Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#854672 Καταλαβαίνω την κλάψα των κατρουλιάρηδων γιατί τα 2 μεγαλύτερα εν ζωή και εν ενεργεία brands της Φ1 από το 2025 θα είναι μαζί και θα δημιουργήσουν αδιανόητες καταστάσεις.

Όσο για τον Λεκλέρ ε εντάξει και ο Σένα όταν είχε 4 νίκες καριέρας σε Λότους και σε Τόλεμαν έκανε όνομα ως qualifier, αλλά αν ήσασταν κανονικοί φανς και όχι πανηγυρτζήδες της πλάκας θα το ξέρατε. Κανείς δεν τον έλεγε θεό γιατί έπαιρνε πολς με την MP4/5. Το δύσκολο είναι να πάρεις 23 πολς σε αμάξι που έχει κάνει 4-5 νίκες, όχι να πάρεις 30 πολς σε αμάξι που έχει κάνει 80. Αυτά.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
g8777 έγραψε:
Anonymous Founder έγραψε:Έχω δει παράλογες κινήσεις, αν τελικά όντως πάει στην Ferrari, αυτή θα είναι η πιο παράλογη απ' όλες. Μπροστά της ακόμη και ο Lorenzo στην Ducati, ωχριά.

Εγώ θέλω να σου κάνω μία ερώτηση με πάσα σοβαρότητα και θέλω μία ειλικρινή και τίμία απάντηση από σένα.

Τι πιθανότητες δίνεις στον γέρο lewis hamilton να πετύχει εκεί που απέτυχε ο fernando alonso στο peak του.

Η προσωπική μου άποψη είναι ότι υπάρχουν 12,3% πιθανότητες να αποτύχει.

Και σου τα γράφω αυτά χωρίς να έχω χωράσει ποτέ ούτε μπρελόκ με τη φάτσα του.

Δεν δίνω καμία πιθανότητα να φέρει πρωτάθλημα ο Hamilton στην Ferrari. Αν το θέλεις και σε ποσοστά, είναι 0%.
Αν είμαι τόσο λάθος, τότε μπροστά του δεν ωχριά κανείς, είναι ο GOAT πολύ πάνω από τον Schumacher. O Verstappen έχει δρόμο μπροστά του.

Αντίστοιχα, και στα WorldSBK δεν δίνω καμία πιθανότητα να φέρει πρωτάθλημα στην Yamaha o αντίστοχος Jonathan Rea, ενώ πιστεύω πως ο μόνος που μπορεί ν'απειλήσει την Ducati είναι ο Toprak με το φορτηγό την ΒΜW.
Παρόμοια η αναλογία.
Άβαταρ μέλους
By uncle_nontas
#854677 Ρε χαβαλέδες, το ενδεχόμενο να δούμε και τι μονοθέσιο θα τους δώσει η Φοραδα τότε, σας πέρασε απ' το μυαλό ή στα @@ σας όλα;

< g32 >
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#854682 Εγώ βάζω και αυτό στο λογαριασμό. Και ο Alonso πάντως δεν είχε ποτέ του κορυφαίο μονοθέσιο στα χέρια του, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Vettel όταν ήταν και οι δύο στην Ferrari.
Άβαταρ μέλους
By g8777
Anonymous Founder έγραψε:
g8777 έγραψε:
Anonymous Founder έγραψε:Έχω δει παράλογες κινήσεις, αν τελικά όντως πάει στην Ferrari, αυτή θα είναι η πιο παράλογη απ' όλες. Μπροστά της ακόμη και ο Lorenzo στην Ducati, ωχριά.

Εγώ θέλω να σου κάνω μία ερώτηση με πάσα σοβαρότητα και θέλω μία ειλικρινή και τίμία απάντηση από σένα.

Τι πιθανότητες δίνεις στον γέρο lewis hamilton να πετύχει εκεί που απέτυχε ο fernando alonso στο peak του.

Δεν δίνω καμία πιθανότητα να φέρει πρωτάθλημα ο Hamilton στην Ferrari. Αν το θέλεις και σε ποσοστά, είναι 0%.
Αν είμαι τόσο λάθος, τότε μπροστά του δεν ωχριά κανείς, είναι ο GOAT πολύ πάνω από τον Schumacher. O Verstappen έχει δρόμο μπροστά του.

Αντίστοιχα, και στα WorldSBK δεν δίνω καμία πιθανότητα να φέρει πρωτάθλημα στην Yamaha o αντίστοχος Jonathan Rea, ενώ πιστεύω πως ο μόνος που μπορεί ν'απειλήσει την Ducati είναι ο Toprak με το φορτηγό την ΒΜW.
Παρόμοια η αναλογία.

Κατάλαβες τώρα γιατί δεν σε έχουμε στο group στο viber;

:s_hang
Άβαταρ μέλους
By uncle_nontas
Anonymous Founder έγραψε:Εγώ βάζω και αυτό στο λογαριασμό. Και ο Alonso πάντως δεν είχε ποτέ του κορυφαίο μονοθέσιο στα χέρια του, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Vettel όταν ήταν και οι δύο στην Ferrari.
Αυτό.

< g32 >
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
g8777 έγραψε:
Anonymous Founder έγραψε:
g8777 έγραψε:

Παρόμοια η αναλογία.

Κατάλαβες τώρα γιατί δεν σε έχουμε στο group στο viber;

:s_hang

Ναι, λογικό το βρίσκω (και πέραν του παραπάνω).
Άβαταρ μέλους
By g8777
#854690 Πιο σοφιστικε απο το Λος Πουλος Τζορτζανος;

Corto Maltese έγραψε:Καταλαβαίνω την κλάψα των κατρουλιάρηδων γιατί τα 2 μεγαλύτερα εν ζωή και εν ενεργεία brands της Φ1 από το 2025 θα είναι μαζί και θα δημιουργήσουν αδιανόητες καταστάσεις.

Ρε τελεμε. :shifty:

Οι αδιανοητες καταστασεις κατα πασα πιθανοτητα θα εχουν να κανουν με τα αποδυτηρια και τα entourages του καθενος.

Τι να λεμε τωρα, αντε να γελασουμε λιγο καιρο με το ΣΝΙΑΟΥΡΦ των κατουρημενων, δεν εχει καποια περαιτερω ουσια αυτος ο γαμος. :lol:

Πες και συ Ντιπλοματ ποσες κουπες θα σηκωσει το διδυμο Λουης-Ελκαν. :shifty:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Corto Maltese έγραψε:Καταλαβαίνω την κλάψα των κατρουλιάρηδων γιατί τα 2 μεγαλύτερα εν ζωή και εν ενεργεία brands της Φ1 από το 2025 θα είναι μαζί και θα δημιουργήσουν αδιανόητες καταστάσεις.

Όσο για τον Λεκλέρ ε εντάξει και ο Σένα όταν είχε 4 νίκες καριέρας σε Λότους και σε Τόλεμαν έκανε όνομα ως qualifier, αλλά αν ήσασταν κανονικοί φανς και όχι πανηγυρτζήδες της πλάκας θα το ξέρατε. Κανείς δεν τον έλεγε θεό γιατί έπαιρνε πολς με την MP4/5. Το δύσκολο είναι να πάρεις 23 πολς σε αμάξι που έχει κάνει 4-5 νίκες, όχι να πάρεις 30 πολς σε αμάξι που έχει κάνει 80. Αυτά.

Μην τα λες αυτα, χαλαει το αφηγημα...

Η κινηση μπορει να μοιαζει ακατανοητη αλλα δημιουργει hype και πριν τον Χαμιλτον μπορει να ερθουν μηχανικοι, κλπ που θα βοηθησουν για ενα καλυτερο μονοθεσιο.

Αν βγει αυτο εχουν να κερδισουν ολοι. Αν οχι απλα ο Λιουις θα εχει περασει και απο την Ferrari κλεινοντας την καριερα του σε αυτην.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
uncle_nontas έγραψε:Ρε χαβαλέδες, το ενδεχόμενο να δούμε και τι μονοθέσιο θα τους δώσει η Φοραδα τότε, σας πέρασε απ' το μυαλό ή στα @@ σας όλα;

< g32 >

Δε νομίζω ότι είναι Αλόνσο, δηλαδή να κάνει μεταγραφή στα τυφλά χωρίς να έχει κάποια εγγύηση πάνω ή κάτω από το τραπέζι ότι θα είναι φουλ ανταγωνιστικοί
Άβαταρ μέλους
By g8777
Corto Maltese έγραψε:
uncle_nontas έγραψε:Ρε χαβαλέδες, το ενδεχόμενο να δούμε και τι μονοθέσιο θα τους δώσει η Φοραδα τότε, σας πέρασε απ' το μυαλό ή στα @@ σας όλα;

< g32 >

Δε νομίζω ότι είναι Αλόνσο, δηλαδή να κάνει μεταγραφή στα τυφλά χωρίς να έχει κάποια εγγύηση πάνω ή κάτω από το τραπέζι ότι θα είναι φουλ ανταγωνιστικοί

Εικόνα

:lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#854706 Πες την αλήθεια. Ήθελες να κάνεις ξεκαθάρισμα στον σκληρό.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#854708 Προβλέψεις:
- Σάινθ στην Audi, θα κανονίσει ο τάτης
- Πιάστρι στην Μέρκ ή αν δεν κάτσει Άλμπον