Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#854416 Σε ευχαριστω dr
Φαινεται μεγαλο το βημα απο το νοτε σε οτι εχω δει στο youtube.
Σημερα θα το ανοιξω. :oops:
Μεσω switch εκανα back up χθες το παλιο.
Σκεφτομαι να κανω restore επαφες ,εφαρμογες και ρυθμισεις. Οχι ολα.
Άβαταρ μέλους
By drdino
#854417 Γιατί όχι; Εγώ έκανα τα πάντα. Και βασικά δεν χρειάζεται να κάνεις backup, απλά τρέχεις το smart switch και στις δύο συσκευές και τέλος.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
drdino έγραψε:Γιατί όχι; Εγώ έκανα τα πάντα. Και βασικά δεν χρειάζεται να κάνεις backup, απλά τρέχεις το smart switch και στις δύο συσκευές και τέλος.

Χμ το ειχα αλλιως στο μυαλο μου.
Να συνδεσω το καινουριο στο pc να ανοιξω το Smart switch και να πατησω restore.
Με τον τροπο που ειπες πρεπει να τα συνδεσω μαζι με καλωδιο type c και να κανω τη διαδικασια ε?
Άβαταρ μέλους
By drdino
#854430 Όχι, απλά με wifi.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#854432 Δεν θυμάμαι να έχω χρησιμοποιήσει καλώδιο για μετάβαση τα τελευταία 10 χρόνια
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#854437 Πιο γρήγορο μου φάνηκε κι εμένα το WiFi από το καλώδιο, δεν υπάρχει λόγος για καλώδιο. Το έκανα πριν λίγο καιρό από Samsung SF (microUSB) σε Samsung Note 9 (USB-C) και το WiFi ήταν πιο εύκολο και πιο γρήγορο.
Άσχετο σχετικό, κινητάρα ΑΚΟΜΗ το Note 9, ταχύτατο και με άπειρα features που το S21 FE δεν έχει. Θα το κρατούσα αν δεν είχαν σταματήσει τα updates, το έχω δώσει στην... μητέρα μου και χαραμίζεται!
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#854456 Το airtag της apple πώς τα πάει με Android ; Έχω ένα Smarttag της Samsung αλλά μλκζεται, βαράει μόνο του ακόμα κι αν του έχω αλλάξει μπαταρία και δεν καταλαβαίνω τον λόγο.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#854461 :lol:

Καμιά αξιόλογη εναλλακτική του smarttag έστω;
Άβαταρ μέλους
By drdino
#854467 Περιμένεις την λύση της el Google, αλλιώς Tile ή Samsung. Εγώ έχω το πρώτο, αλλά δεν νομίζω ότι της Sammy είναι γενικό το θέμα, μάλλον κάτι πάει στραβά με το δικό σου.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
Dimitris_P έγραψε::lol:

Καμιά αξιόλογη εναλλακτική του smarttag έστω;

To έψαξα κι εγώ, δεν υπάρχει.
Η αλήθεια είναι πως το Airtag είναι ό,τι καλύτερο αν και είναι και πολύ ακριβό και θέλει iOS.
Υπάρχουν αντίγραφα που τα βρίσκεις στα μισά λεφτά, αλλά δεν τα έχω δοκιμάσει, λένε πως είναι ολόιδια, αλλά δεν ξέρω αν ισχύει.
https://vi.aliexpress.com/item/1005006317625862.html
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#854550 To θέμα με όλα αυτά τα ΒΤ τράκερ είναι να λειτουργούν εκμεταλλευόμενα το λειτουργικό (είτε Apple είτε Android) ώστε όλα τα τηλέφωνα χωρίς να πρέπει να κάνουν κάτι οι ιδιοκτήτες τους να συμμετέχουν στο δίκτυο που τα βρίσκει. Αλλιώς αν στηρίζεται σε εφαρμογή πρέπει να τύχει κάποιος να έχει την εφαρμογή να τρέχει για να δει το χαμένο σου τράκερ. Φέξε μου και γλύστρησα.
Από Android με τη σχετική εφαρμογή μπορείς να βλέπεις τα διάφορα trackers όταν δεν είναι συνδεμένα με τον ιδιοκτήτη τους. Πχ σε αεροπλάνο με το Android τηλέφωνό μου πάντα πιάνω 3-4 airtags.

Υπάρχουν κάποια που λειτουργούν με το σύστημα της Apple οπότε τα βρίσκουν όλα τα Apple. Αλλά δεν ξέρω αν έχουν το ultra wide band. Κοστίζουν όμως σημαντικά φτηνότερα.
Της Samsung λένε λειτουργεί μόνο με ίδιας μάρκας τηλέφωνο, ούτε καν με όλα τα Android. Δεν ξέρω αν κάποια από τα άλλα που παίζουν σε android λειτουργούν εκμεταλλευόμενα το σύστημα της Google (ή το αντίστοιχο της Apple) ή μόνο την εφαρμογή τους.