Anonymous Founder έγραψε:Λες να θεωρεί πως είναι απειλή και για τον ίδιο; Νομίζω πως όχι.
Αν το παιχνιδι παιχτει στα ισια και αφησουν τους Κινεζους να πουλανε στις τιμες που θελουν/μπορουν, προφανως θα χασει μεριδιο της αγορας ο Ηλωνας.
Αλλα στα @@ των Αμερικανων και των ΕυρωΠεων να παρει φτηνα αμαξια (καυσιμα, ρευμα, τροφιμα, τα παντα ολα) ο κοζμακης. Να βολευτουνε οι δικοι τους κοιτανε κι ας πληρωσει τα σπασμενα η πλεμπα
Anonymous Founder έγραψε:Μάλλον το κάνει για ν'αγοράσει μετοχές χαμηλά!
Ετερον εκατερον
Αυτο παντως το εχω πει εδω και καιρο, οτι η μετοχη της Τεσλα θα δει πιθανοτατα νεα ιστορικα υψηλα σε καποια φαση. Οποτε αν εχω δικιο, το να αγοραζει ο ιδιος μετοχες οσο πεφτει, εχει λογικη! Και φυσικα το timing που βγαινουν οι καλες/κακες ειδησεις αναλογα με το πλανο που εχουν για καποια μετοχη, ειναι παντα προκαθορισμενο απο τους ιδιους που ελεγχουν τη μετοχη...
https://www.drive.gr/news/tesla-model-y ... s-gia-2023
George_Prix έγραψε:Αν το παιχνιδι παιχτει στα ισια και αφησουν τους Κινεζους να πουλανε στις τιμες που θελουν/μπορουν, προφανως θα χασει μεριδιο της αγορας ο Ηλωνας.
Αν ειναι να παιχτεί στα ισα, ας βαλουμε ολοι πλάτη να επιχορηγεί την εκαστωτε audivw κλπ το κράτος, και ας πάμε και σε μισθούς Κίνας στα εργατικά
< >
George_Prix έγραψε:Μολογαει χωρις ξυλο ο Ηλωνας![]()
Tesla CEO Musk: Chinese EV firms will 'demolish' rivals without trade barriers
https://finance.yahoo.com/news/tesla-ce ... 50371.html
Και καπακι πανω απο 10% πτωση η μετοχη
Δηλαδή ο υπέρμαχος της ελεύθερης αγοράς (εκεί που είναι ισχυρός και τυχόν εμπόδια τον εμποδίζουν από το να γίνει ισχυρότερος) θέλει να τεθούν τεχνητά εμπόδια εκεί που έχει κλάσει μέντες;;
Πέφτω από τα σύννεφα. Βέβαια,
Anonymous Founder έγραψε:Λες να θεωρεί πως είναι απειλή και για τον ίδιο; Νομίζω πως όχι. Μάλλον το κάνει για ν'αγοράσει μετοχές χαμηλά!
Ο Έλον είναι γνωστός ότι συχνότατα επιδίδεται σε market manipulation, το οποίο είναι ποινικό αδίκημα.
Βέβαια, δεν είναι η πρώτη απάτη ή το πρώτο του έγκλημα, ούτε το τελευταίο.
Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>

Ντιμη
μονο εσενα επιστεφομαι να ξερεις, οι υπολοιποι ειναι για κανα κονιακ μετα απο κηδεια.
Εμενα η πρωτη μου εχτιμιση ειναι οτι ειναι ξεκαθαρα ακουσιο της Τεσλα, φαινεται στο 08:77 οτι παει ξεκαθαρα για την γουρνα πριν την κορυφη της ανηφορας. Σωστα δοθηκε κατα την γνωμη μου κιτρινη για θεατρο στον οδηγο καθοτι δεν εχει φορτωσει την καροτσα για να βρει προσφυση (συμφωνα με τις οδηγιες του κατασκευαστου) . Απλη φυσικη τεταρτης Δημοτικου.
Τελος παντων, τα καλυτερα ερχονται.

Ηρθαν.
https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY
Οπως και η τετρακινηση
οπως και οτι πρεπει να βγαλεις τα τασια και τους λασπωτηρες πριν μπεις σε off road mode
οδηγιες εχει στο μανιουαλ....το οποιο δεν υπαρχει στο ιντερνετ
και κοστιζει 80.000...
το Subaru με ασχετιδη περασε παντου αερα
Fiat Panda 7,6l/100km
axel12p έγραψε:Καλά εσύ πάρε το βενζίνης![]()
Μια χαρά ταιριάζει ο πετρελαιοκινητήρας με τα 500Νm στο Raptor! Και το προηγούμενο πετρέλαιο ήταν και δε νομίζω να είχε κανένας ιδιοκτήτης παράπονο. Ούτε είναι τυχαίο ότι όλα τα pickup είναι πετρέλαιο.
Καθόλου δεν ταιριάζει και λόγω αυτών των παραπόνων έφεραν το δυνατότερο βενζινοκίνητο. Τα workhorses είναι πετρέλαιο (απόλυτα λογικό), όχι τα παιχνίδια. Στην Αμερική έχουν κάτι τέτοια με 700 άλογα (Dodge TRX, F150 Raptor R)!
"Because the Ranger Raptor is a bona fide Ford Performance vehicle, the temptation to single out and criticise the underwhelming nature of its 2.0-litre diesel four-pot can be tricky to resist. If US-spec versions of the Ranger Raptor are reportedly getting a petrol V6, and the F-150 Raptor already has one, then what’s stopping Ford from bringing it over here? Inevitably, it’ll all boil down to a question of economics. But really, to criticise the Ranger Raptor’s engine for its shortage of on-paper performance after examining the extensive changes that have been made to its chassis does feel like missing the point a bit.
That said, there’s no avoiding the fact that – for what is supposed to be a performance vehicle – the Ranger Raptor is pretty slow."
https://www.autocar.co.uk/car-review/fo ... -2019-2022
Ένας φίλος στη Κω είχε το προηγούμενο μοντέλο Raprtor diesel και το άλλαξε σε καινούριο βενζίνη...
Anonymous Founder έγραψε:Εδώ που έχουν φτάσει τα οικονομικά μας την Ελλήνων, δεν μας φθάνουν για απλό διπλοκάμπινο, θέλουμε στο Raptor που θέλει 15λτ/100 στην καθισιά του ανεξαρτήτως καυσίμου!
Παλιό μέλος του φόρουμ το έχει (V6 βενζίνη) και μάλιστα έκανε Θεσσαλονίκη-Γερμανία-Θεσσαλονίκη με αυτό.