Μεγάλη επιτυχία. Μοτεράκλα.
Πόσο να απέχει η θάλασσα από το εργοστάσιο να πάνε να πέσουνε μέσα κάποιοι να ησυχάσουμε.
, θα σταθώ σε δυο σημεία για να βγάλω τρία καράβια χολή για τις κωλόγριες που παίρνουν αποφάσεις στην Ιαπωνία.
.
.
βγήκε μετά χιλίων κόπων και βασάνων και απλώς για να είχαμε να λέμε και να κλαίμε και μετά οι κωλόγριες, αλλάξανε πλευρό γιατί στην άλλη μεριά του μαξιλαριού παίζει καουμπόικο έργο
.
στη Μακλάρεν.
Mark έγραψε:Όχι. Ήταν η καλύτερη έκδοση του 1.33 cvt. Με ζάντες, προβολάκια, αυτόματο κλιματισμό κλπ. Έγραφε τιμή εκθέματος. Μάλλον ήταν αρχική τιμή με μεταλλικό χρώμα χωρίς εκπτώσεις και απόσυρση. Αλλά όπως και να έχει μου φαίνεται πανάκριβο.
Edit: στον κατάλογο έχει μια έκδοση lounge plus cvt με τιμή 17775. Βάλε μεταλλικό χρώμα, τα έξοδα (ίσως και το navi, δεν ξέρω αν το έχει στάνταρ ή το χρεώνει όπως παλιότερα) και κάπως έτσι βγαίνει.
mirage έγραψε:Μια παρατηρηση η Corolla ζει και βασιλευει εκτος Ευρωπης που παντα επαιζε μπαλα.

georgetz έγραψε:
Είδες παλιές τιμές και προ εκπτώσεων.
Mark έγραψε:georgetz έγραψε:
Είδες παλιές τιμές και προ εκπτώσεων.
Ώχου... Τιμές προ εκπτώσεων, ναι. Το γράφω προηγουμένως. Παλιές όμως όχι.
Στο car configurator στο site τους αυτή τη στιγμή βγαίνει 18225€ με μεταλλικό χρώμα . Υποθέτω λοιπόν πως τα υπόλοιπα μέχρι τα 18640 κάτι που έγραφε το ταμπελάκι είναι είτε τα έξοδα είτε κάποια χρέωση για το navi. Έπρεπε να το βγάλω φωτογραφία, αλλά που να φανταζόμουν πως θα χρειαζόταν... Αν τύχει κάποιος να πάει μια επίσκεψη στον Γιαννίτσα μπορεί να το επιβεβαιώσει.
Παρεπιπτόντως, η σχεδιαστική γραμμή που ακολουθεί στα νέα της μοντέλα είναι ότι πιο άσχημο έχω δει από την Toyota. Κυρίως το Aygo αλλά και το facelift Yaris πλέον δεν βλέπονται. Κρίμα, πολύ κρίμα.
+οο επίσης σε όσα γράφει ο BEAMS.
georgetz έγραψε:Γιατί έτσι? :-\
Σου εξηγώ με απλά παραδείγματα οτι η τιμή δεν είχε αναθεωρηθεί, δεν είχε
σίγουρα τις τελευταίες εκπτώσεις.Τι να κάνω μια άχρηστη φωτό ? :-D
Το site επίσης παρουσιάζει απόκλιση γιατί δεν περιλαμβάνει τις εκπτώσεις ,το λέει
κιόλα ενώ είναι πολύ πιθανό να μην έχει τις πλεον ενημερωμένες τιμές π.χ
το υβριδικό έχει υποστεί γενναία έκπτωση.
Ετοιμαστείτε για 24 αγώνες + 24 sprint το 2028 ή […]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]