Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
Χρήστος Λάππας έγραψε:Έχεις την εντύπωση ότι θα ήταν πιο ασφαλές στο πίσω κάθισμα αν δεν ήταν δεμένο σε κάθισμα για την ηλικία του;
Σήμερα πάντως είδα να επιβιβάζεται στο μπροστινό κάθισμα κοριτσάκι 7-8 ετών και η μάνα πίσω με την πιο μικρή στο κάθισμα της.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#854136 Στα λεωφορεία πάντως δεν υπάρχουν παιδικά καθίσματα και απλά άπαντες άνω των 3 είναι υποχρεωμένοι να φοράνε ζώνη , αν υπάρχει και αν προβλέπεται βέβαια.
Άβαταρ μέλους
By theo13
Χρήστος Λάππας έγραψε:Έχεις την εντύπωση ότι θα ήταν πιο ασφαλές στο πίσω κάθισμα αν δεν ήταν δεμένο σε κάθισμα για την ηλικία του;
Διάβασε το σχόλιο μου. Αυτό γράφω.

< >
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#854594 https://www.protothema.gr/greece/articl ... -sugrousi/

Καμαρώστε οδηγό ΙΧ να 'ούμε. Κατ'ευθείαν αφαίρεση διπλώματος για 24 μήνες τουλάχιστον . που πας μαρή στα στενά πατητή , που πας ;
κι ο άλλος δεν πήγαινε αργά βέβαια.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#854606 κυράτσα από το μπαλκόνι:
-Παναγία μου . τον δολοφόνησες. τι έκανες μωρέ κορίτσι μου;
Άβαταρ μέλους
By glf
#854632 Αφού φαίνεται που υπάρχει STOP η κυρία είναι ξεκάθαρα στην ΚΟΣΜΑΡΑ ΤΗΣ όταν περνάει τη διασταύρωση. ΜΕ STOP και περνάει λες και είναι στον κεντρικό του χωριού
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#854659 Ήταν άραγε ευδιάκριτο το STOP και από τη δική της μεριά; και δε βλέπω πινακίδα στοπ στη δική της μεριά.
Άβαταρ μέλους
By drdino
#854667 Ευδιάκριτο φαίνεται (τουλάχιστον όταν τραβήχτηκε η φωτογραφία) αλλά όπως και να έχει δεν περνάς τάπα από τέτοια σημεία:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Chris
#854670 Ολες αυτες οι διασταυρωσεις πρεπει να ανυψωθουν μισο μετρο. Θα το σπασεις μια, θα το σπασεις δυο, θα μαθεις. Ουτε φαναρια δε χρειαζονται, ουτε καμερες, ουτε αστυνομευση
Άβαταρ μέλους
By Δημ.Φυλακτος
#854768 Γιατι στην μερια αυτου που εχει το Stop δεν μπαινει και κατω μια κοκκινη διαγραμμιση ή εστω ενα κιτρινο-μαυρο πλαστικο να τον αναγκασει να κοψει ταχυτητα;
Επισης τα σηματα Stop ειναι στην πλευρα του συνοδηγου μονο,γιατι να μην μπαινουν και δεξια να τα εχει ο οδηγος σε πιο αμεση οπτικη επαφη;

Ειτε μερα ειτε νυχτα περναω απο 2 τετοια, ολο και καποιος κοπανος θα το περασει και φουλαριστος κιολας, εχω μαθει και φυλαγομαι και κορναρω εκ των προτερων ή αναβω την μεγαλη σκαλα στιγμιαια.
Εχω δει και ατυχηματα σαν αυτο του βιντεο μπροστα μου, σε 2 περιπτωσεις το γιδι ο οδηγος ζηταγε και τα ρεστα ''μω ετρεχε και το μεανακι" λες και αμα πηγαινε με πιο λιγα το σκουτερ δεν θα το χτυπαγε αφου το Stop το περασε αερατα με το αμαξι του.
Άβαταρ μέλους
By fokion
Δημ.Φυλακτος έγραψε:................................

Γερακας.

Και ΣΤΟΠ να σαν την αγκαλια μου εχει
ΜΑΖΙ με LED STOP
ΜΑΖΙ με ΕΓΧΡΩΜΗ διαγραμιση
ΜΑΖΙ με βαμμενη τη λεξη στοπ σε ασπρη λωριδα απο ακρη σε ακρη με κοκκινα γραμματα.

ε μαντεψε...........

εδω κοντεψαν να πατησουν ΚΑΙ την ερμη τη σχολική τροχονομο.... Με γιλεκο και με σφυριχτρα και με σηκωμενη την πινακιδα που εχει...

εχουμε "ξεφυγει¨".... Περαν ΚΑΘΕ ορίου....
Άβαταρ μέλους
By Δημ.Φυλακτος
fokion έγραψε:εδω κοντεψαν να πατησουν ΚΑΙ την ερμη τη σχολική τροχονομο.... Με γιλεκο και με σφυριχτρα και με σηκωμενη την πινακιδα που εχει...

εχουμε "ξεφυγει¨".... Περαν ΚΑΘΕ ορίου....

Αμα το προστιμο φτασει στα υψη,αφαιρεθει αδεια-διπλωμα και αρχισει να ακουγεται στα καναλια για ''νεα μετρα" θα δεις.
Απο την αλλη Τροχαιος δεν υπαρχει ουτε για δειγμα, καμερες δεν εχουμε, βλεπεις γερους που δεν βλεπουν στο μισο μετρο να οδηγανε (ασε τους γερους πανω σε παπακι χωρις κρανος κιολας) αρα αστα να πανε...
Άβαταρ μέλους
By drdino
#855803 Can't park there mate...
Εικόνα