- 16 Ιαν 2024, 09:53
red_monster έγραψε:
Εσένα δεν σου είχαν πουλήσει ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο τρακαρισμένο (με πολλά θέματα) και η εν Ελλάδι αντιπροσωπεία σφύριζε αδιάφορα ?
Εσύ δεν κυκλοφορείς με πρίμιουμ γερμανική λίμο αλλάζοντας πολλαπλασιαστές και μπεκ σα να αλλάζεις λάδια ?
Αν και αποφεύγεις να απαντήσεις για την Τέσλα, και τις απαράδεκτες και επικίνδυνες συνθήκες εργασίας, αλλά και την παράνομη συμπεριφορά της απέναντι στους πελάτες της, αλλάζοντας το θέμα, θα απαντήσω σε αυτό:
- Δεν υποστηρίζω φανατικά τη Citroen, και όπως φαντάζομαι γνωρίζεις, έχω ορκιστεί να μην ξαναπάρω ούτε οδοντογλυφίδα από τον Συγγελίδη που έχει την τόσο τραγική υποστήριξη. Εδώ μόλις κάποιος πει κάτι αρνητικό για την Τέσλα, πέφτουν να τον φάνε. Παίρνουν φωτιά τα Τέσλα πιο συχνά από τα ΜΕΚ; => Σιγά το πρόβλημα. Είναι στον πάτο της αξιοπιστίας με αναρτήσεις που καταρρέουν και τιμόνια που κάνουν τα δικά τους; => Μικροπροβλήματα στο αμάξωμα δεν μετράνε. Βγάζει επικίνδυνο ΜΗ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΟ προϊόν στην αγορά; => Δεν γίνεται αλλιώς μόνο η Τέσλα το κάνει σωστά (άσχετο που άλλοι έχουν καλύτερα προϊόντα που δουλεύουν και ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗ ΝΟΜΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ). Γράφεται άρθρο που λέει κακά για την Τέσλα; => Δεν τους δίνει διαφήμιση ο μεσίας της αυτοκίνησης και θέλουν το κακό του.

Δείξε μου πότε έγραψα κάτι καλό για τον Συγγελίδη και θα πάω να κάνω μετάνοιες έξω από την αντιπροσωπεία στην Αθήνα.
- Πολλαπλασιαστές έχω αλλάξει μία φορά (στο διάστημα μεταξύ 110 και 120κ χλμ και τους 4, κάτι που δεν θεωρώ αφύσικο πλέον), μπεκ δεν έχω αλλάξει ποτέ. Έχω αλλάξει βολάν κάπου στα 120Κ χλμ (αν θυμάμαι καλά), σέρβο των φρένων (έχοντας μείνει από φρένα) και κεντρικό άξονα, ενώ έχει 1-2 μικρά θέματα που δεν με επηρεάζουν ιδιαίτερα. Βέβαια, θεωρώ απαράδεκτο ένα αμάξι με μόλις 142Κ χλμ σήμερα να έχει βγάλει τέτοια προβλήματα σε εξαρτήματα που θα έπρεπε να ζουν "για πάντα" και λέω πως η BMW είναι αναξιόπιστη. Επίσης, ποτέ δεν ισχυρίστηκα ότι μία BMW είναι το υπερ-καλυτερότερο αμάξι του κόσμου, ποτέ δεν αρνήθηκα τα προβλήματα (εγώ τα έγραψα εξάλλου) και δεν υποστηρίζω φανατικά την εταιρεία (έχω πει άλλωστε ότι BMW με δικά μου λεφτά θα ξαναγοράσω μόνο εάν έχω τόσα που δεν με νοιάζει να πληρώνω τις βλάβες της ή με λεφτά άλλων - leasing δηλαδή).
Αντιπαραβολή με την συμπεριφορά κάποιων εδώ μέσα;;
Επίσης, πώς ακριβώς συγκρίνεται η συμπεριφορά ενός αγοραστή ενός 10ετίας (όταν το αγόρασα, πλέον 17+ ετών) μεταχειρισμένου αυτοκινήτου με την συμπεριφορά του κατασκευαστή που όχι μόνο αρνείται να καλύψει εγγυήσεις σε ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΑ αμάξια (115χλμ), αλλά έχει φτιάξει ομάδες ανθρώπων εντός της εταιρείας για να καλύπτει τα προβλήματα και να τα ρίχνει στους πελάτες της;;
Then:
Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>