Και το ότι έχει μόνο display port x2 αλλά όχι HDMI;
Το παλιό σηκώνει αναβάθμιση; Ή δεν αξίζει;
glf έγραψε:Αν δεν ήθελες gaming η καλύτερη value/money είναι κάτι τέτοια
sknipper έγραψε:Το παλιό σηκώνει αναβάθμιση; Ή δεν αξίζει;
Κλάϊν για τα λεφτά του.

REALZEUS έγραψε:Budget: cheap as chips.

REALZEUS έγραψε:Ερώτηση. Για tower, αξίζει να χτίσουμε (παραγγελία, όχι εγώ με τα χεράκια μου), ή ετοιματζίδικο; Για κάτι εντελώς απλό μιλάω, όχι gaming rig κλπ.Αλέξανδρε εγώ είχα φτιάξει πιο παλιά στο eshop το οποίο την ώρα που τα φτιάχνει τα δοκιμάζει κιόλας αν δουλεύουν σωστά πριν στα δώσει.
saxon_747 έγραψε:
3η επιλογη: Ένα "καλό" Refurbished
Dell Optiplex 7050 SFF (Intel Core i5 7th Gen/16 GB/480GB/HD Graphics)
Κόστος: γύρω στα 250€€

nikos έγραψε:REALZEUS έγραψε:Ερώτηση. Για tower, αξίζει να χτίσουμε (παραγγελία, όχι εγώ με τα χεράκια μου), ή ετοιματζίδικο; Για κάτι εντελώς απλό μιλάω, όχι gaming rig κλπ.Αλέξανδρε εγώ είχα φτιάξει πιο παλιά στο eshop το οποίο την ώρα που τα φτιάχνει τα δοκιμάζει κιόλας αν δουλεύουν σωστά πριν στα δώσει.
Στη μια από τις δύο παραγγελίες όλα αυτά τα χρόνια που είχα κάνει επειδή δεν είχαν το κουτί που είχα παραγγείλει μου έβαλαν ένα ακριβότερο που ειχαν.
Αυτό στο λέω γιατί μια φορά που αγόρασα εγώ τα πράγματα για να τα βάλω, ο σκληρός δίσκος ήταν χαλασμένος από τη μάνα του και μέχρι να τον πάω για αλλαγή και να τον ελέγξουν πέρασε κάνα διβδομαδο.
Η πλάκα ήταν πως η σύνθεση από μέρους τους ήταν δωρεάν αλλά εγώ ήθελα να το παίξω ηλεκτρονικός τρομάρα μου
markvag έγραψε:saxon_747 έγραψε:
ΑΥΤΟ, τελείωσες!![]()
Αλλιώς ξαμολάω τζι!![]()
REALZEUS έγραψε:markvag έγραψε:saxon_747 έγραψε:
ΑΥΤΟ, τελείωσες!![]()
Αλλιώς ξαμολάω τζι!![]()
Έλεος ρε με τα αποφάγια των άλλων...

48:78:5E:CB:1A:21@KZNA-cap-wifi1B-2G-10 roamed to 48:78:5E:CB:1A:21@SALN-cap-wifi1B-2G-10, signal strength -67
Ετοιμαστείτε για 24 αγώνες + 24 sprint το 2028 ή […]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]