Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
Anonymous Founder έγραψε:Βενζίνη δεν καίει το συγκεκριμένο; Δεν είναι EV. Εκτός αν θέλουμε να πούμε για την κακή ποιότητα των κινέζων...

Ναι και τα προβλήματα που αναφέρουν μετά είναι άσχετα με το σύστημα κίνησης.
Η συγκεκριμένη είναι αντίστοιχη Μερκεντέ των Κινέζων.
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#854196 Ναι οι ΜΒ απο την άλλη μπορείς να πεις οτι είναι ακόμα χειρότερες σε προβλήματα απο τους κινέζους... :lol: :lol:
Στη τελευταία S klas έκαναν κάμια 50αρια ανακλήσεις με χρι να τη φερουν στα ίσα της και δεν είμαι σίγουρος αν τα καταφεραν ή απλά σταματησαν να ασχολούνται. :lol:
Άβαταρ μέλους
By Zeus
kostis20 έγραψε:Ναι οι ΜΒ απο την άλλη μπορείς να πεις οτι είναι ακόμα χειρότερες σε προβλήματα απο τους κινέζους... :lol: :lol:
Στη τελευταία S klas έκαναν κάμια 50αρια ανακλήσεις με χρι να τη φερουν στα ίσα της και δεν είμαι σίγουρος αν τα καταφεραν ή απλά σταματησαν να ασχολούνται. :lol:

Φαντάσου τώρα να μην έκαναν ανακλήσεις. Ο προμηθευτής να έχει κλείσει ή εξαγοραστεί και να μην ασχολείται, το μοντέλο να έχει καταργηθεί, να πρέπει κάποιος να συνεννοηθεί με Κινέζους (εντάξει αν σπρώξεις λίγο χρήμα κάτω από το τραπέζι κάτι μπορεί να γίνει καλύτερα) κτλ. Μαγεία!!
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#854225 Ναι θα δούμε αν ισχύουν αυτά όταν εισαχθούν στην ΕΕ.Παντως στο να βγάζουν ας πούμε προβληματικούς κινητήρες ,κιβωτια και να μην αναγνωρίζουν τίποτα ,οι Γερμανοί είναι μανουλες.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#854510 Καλη προσφορα, ετοιμος να αλλαξω αμαξι ημουνα. Αλλα το ξανασκεφτηκα και θα περιμενω ακομα...

Σε λιγο θα μας κανουν και μια πιπα δωρο για να μας πουλησουν με το στανιο τα ηλεχτρικα :thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#854511 Καλό είναι αυτό, για όσους θα τα αγόραζαν έτσι κι αλλιώς :s_dance
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#854513 Για την ακρίβεια, 2.03€. Τα 2.97€ λιγότερα, τα πληρώνεις ήδη αν έχεις πομποδέκτη της Γέφυρας από την 2η διέλευση (που είναι δεδομένη λογικά εντός του μηνός για την συντριπτική πλειοψηφία).
https://www.gefyra.gr/prices/e-Pass-Ekp ... calculator

Ακόμη μία φορά, οι δημοσιογράφοι λειτουργούν σαν φερέφωνα των τμημάτων επικοινωνίας των εταιρειών και δεν κοιτάζουν το προφανές.
Αυτό δεν μειώνει σε τίποτε την πρωτοβουλία της Γέφυρας, που είναι σωστή και έχει κόπο και φασαρία γι'αυτούς, γιατί το κάνουν με whitelist στα συστήματά τους ώστε να παίρνουν την έκπτωση οι δικαιούχοι, ενώ είναι προφανώς και ο πρώτοι που το κάνουν μιας και κανείς άλλος δεν έχει κάτι αντίστοιχο.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#854514 Το κακό είναι ότι θα πρέπει να έχουμε και 2ο πομποδέκτη, εκεί που τον είχαμε ξεφορτωθεί (και πού κρύβουμε τον 2ο, που χτυπάει και μέσα στο ντουλαπάκι).
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#854516 Σιγά, τον αφήνεις στο ντουλαπάκι και δεν ασχολείσαι. Άσε που έτσι έχεις εναλλακτική αν σου χαλάσει ή αν έχει κάποιο πρόβλημα. Εγώ θα κάνω μια αίτηση έτσι για το γαμώτο. Την μία φορά το χρόνο που θ'ανέβω στα Γιάννενα, θα πληρώσω 6€ λιγότερα.
Άβαταρ μέλους
By mirage
#854517 Moar corporate ESG goals για την Vinci, έτσι το διαβαζω εγώ. Δεν ξέρω κατά πόσο θα συνεχιστούν όλα αυτά τώρα που τα ESG κριτήρια για επενδυτές δεν ειναι τοσο trendy αλλα ΟΚ.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
Anonymous Founder έγραψε:Σιγά, τον αφήνεις στο ντουλαπάκι και δεν ασχολείσαι. Άσε που έτσι έχεις εναλλακτική αν σου χαλάσει ή αν έχει κάποιο πρόβλημα. Εγώ θα κάνω μια αίτηση έτσι για το γαμώτο. Την μία φορά το χρόνο που θ'ανέβω στα Γιάννενα, θα πληρώσω 6€ λιγότερα.

Φαντάζομαι δεν χρεώνεσαι και στα δύο, έτσι; Θα υπάρχει διασύνδεση στα συστήματα.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
mirage έγραψε:Moar corporate ESG goals για την Vinci, έτσι το διαβαζω εγώ. Δεν ξέρω κατά πόσο θα συνεχιστούν όλα αυτά τώρα που τα ESG κριτήρια για επενδυτές δεν ειναι τοσο trendy αλλα ΟΚ.

Σωστή η ανάγνωση.
Από την άλλη, κάμποσος κόσμος δούλεψε γι αυτό και κάποιοι (λίγοι) θα επωφεληθούν.
Άβαταρ μέλους
By Nikos1977
#854528 Καλησπέρα σας,

Είμαι από Χανια και μόλις έγινα μέλος στο forum. Θέλω να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος να μου πει μια έμπιστη εταιρία στην Αθήνα για μεταχειρισμενα αυτοκίνητα. Σας ευχαριστώ