Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#854031 Υπάρχει smart τηλεόραση που εκτος από Netflix, Disney+ κλπ να μπορεί να παίξει και Cosmote tv χωρίς ανάγκη box?
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#854044 Ωραία,
φαντάσου ότι τώρα έχω 40ρα αυτήν εδώ https://www.e-shop.gr/samsung-ue40es610 ... PER.157133

Σε φίλτρο που έβαλα 55, 2023, LG/SONY/SAMSUNG. 100hz+ έβγαλε πρώτη αυτή https://www.skroutz.gr/s/41150983/Samsu ... html#specs που φαίνεται αρκετά τίμια και μάλλον σίγουρα καλύτερη απ'αυτή που έχω.
Άβαταρ μέλους
By dimik
#854055 Μια ψυχή που είναι να βγει αφού σε τρώει που σε τρώει η τσέπη δώσε το χιλιάρικο πάρε την Samsung TV μαζί με την μπάρα να το ευχαριστηθείς

< >
Άβαταρ μέλους
By skous
#854124 Πήρα ηχο-μπαρα μετά απο πολλες προτροπές γνωστών μου…

Σοκ η διαφορά ήμχου σε ταινιές απο netflix/disney/κλπ

Αλλά σε προγράμματα ελεύθερης τηλεόρασης, μπορώ να πω πως δεν καταλαβάνω καμία διαφορα. Είναι λογικο; Απλό στερεοφωνικό σήμα δινει πχ η digea?

< >
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
dimik έγραψε:Μια ψυχή που είναι να βγει αφού σε τρώει που σε τρώει η τσέπη δώσε το χιλιάρικο πάρε την Samsung TV μαζί με την μπάρα να το ευχαριστηθείς

< >
Με το 2.1 του παλιού sony είμαι πολύ ικανοποιημένος σε σχέση με τον ήχο της τηλεόρασης ακόμα και από την ηχόμπαρα hisense που είχα.

Σε τηλεόραση με <100hz μπαίνουμε ή ισχύει ακόμα όσο περισσότερα τόσο το καλύτερο; αναρωτιέμαι δλδ αν βελτιώθηκε η τεχνολογία και στα λιγότερα
Άβαταρ μέλους
By skous
Scotch έγραψε:Ποια πήρες; (από περιέργεια)

< >
LG SC9S Soundbar

Ηθελα κατι μονο για μπροστά (νομιζω παιρνει και πίσω ηχεία αλλα δεν με ενδιαφέρουν).

Δεν εχω ιδιαίτερες απαιτήσεις, ήθελα κατι που να συνεργάζεται με την τηλεοραση μου (lg) οποτε πήγα εκεί

< >
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#854492 Τι τεχνολογία κοιτάμε στις νέες τηλεοράσεις;
πχ Panel, τύπος LED, κάτι Full array και τέτοια βλέπω.
Στις "καλές" εταιρείες πάντα, LG, Samsung, Sony
Έτσι να περιορίσω κάποια μοντέλα να τα παρακολουθώ. Κατά προτίμηση μέχρι 55"
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
Dimitris_P έγραψε:Τι τεχνολογία κοιτάμε στις νέες τηλεοράσεις;
πχ Panel, τύπος LED, κάτι Full array και τέτοια βλέπω.
Στις "καλές" εταιρείες πάντα, LG, Samsung, Sony
Έτσι να περιορίσω κάποια μοντέλα να τα παρακολουθώ. Κατά προτίμηση μέχρι 55"

Αναλόγως τι budget έχεις, σαν μπούσουλα θα έλεγα 100hz+, local dimming, full array είναι γενικώς τα καλά μοντέλα. Στις 55 αυτά θα σε πάνε στις γνωστές εταιρείες στα 1000€ όμως ή και παραπάνω.
Γι'ακόμη παραπάνω, υπάρχουν οι OLED.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#854523 Σε αυτά τα λεφτά, παίρνεις κάποια από τα παραπάνω χαρακτηριστικά, όχι όλα. Σίγουρα όχι σε Sony που είναι η ακριβότερη όλων συνήθως.
https://www.skroutz.gr/c/12/television/ ... price_min=
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#854527 Εγώ με την LG εχω πάλι πρόβλημα με το magic remote.Μου το έχουν ήδη αλλαξει μια φορά και τωρα πάλι μερικά κουμπιά δουλευουν μόνο με πολλή πίεση. Εχω 5ετη εγγύηση απο το πλαίσιο αλλά δε ξέρω αν περιλαμβάνει το remote?