονοθεσια που ειχε δεν ηταν κορυφαια και αυτο δεν θα αλλαζε δραματικα αν βοηθουσε την ομαδα του λιγο περισσοτερο.
Αν ως δια μαγειας η Φερραρι δωσει κορυφαιο μονοθεσιο στο Λουη και παρει κουπα, δε σημαινει οτι εκανε απαραιτητα καλυτερη δουλεια απο τον Αλονσο.
Μπορει και να εκανε, αλλα θα πρεπει να εξεταστει με πολλη λεπτομερεια το τι και το πως, πραγμα που θα ειναι δυσκολο για εμας τους θεατες.
Οσον αφορα την κοντρα με Λεκλερκ.
Πιστευω οτι στα κουαλι ο μικρος θα ειναι λιγο πιο μπροστα.
Στο συνολο ομως, σταθεροτητα, ρυθμο αγωνα κτλ μαλλον, οχι σιγουρα, ο Λουης θα ειναι μπροστα, οχι πολυ, ακομα και στα 40 του, που οπως ειπα δεν θεωρω πως θα ειναι στο 100% του εαυτου του.
Μακαρι να πεσω εξω και ο Λεκλερκ να αποδειχθει καλυτερος παντου, του εχω αδυναμια, αλλα δεν το πιστευω.
Επι της ουσιας πιστευω οτι ο Λουης σου λεει:
"ΟΚ ουτε με τους μεν ουτε με τους δε, εχω τεραστιες πιθανοτητες να σηκωσω επιπλεον κουπες.
Ας παω στους κοκκινους, να πω οτι εκανα την καυλα μου - οδηγησα και για την πιο μεγαλη ομαδα του σπορ.
Να κανω και καμια εντυπωσιακη νικη μετα απο μαχη με Μαξ, να ριξουν καμια κουταλια της σουπας οι τιφοζι.
Αν κατσει και πρωταθλημα, πραγμα πολυ δυσκολο, θα με εχουν θεο."