otso έγραψε:οποτε ολα καλα
When the going gets tough, the tough get going
Καλό χρυσό και άγιο αλλά όταν θες να ξεσφίξεις, το χάνεις το σφίξιμο όπως και με όλα τα άλλα υλικά(τεφλόν, καννάβι κλπ.)
Η κανναβη θελει μεγαλη μαστορια , να την ξεχωρισεις να βαλεις ακριβως την ποσοτητα , να την φτυσεις , να βαλεις μινιο
να βιδωσεις τοσο οσο να ευθυγραμισει και να ειναι στο τερμα .
Αισθητικα που σε ενδιαφερει , φαινεται στο τερμα η κανναβη και το κοκκινο του μινιου και ειναι αντιαισθητικο.
Με αυτο που εβαλα εγω το βαζεις διορθωνεις και τερμα , εχω βρυσες με αυτο το κορδονι 25 χρονια χωρις να κανουν τακ .
Ασε το ξεσφιγμα που στη κανναβη εχει το ζορι του .
Η κανναβη το μονο καλο που εχει ειναι αμα εισαι χαρμανης στριβεις ενα τσιγαρο.
Dimitris_P έγραψε:...κάνναβη...
edmond έγραψε:...καννάβι...
Αποφασιστε τελικα κυριοι, ποιο απο τα 2 υλικα ειναι ενδεδειγμενο για χρηση
edmond έγραψε:Το Loctite 55 το πουλάμε με τους τόνους.
Καλό χρυσό και άγιο αλλά όταν θες να ξεσφίξεις, το χάνεις το σφίξιμο όπως και με όλα τα άλλα υλικά(τεφλόν, καννάβι κλπ.)
Κυριε Αργυρη δεν σε πιανω . Το Loctite 55 εχει περιθωριο 45 μοιρες πισω αν θυμαμαι καλα.
otso έγραψε:edmond έγραψε:Το Loctite 55 το πουλάμε με τους τόνους.
Κυριε Αργυρη δεν σε πιανω . Το Loctite 55 εχει περιθωριο 45 μοιρες πισω αν θυμαμαι καλα.
45⁰ δεν το λες και σοβαρό ξέσφιγμα, ούτε όμως και αμελητέο. Και βασικά με όσους υδραυλικούς έχω μιλήσει, κανένας δεν ξεσφίγγει για διόρθωση και να το αφήσει έτσι, το κάνουν από την αρχή και το καργάρουν όσο πάει. Προσωπικά δεν θα αισθανόμουν ασφαλής με το να ξέρω ότι έχω αφήσει σφίξιμο με "αέρα" στις βόλτες του σπειρώματος.
Επίσης καννάβι το ξέρω, τόσο στο λέγειν όσο και γραπτώς. 250gr η μπούκλα είναι, φτιάχνεις μπόλικες φούντες