Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
By marmagas
#854338 Κανω μια σουμα για το που,ποσο και πως θα δουμε νεα σεζον f1
1.Τσαμπαρια ειτε μεσω ΑΝΤ+(οπως ειπε ο Μπαγιερν μεσω ΔΕΗ) ειτε μεσω stream(Latifi και αλλα) ειτε μετα το τελος του αγωνα κατεβασμα απο τορεντ.
2.Μεσω F1TV 60e και ειτε μεσω συσκευης(κινητο,ταμπλετ,λαπτοπ,PC) και mirroring σε TV ειτε εξτρα αγορα TV box(chromecast η αλλα) με εξτρα κοστος απο 50e δηλ. παμε στα 100+ e.

Αν ξεχασα κατι συμπληρωστε.
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
SIHCTR έγραψε:Δες καλύτερα για τί πράγμα μιλάμε. Το καινούριο Chromecast ΕΙΝΑΙ Google TV device. Εγκαθιστάς εκεί το F1TV (και ότι άλλο app θες, μέχρι και stremio έχω βάλει) απευθείας, έχει δικό του τηλεκοντρόλ και λειτουργεί ανεξάρτητα από το κινητό.

PaNick67 έγραψε:Bayern7, μιλα για μπαλα μονο. Εδω ακου. TV Box ειναι, ασχετο με το κινητο σου και παιζει τελεια. Δεν κολλαει, δεν σπαει η εικονα, δεν κανει τιποτα. Περσι μια μονο φορα ξεκινησε και εκανε κατι χαζα, βγηκα απο την εφαρμογη, ξαναμπηκα και ολα οκ. Δουλευει και σε pc η εφαρμογη αψογα αν τυχον θες να δεις κατι στην δουλεια

Αρκει να εχεις google λογαριασμο και εισαι γαυρος για να εισαι τοσο μυρωδιας και να μην εχεις :iconcool:

Ωραία το ξεκαθαρίσαμε.
Άρα ουσιαστικά δουλεύει σαν TVbox εν προκειμένω.
Μια λύση την οποία έχω ήδη απορρίψει ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΜΗΣΕΙ ΕΚ ΒΑΘΡΩΝ. :iconcool:
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΒΑΖΕΛΑΚΙΑ.
Άβαταρ μέλους
By ripper
#854403 Παρότι η σύνδεση του tablet με την ΤV χρειάζεται 2sec και παίρνει 101 με άριστα το 100, εννοείται ότι θα έπρεπε να έχουν βγάλει app για TV.
Είναι λάθος τους αυτό, γιατί υπάρχουν και συνάνθρωποι σαν τον Bayern που δεν έχουν tablet.
Τι να κάνουμε να τους σκοτώσουμε; Κανονικά θα έπρεπε, αλλά είμαστε φιλειρηνιστές.

Επίσης το F1TV είναι μονόδρομος καθότι F1 χωρίς live timing δεν βλέπεται.
Άβαταρ μέλους
By SIHCTR
Bayern7 έγραψε:Άρα ουσιαστικά δουλεύει σαν TVbox εν προκειμένω.

Να ρωτήσω γιατί αν επιτρέπεται; Προφανώς ο καθένας έχει τις προτιμήσεις του, απλά προσπαθώ να καταλάβω ποια είναι τα σημαντικά μειονεκτήματα μιας τέτοιας λύσης κατα τη γνώμη σου.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
SIHCTR έγραψε:
Bayern7 έγραψε:Άρα ουσιαστικά δουλεύει σαν TVbox εν προκειμένω.

Να ρωτήσω γιατί αν επιτρέπεται; Προφανώς ο καθένας έχει τις προτιμήσεις του, απλά προσπαθώ να καταλάβω ποια είναι τα σημαντικά μειονεκτήματα μιας τέτοιας λύσης κατα τη γνώμη σου.

To μόνο μειονέκτημα είναι το 2ο τηλεκοντρόλ με ό,τι αυτό συνεπάγεται.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#854460 Οχι αλλη μια εξτρα συσκευη που κρεμεται σαν αντιδι πισω απο την τηλεοραση ( νεο καλωδιο, κλπ); :s_hang

Εγω ειμαι με Μπαγερ. Παταω on , βλεπω MV88 να του χαριζεται η κουπα 18/03/2024, παταω off, παω και σκορπαω τα 60 € στο χιναρι της Τσιταντελα μεσα στην Μπρεσια :whistlink: . Εσεις διαλεχτε χρωματα στα ρευματα. :s_empathy

Μπαγερ . Καταλαβαινεις. :shifty:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#854462 Αν μιλάμε για ένα Chromecast ή και Mi Box S μπορείς να τα βάλεις και να είναι πρακτικά αόρατα, γιατί το τηλεκοντρόλ είναι bluetooth. Άρα δεν φαίνεται τίποτε, το μόνο που φαίνεται είναι το δεύτερο τηλεκοντρολ.
Τώρα, αν κάποιος έχει κάποιο universal remote που παίζει και με bluetooth, τότε ούτε αυτό είναι πρόβλημα.