Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By The Ace
red_monster έγραψε:Η επίκληση στον επαγγελματισμό οταν μιλάμε για συσκευές 1,5 χρόνου ειναι λιγο αστεία... Το καταλαβαίνω βέβαια, γιατι σε ποιον δεν αρεσει το δυνατότερο αλλα επι της ουσίας ειναι λιγο κυνήγι χωρις νόημα...

Που ακριβώς προβληματίζει τον επαγγελματια ενα lg g2?

Εγώ θα σου πω το αντίθετο: γιατί να πάρεις κάτι καινούριο όταν μπορείς να κάνεις την -οποιαδήποτε- δουλειά σου με κινητό 5ετίας ? Θα μπορούσα να ισχυριστώ ότι σήμερα μπορώ να κάνω τη δουλειά μου μια χαρά με το 2X που είχα πριν 5 χρόνια. Αυτομάτως όμως αρχίζουν τα "αλλά", τα "ίσως" και τα "όμως". Από specs, από ταχύτητα, από οθόνη, από ανάλυση, από αντοχή, από υποστήριξη, από εφαρμογές, από features λειτουργικού κοκ.

Άρα, όσο λιγότερα "αλλά" και "όμως" μπορείς να ανεχτείς/αποδεχτείς, τόσο λογικότερη θα σου φαίνεται η επιλογή που προτείνω. Και αυτό είναι προφανώς scalable στην κλίμακα του χρόνου, απαντώντας δηλαδή αναλογικά και στην ερώτησή σου σχετικά με το "κινητό 1,5 έτους"....
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#85258 Δεν είπε για 5ετια βέβαια αλλά για το G2.
Ή ένα Note 3 θα έλεγα εγώ.
Προφανώς καμία σχέση με ένα 2Χ.
Άβαταρ μέλους
By red_monster
#85260 Καμια σχέση βρε ασε... Το Κινητο 5ετιας δεν τρέχει καλα καλα fb (εκτος αν ειναι μηλοφωνο :shifty: ) οι γνωστές εφΑρμογες εχουν πάψει να το υποστηρίζουν κλπ κλπ.
Άβαταρ μέλους
By red_monster
NickTG έγραψε:Δεν είπε για 5ετια βέβαια αλλά για το G2.

Καλα το note 3 ξεβρακώνει κόσμο και κοσμάκη, το θεμα ειναι οτι και και ενα καλοσεταρισμενο note 2, στέκεται άψογα και συνεχίζει να εχει καλή αυτονομία
Άβαταρ μέλους
By red_monster
QsisVTS έγραψε:
red_monster έγραψε:Η επίκληση στον επαγγελματισμό οταν μιλάμε για συσκευές 1,5 χρόνου ειναι λιγο αστεία... Το καταλαβαίνω βέβαια, γιατι σε ποιον δεν αρεσει το δυνατότερο αλλα επι της ουσίας ειναι λιγο κυνήγι χωρις νόημα...

Που ακριβώς προβληματίζει τον επαγγελματια ενα lg g2?

βέβαια μη ξεχνάμε την επίκληση στον επαγγελματισμό που γίνεται γενικά με την apple :whistlink:

Με 2-3 ενεργά email, σερφάρισμα, λίγους χάρτες και χρήση για ομιλία κανένα μηλοφωνο -πλην plus- δεν βγάζει μετα το μεσημέρι
Άβαταρ μέλους
By The Ace
The Ace έγραψε:....Άρα, όσο λιγότερα "αλλά" και "όμως" μπορείς να ανεχτείς/αποδεχτείς, τόσο λογικότερη θα σου φαίνεται η επιλογή που προτείνω. Και αυτό είναι προφανώς scalable στην κλίμακα του χρόνου, απαντώντας δηλαδή αναλογικά και στην ερώτησή σου σχετικά με το "κινητό 1,5 έτους"....

Ρε παιδιά, αφού κάνω τον κόπο να το γράψω... :innocent:

Αν αυτό που λέω ισχύει 100% για το 2Χ, ισχύει 80% για το 4Χ, ισχύει κατά 50% για πρώτο G, και κατά 25% για το G2...έμεινα μόνο στην LG για ευκολία και προφανώς τα ποσοστά είναι του μπακάλη...αυτό που λέω είναι ότι η λογική "γιατί να πάρεις κάτι καινούριο, αφού με το περσινό κάνεις τη δουλειά σου" επεκτείνεται προς τα πίσω στον άξονα του χρόνου, διογκώνοντας αναλογικά τα "αλλά" και "όμως" που περιέγραψα πιο πριν...

Το 2Χ μια χαρά έτρεχε -και συνεχίζει να τρέχει- το FB, Twitter, LinkedIn και λοιπά Social, όπως επίσης και πιο σοβαρά εργαλεία (από Office μέχρι AutoCAD), άντε ίσως να θέλει καμιά custom KK για να έρθει στα ίσια του. Αυτό όμως σημαίνει ότι θα έπρεπε να μείνουμε εκεί ? Όχι, είναι η δική μου απάντηση....
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#85269 Το 2Χ δεν τα τρέχει μια χαρά.
Δεν έχει και αυτονομία.
Αυτό το απλό που λέμε είναι πως πλέον η ανάγκη δεν είναι τόσο μεγάλη αφού δεν υπάρχουν οι αντίστοιχες διαφορές.
Μπορείς δηλαδή άνετα να κάνεις την αλλαγή αυτή ανά 2 χρόνια.
Άβαταρ μέλους
By Zorz
red_monster @ και 13 έγραψε:

red_monster @ και τέταρτο έγραψε:
NickTG έγραψε:

red_monster @ και 18 έγραψε:

Υπάρχει και το κουμπί EDIT βρε μάστορα... :dizzy:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
red_monster έγραψε:
NickTG έγραψε:Δεν είπε για 5ετια βέβαια αλλά για το G2.

Καλα το note 3 ξεβρακώνει κόσμο και κοσμάκη, το θεμα ειναι οτι και και ενα καλοσεταρισμενο note 2, στέκεται άψογα και συνεχίζει να εχει καλή αυτονομία

Ορισμός καλοσεταρισμενου?

<
Άβαταρ μέλους
By elteo
#85276 Mια χαρά στέκεται το Νοτε 2, μην τρελαθούμε κιόλας. Γιατί είναι λες και διαβάζω συζήτηση κομπιουτεράδων στα 90s για το αν τρέχει καλά το pc τα τάδε παιχνίδια.

Το έχω ακόμα και δεν μου λείπει τίποτα εν έτει 2015.
Άβαταρ μέλους
By The Ace
#85280 Η αναβάθμιση ανά συσκευή (και όχι ανά δύο ή τρία συνεχόμενα μοντέλα) είναι περίπου σαν το βάτραχο στη κατσαρόλα...δεν καταλαβαίνεις μεγάλες διαφορές :lol:

Δηλαδή το άλμα 2Χ -> G2 ή G3 θα έβγαζε μάτια, αλλά το μικρό βήμα G2 -> G3 είναι για άλλους δυσδιάκριτο και για άλλους δυσ/αδιανότητο. Ομοίως το άλμα Note -> Note4 θα έβγαζε νόημα για όλους, αλλά το Note2 -> Note3 μπορεί και να μην το έκανε ούτε ο πιο hardcore Samsungάκιας.

Όπως όμως έχω ήδη πει, από την μία έχουμε την προσωπική επιλογή, και από την άλλη έχουμε την οικονομοτεχνική μελέτη μεταξύ του "600€ ανά τρία χρόνια" ή "200€ κάθε χρόνο". Υπέρμαχοι ένθεν κακείθεν, άρα τελικό συμπέρασμα δεν μπορεί να βγει....
Άβαταρ μέλους
By corsair
elteo έγραψε:Mια χαρά στέκεται το Νοτε 2, μην τρελαθούμε κιόλας. Γιατί είναι λες και διαβάζω συζήτηση κομπιουτεράδων στα 90s για το αν τρέχει καλά το pc τα τάδε παιχνίδια.

Το έχω ακόμα και δεν μου λείπει τίποτα εν έτει 2015.

Πες τα ρε Ελτεο... και μενα το S2 μια χαρα τρέχει... αντε να ουμε...μαθανε ολοι τώρα τηλεφωνάκια κάθε χρόνο. Ασε που δεν τα κάνουν ποια οπως παλια. Βλεπω το S2 ρε γμτ και συγκρίνωμε κάτι τζαμαρίες τυπου S6... ξεφτυλα ρε. Φου να το κάνω θα σκορπίσει. Αμα το κινητό ειναι σωστο, δουλευει και με 512ραμ να ουμε...

Εγώ μαζί σου. Ασε τους να λένε. Εμπρός προς τα πίσω... :superman:
Άβαταρ μέλους
By elteo
#85301 Επειδή έχω 2 γενιές του ίδιου τηλεφώνου (Note 2 & Note 4) ο μέσος χρήστης δεν πρόκειται να βρει ελλείψεις που θα τον κάνουν να αγοράζει κάθε χρόνο smartphone.
Σου βάζουν πολλά φρου-φρου και αρώματα του τύπου qhd οθόνη & 3 gb ram για να σε δελεάσουν να τα ξανασκάσεις. Sorry αλλά είναι λίγο |λογοκρισία|. Και δεν με εξαιρώ.
Μέσα είμαι κι εγώ και μπαίνω στο τρυπάκι always. :lol: Αλλά άλλοι τα σκάνε σε πισιά άλλοι σε εξατμίσια και άλλοι σε πίτσες με λουκάνικο σκύλου στις άκρες.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#85313 Για το edge το marketing τους εξαντλήθηκε σε 20". Πραγματικά άχρηστο feature.

http://techblog.gr/mobile/samsung-galaxy-s6-edge-hands-on-videos-9876/

Είναι μακράν το πιο όμορφο Samsung ever και ίσως και το πιο όμορφο κινητό γενικώς αυτή τη στιγμή.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#85318 Corsair ο Ποποτας

< 3