Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
Deleted User 1 έγραψε:Persol ειναι. Χωρις πολυ ψαξιμο 140€ απο 200 (και καλα). Δεν τα ειχε με polarized φακο και βαριομουν να περιμενω και τα πηρα ετσι.

< G3

είναι ωραία και στυλάτα τα persol, αλλά με είχε χαλάσει στο αντίστοιχο με το δικό σου folding μοντέλο ο μηχανισμός/σκελετός, μου είχε φανεί λίγο χάρχαλο σε σχέση με τον αντίστοιχο της ray ban και δε μου φαίνονταν γενικά και ωραία τα γυαλιά στο πρόσωπό μου, κρίμα

mirage έγραψε:Εξαιρετικα ειναι.

εντάξει υπερβάλλεις κάπως, είναι καλά όχι εξαιρετικά

αν κι εγώ είχα δοκιμάσει (σε παραλία, άρα τουλάχιστον ήταν καλό το test και έβλεπα το πολαριζέ εφφέ σε όλο του το μεγαλείο) ακόμα μια φορά ανοικτό χρώμα, το οποίο πάντα με χαλάει γιατί θέλω πιο σκούρα χρώματα για τα δικά μου μάτια, αλλιώς με ενοχλεί το πολύ φως

αυτά τα πράσινα "χρυσόμυγα" θα ήταν πάρα πολύ καλά απόγευμα, αλλά καταμεσήμερο στη θάλασσα δε μου αρκούσαν, αν δε διαστέλλεται η κόρη μου (όχι κοιτώντας απευθείας στον ήλιο, δεν είμαι υπερβολικός) τα γυαλιά δε μου κάνουν

ΥΓ και μιας και είπα καλοκαίρι, ας βάλω και μια καλοκαιρινή μου :iconcool:
κάπου πρέπει να έχω και με τα polaroid..

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By red_monster
NickTG έγραψε:Ευχαριστώ.
Είδα καλή τιμή και σχέδια που μου αρέσουν.
Αν μου μείνουν και τίποτα λεφτά θα ψωνίσω.

Μου δώσανε ένα ζευγάρι μαζί τα μυωπίας και για τα 60ευρά που στοιχίζουν είναι πολύ καλό ντιλ... Ξεκούραστος φακός, καλή αντοχή και όμορφα σχέδια... Σε αντίθεση με τον άσο και κάτι marc jacobs που πλήρωσα χρυσά και γίνανε φιτίλια στην παραλία, τούτα εδώ μετά από 2 γεμάτα καλοκαίρια είναι σαν καινούργια

το μεγάλο πλην είναι το έντονο πολαριζέ εφφέ σε μεμβράνες ΙΧ, οθόνες κινητών κλπ κλπ
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#85177 Σχετικά με τα γυαλιά νυκτερινής οδήγησης, διαβάζω ότι δεν συνιστάται η χρήση τους και μου κάνει εντύπωση.

Έχω κάποια γυαλιά polarized κίτρινου χρώματος με προστασία UV και παρατηρώ πολύ μεγάλη διαφορά όταν τα χρησιμοποιώ σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού όπως σούρουπο, ξημέρωμα, έντονη συννεφιά κλπ. Όταν ο καιρός είναι μουντός, τα φοράς και νομίζεις ότι είναι μεσημέρι με ήλιο. Μου δίνουν την εντύπωση ότι αυξάνεται η αντίθεση των αντικειμένων. Παρεμπιπτόντως, τα παρμπρίζ των αυτοκινήτων (όχι τα υπόλοιπα τζάμια) φαίνονται ελαφρώς κίτρινα και αυτό προφανώς οφείλεται στο φαινόμενο της πόλωσης.

Όταν νυχτώσει δεν παρατηρώ βελτίωση στην όραση. Θα ήθελα να μπορούσαν να μειώσουν την ένταση της δέσμης των προβολέων των αντιθέτως κινούμενων, αλλά δεν βλέπω σημαντικές διαφορές, γι' αυτό και δεν τα χρησιμοποιώ βράδυ. Υπάρχουν γυαλιά που είναι πιο αποτελεσματικά γι’ αυτήν την δουλειά;

Ποια είναι η άποψη του οφθαλμίατρου της παρέας μας;
Άβαταρ μέλους
By NickTG
red_monster έγραψε:
το μεγάλο πλην είναι το έντονο πολαριζέ εφφέ σε μεμβράνες ΙΧ, οθόνες κινητών κλπ κλπ

Μόνο του αδερφού μου το αμάξι έχει μεμβράνες οπότε είμαι εντάξει εκεί.
Τώρα με το κινητό θα φανεί αν ψωνίσω!

The Ace έγραψε:
Πρέπει να έχω πάρει 4 ή 5 ζευγάρια. Με 40-50€ παίρνεις polarized φακό και σχετικά ωραίο design. Από αντοχή δεν τα πάνε και πολύ καλά (εξ'ου και τα πολλά που έχω αγοράσει), αλλά για ένα 50ρικο το κάθε ένα, στα @@@ μου αν θα χαλάσει πιο γρήγορα :metalo:

Δεν νομίζω να έχω θέμα.
Γενικά ότι έχω μου κρατάει καιρό.
Τα Ray Ban τα έχω 6-7 χρόνια και κρατάνε.
Άβαταρ μέλους
By Mad_Max_Geo
#85477 Παιδια θελω να παρω ενα καινουριο ζευγαρι γυαλιων ηλιου. Εχω τη γνωστη μασκα της rayban εδω και 7 χρονια και ενταξει ειναι ακομα αριστα αλλα θελω αλλο ενα. Τι μου προτεινετε σε σχεδιασμο με τους τετραγωνους φακους που να ειναι σχετικα φτηνα (μη ξεπερνανε το κατοσταρικο ας πουμε).