Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By axel12p
Dimsabas έγραψε:Αυτό που δοκίμασα εγώ είχε μέση 19.2 λίτρα/100. Σαν πολλά δεν είναι για όχημα που κάνει 8" για το 0-100; Και πες στη σύζυγο ότι κοστίζει 70+ χιλιάρικα. Άρα αγοράζεις δύο MY.

https://cartalk.gr/ford-ranger-raptor/

Ας επιλέξει το πετρέλαιο! :thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
axel12p έγραψε:
Dimsabas έγραψε:Αυτό που δοκίμασα εγώ είχε μέση 19.2 λίτρα/100. Σαν πολλά δεν είναι για όχημα που κάνει 8" για το 0-100; Και πες στη σύζυγο ότι κοστίζει 70+ χιλιάρικα. Άρα αγοράζεις δύο MY.

https://cartalk.gr/ford-ranger-raptor/

Ας επιλέξει το πετρέλαιο! :thumbsup:

Φλωριές! Ή παίρνεις το σωστό (το γρήγορο), ή μην το πάρεις καθόλου. Γενικά είμαι της άποψης ότι αν σε ζορίζει η κατανάλωση ενός οχήματος, δεν κάνει αυτό το όχημα για σένα. Ανακατασκευάζω τώρα το Land Rover. Κάπου 16-17 στα 100 καίει σε αστικό κύκλο. Ε και; :lol:
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#853265 Καλά εσύ πάρε το βενζίνης :lol:
Μια χαρά ταιριάζει ο πετρελαιοκινητήρας με τα 500Νm στο Raptor! Και το προηγούμενο πετρέλαιο ήταν και δε νομίζω να είχε κανένας ιδιοκτήτης παράπονο. Ούτε είναι τυχαίο ότι όλα τα pickup είναι πετρέλαιο.
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#853269 Μου φάνηκε ενδιαφέρον, ειδικά στο κομμάτι των ελέγχων

Άβαταρ μέλους
By red_monster
#853553 Εχθές το βράδυ (σε ελεγχόμενο περιβάλλον :shifty: ) άνοιξα με μια Μ5 e60…
Σοκαριστικό το ποσό ξύλο έφαγε μέχρι τα 120 km/h όποτε και σήκωσα το πόδι απο το ποντεσιομετρο :shifty:

Βέβαια, είχε ασύλληπτο ήχο η ρουφιανα :inlove:
Άβαταρ μέλους
By Vaskir
#853703 ΣΤΑ ΠΡΑΣΑ που λέει και ο dimsabas!

Στο δίπλα καφενείο μας τα έχεις κάνει μπαλόνια περί βλαχιάς και αγένειας που παίζουμε τα φώτα σε όσους κοιμούνται στην αριστερή και εσύ τα βράδια κάνεις κοντριτσες;;;
Άβαταρ μέλους
By pik.
#853704 Μέχρι τα 120 είναι κόντρα σε ποιο χωριό ;
Ζαχαρω ;
Άβαταρ μέλους
By Serf
pik. έγραψε:Μέχρι τα 120 είναι κόντρα σε ποιο χωριό ;
Ζαχαρω ;

Μήπως στο "χωριό" όπου η απώλεια ελέγχου με περισσότερα χιλιόμετρα (π.χ., 180χαώ) έχει τις συνέπειες που βλέπουμε στο viewtopic.php?f=8&t=127&start=8445#p853555 ;;
Άβαταρ μέλους
By red_monster
#853712 Τα 120 km/h είναι πολύ μεγάλη ταχύτητα ακόμα και σε ελεγχόμενο περιβάλλον και αποτελεί αντικοινωνική συμπεριφορά. Προφανώς και ήταν απερίσκεπτη και επικίνδυνη η πράξη μου
Άβαταρ μέλους
By 224v
red_monster έγραψε:Τα 120 km/h είναι πολύ μεγάλη ταχύτητα ακόμα και σε ελεγχόμενο περιβάλλον και αποτελεί αντικοινωνική συμπεριφορά. Προφανώς και ήταν απερίσκεπτη και επικίνδυνη η πράξη μου

Υπερβολή, όταν κατεβαίνω την Κηφισίας με λίγη κυκλοφορία εύκολα πιάνω τα 120 χωρίς να αλλαζω λωριδα μέχρι το υγεια, και αν είμαι τυχερός και μέχρι την πεζογεφυρα του κολεγίου. Το όριο το έχουν στα 70 βέβαια λόγω "ΕΕ" όμως η χάραξη επιτρέπει τα 120.
Άβαταρ μέλους
By Chris
#853747 Για μενα η χαραξη επιτρεπει 160. Οταν φτασω 80 χρονων και κανω εγχειρηση για τον καταρρακτη που θα βλεπω 20/20 θα το ανεβασω στα 180.