Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By markvag
#852548 @red monster:

Διάβασε το άρθρο για τις συνθήκες εργασίας.

Επίσης, δες λίγο που έχουν πάει τα κόστη της NASA για αποστολή σε LEO με το συμβόλαιο με την SpaceX.

Και μετά έλα να τα πούμε.

ΥΓ: Τα αμάξια της Τέσλα τεχνολογικά είναι εξαιρετικά. Βλέπω πως στην εκτέλεση υστερούν, ενώ η εταιρεία υστερεί σε προβληματικό βαθμό στο πως αντιμετωπίζει τους πελάτες της.
Άβαταρ μέλους
By markvag
g8777 έγραψε:Μαρκε εντοπιζω 2 λαθη:

- Η Τεσλα δεν εχει απολυτως καμια αναγκη να δεσμευσει κονδυλιο για διαφημιση. Οταν μιλαει απο μονο του το προϊον, βλεπουν οι μουγκοι και ακουνε οι τυφλοι στα φορα :s_yes . Τζαμπα. Και αυτο το ξερει ακομα και το Ottoτριτη, οποτε αυτα τα αρθρα αποσκοπουν στα κλικ και μονο. Τα εχουμε γραψει χχχ7 φορες, ΜΑΚΑΡΙ ενας τσεος να ειχε στο πλαι του τα Kafrika Korps του Ελον.

- Προσπαθουν να αξιολογησουν την αξιοπιστια των Γκρααλ :shifty: με όρους σφηνοπότηρο I Love Matala ( σχημα μπότα). Σουρ, δεν θα ΧΑΛΑΣΟΥΝ οι φλαντζες και τα εμβολα. Απλά ενα glitch στο software θα σε ριξει πανω στην νταλίκα του postruck. :shifty:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By g8777
#852552 Εικόνα

:shifty:

(^ Ορθη χρηση του σιφτυ, οχι οταν ποσταρουμε ο,τι |λογοκρισία| μας κατεβει για να αυτοθαυμαστουμε. Μιραγκε ριξε λαηκ με μπετονιερα :x )
Άβαταρ μέλους
By red_monster
markvag έγραψε:@red monster:

Διάβασε το άρθρο για τις συνθήκες εργασίας.

Επίσης, δες λίγο που έχουν πάει τα κόστη της NASA για αποστολή σε LEO με το συμβόλαιο με την SpaceX.

Και μετά έλα να τα πούμε.

ΥΓ: Τα αμάξια της Τέσλα τεχνολογικά είναι εξαιρετικά. Βλέπω πως στην εκτέλεση υστερούν, ενώ η εταιρεία υστερεί σε προβληματικό βαθμό στο πως αντιμετωπίζει τους πελάτες της.

Εσένα δεν σου είχαν πουλήσει ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο τρακαρισμένο (με πολλά θέματα) και η εν Ελλάδι αντιπροσωπεία σφύριζε αδιάφορα ?
Εσύ δεν κυκλοφορείς με πρίμιουμ γερμανική λίμο αλλάζοντας πολλαπλασιαστές και μπεκ σα να αλλάζεις λάδια ?
Άβαταρ μέλους
By markvag
red_monster έγραψε:
Εσένα δεν σου είχαν πουλήσει ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο τρακαρισμένο (με πολλά θέματα) και η εν Ελλάδι αντιπροσωπεία σφύριζε αδιάφορα ?
Εσύ δεν κυκλοφορείς με πρίμιουμ γερμανική λίμο αλλάζοντας πολλαπλασιαστές και μπεκ σα να αλλάζεις λάδια ?

Αν και αποφεύγεις να απαντήσεις για την Τέσλα, και τις απαράδεκτες και επικίνδυνες συνθήκες εργασίας, αλλά και την παράνομη συμπεριφορά της απέναντι στους πελάτες της, αλλάζοντας το θέμα, θα απαντήσω σε αυτό:

- Δεν υποστηρίζω φανατικά τη Citroen, και όπως φαντάζομαι γνωρίζεις, έχω ορκιστεί να μην ξαναπάρω ούτε οδοντογλυφίδα από τον Συγγελίδη που έχει την τόσο τραγική υποστήριξη. Εδώ μόλις κάποιος πει κάτι αρνητικό για την Τέσλα, πέφτουν να τον φάνε. Παίρνουν φωτιά τα Τέσλα πιο συχνά από τα ΜΕΚ; => Σιγά το πρόβλημα. Είναι στον πάτο της αξιοπιστίας με αναρτήσεις που καταρρέουν και τιμόνια που κάνουν τα δικά τους; => Μικροπροβλήματα στο αμάξωμα δεν μετράνε. Βγάζει επικίνδυνο ΜΗ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΟ προϊόν στην αγορά; => Δεν γίνεται αλλιώς μόνο η Τέσλα το κάνει σωστά (άσχετο που άλλοι έχουν καλύτερα προϊόντα που δουλεύουν και ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗ ΝΟΜΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ). Γράφεται άρθρο που λέει κακά για την Τέσλα; => Δεν τους δίνει διαφήμιση ο μεσίας της αυτοκίνησης και θέλουν το κακό του. :s_whiteflag :s_whiteflag Δείξε μου πότε έγραψα κάτι καλό για τον Συγγελίδη και θα πάω να κάνω μετάνοιες έξω από την αντιπροσωπεία στην Αθήνα.

- Πολλαπλασιαστές έχω αλλάξει μία φορά (στο διάστημα μεταξύ 110 και 120κ χλμ και τους 4, κάτι που δεν θεωρώ αφύσικο πλέον), μπεκ δεν έχω αλλάξει ποτέ. Έχω αλλάξει βολάν κάπου στα 120Κ χλμ (αν θυμάμαι καλά), σέρβο των φρένων (έχοντας μείνει από φρένα) και κεντρικό άξονα, ενώ έχει 1-2 μικρά θέματα που δεν με επηρεάζουν ιδιαίτερα. Βέβαια, θεωρώ απαράδεκτο ένα αμάξι με μόλις 142Κ χλμ σήμερα να έχει βγάλει τέτοια προβλήματα σε εξαρτήματα που θα έπρεπε να ζουν "για πάντα" και λέω πως η BMW είναι αναξιόπιστη. Επίσης, ποτέ δεν ισχυρίστηκα ότι μία BMW είναι το υπερ-καλυτερότερο αμάξι του κόσμου, ποτέ δεν αρνήθηκα τα προβλήματα (εγώ τα έγραψα εξάλλου) και δεν υποστηρίζω φανατικά την εταιρεία (έχω πει άλλωστε ότι BMW με δικά μου λεφτά θα ξαναγοράσω μόνο εάν έχω τόσα που δεν με νοιάζει να πληρώνω τις βλάβες της ή με λεφτά άλλων - leasing δηλαδή).

Αντιπαραβολή με την συμπεριφορά κάποιων εδώ μέσα;;

Επίσης, πώς ακριβώς συγκρίνεται η συμπεριφορά ενός αγοραστή ενός 10ετίας (όταν το αγόρασα, πλέον 17+ ετών) μεταχειρισμένου αυτοκινήτου με την συμπεριφορά του κατασκευαστή που όχι μόνο αρνείται να καλύψει εγγυήσεις σε ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΑ αμάξια (115χλμ), αλλά έχει φτιάξει ομάδες ανθρώπων εντός της εταιρείας για να καλύπτει τα προβλήματα και να τα ρίχνει στους πελάτες της;; :hmmm: :hmmm: :vava: :tomato:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
markvag έγραψε:Βγάζει επικίνδυνο ΜΗ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΟ προϊόν στην αγορά; => Δεν γίνεται αλλιώς μόνο η Τέσλα το κάνει σωστά (άσχετο που άλλοι έχουν καλύτερα προϊόντα που δουλεύουν και ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗ ΝΟΜΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ).

Γελάω. :s_sarcastic
Δεν υπάρχει κανένα άλλο, εκτός αν μιλάμε για τα αστεία βιντεάκια που μοίρασε η BMW σε ελεγχόμενο χώρο. Για τα υπόλοιπα δεν θα μπω στον κόπο, και θα δεχόμουν και την κριτική πως είναι ακόμη μη έτοιμο, αλλά το ότι υπάρχουν άλλα καλύτερα, είναι το λιγότερο αστείο.
:s_wacko

ΥΓ: Δεν είναι μόνον η δική μου γνώμη αυτή, ψάξε και βρες ανεξάρτητες γνώμες ειδικών στο computer vision και στο ΑΙ να δεις τι θα πουν. :s_howdy

Βάζω κάποια βιντεάκια, και περιμένω απάντηση με κάτι καλύτερο:

δες ειδικά ετούτο:

αλλά και το πιο εντυπωσιακό, μέσα στην νύχτα:

Δεν υπάρχει κανείς που να πλησιάζει έστω, πόσο μάλλον να έχει κάτι καλύτερο. :s_dance
Άβαταρ μέλους
By red_monster
#852626 Θέλω να σου πω ότι όλοι οι κατασκευαστές έχουν καλές, κακες και μέτριες στιγμές. Δεν είναι προνόμιο της Tesla και της bmw. Το θέμα είναι αν έχουν διάθεση να τα διορθώσουν.
Αν θέλουμε να είμαστε σωστοί, η bmw είναι πριμιουμ κατασκευαστής ενώ η τεσλα ουδέποτε ήταν.

Για τις συνθήκες εργασίας δεν μπορώ να έχω εικόνα, θεωρώ ότι θα είναι καλύτερες απο τις συνθήκες εργασίας σε ένα ελληνικο εργοτάξιο ή λατομείο.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#852643 Καλά, εσείς δεν έχετε βγει με το Teslarati ανά χείρας και κηρύσσετε το Βαγγελιω του Ιλον; Τελικά μιλάμε για μια από τα γίδια; :hmmm:

Ψέματα,για χειρότερα μιλάμε όταν σε κλωτσανε σαν σακί με γρουνια μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου. :s_empathy

Από την άλλη βέβαια υπάρχει η ανυπέρβλητη τεχνολογία. Win some lose some.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#852644 G σαν πολύ δεν ασχολείσαι με την Tesla τελευταία; Ανοίγουν και οι ταχυφορτιστές στα Γιάννενα όπου να 'ναι. Μήπως το σκέφτεσαι; :shifty:
Άβαταρ μέλους
By red_monster
#852646 Ίσως να σας ιντριγκάρει αλλά η διαδικασία παραγγελίας παράδοση και εως τώρα επικοινωνία με το σερβις για απορίες κλπ (η οποία by the way γίνεται απο εφαρμογή στην οποία απαντάνε σε λιγότερο απο μια ώρα) ήταν υποδειγματική.
Μπορεί να είμαι και τυχερός βέβαια, ας μας πουν και οι λοιποί κάτοχοι να έχουμε μεγαλύτερο δείγμα.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#852647 [fanboy]+1 Υποδειγματικοί σε όλα τους μέχρι στιγμής.[/fanboy]
Άβαταρ μέλους
By g8777
Scotch έγραψε:G σαν πολύ δεν ασχολείσαι με την Tesla τελευταία; Ανοίγουν και οι ταχυφορτιστές στα Γιάννενα όπου να 'ναι. Μήπως το σκέφτεσαι; :shifty:

G8777 I.Κ.Ε. ;

Πού υπογράφετε; :eat:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#852652 Το θέμα είναι πως η Tesla πουλάει, σε κάθε περίπτωση. Είναι φανερό αυτό, από τον τρόπο που γράφουν γι'αυτήν, κάθε ειδηση σχεδόν είναι το ιδανικό clickbait. Σε αυτό δεν φταίνε μόνον οι δημοσιογράφοι, φταίει και ο Μασκ γιατί χρησιμοποιεί όλη την δημοσιότητα καλή και κακή για να κάνει θόρυβο.
Αν κάποιος θέλει να κρίνει την εταιρεία, ας δει τις γνώμες τρίτων.
https://www.drive.com.au/news/toyota-te ... rt-report/
Engineers from Japanese car giant Toyota have called the Tesla Model Y a “work of art” after tearing down an example of the electric SUV, according to overseas reports.

A Toyota insider reportedly told industry journal Automotive News the Tesla had been purchased in an attempt to discover the US electric-car giant’s ‘technological secrets’, though engineers were left surprised at how advanced the Model Y was under its bodywork.

“Taking the skin off the (Tesla) Model Y, it was truly a work of art,” a Toyota executive told Automotive News. “It's unbelievable.”

According to Automotive News, the Model Y evaluated by Toyota was fitted with Tesla's ‘structural’ battery pack, which uses the battery in the car's floor structure, rather than an additional component between sections of its chassis.

Αυτά πριν περίπου 3 χρόνια. Η Toyota έκτοτε, έχει βγάλει ένα μόνον ηλεκτρικό, το οποίο βασίζεται σε δανεική ηλεκτρική πλατφόρμα από τους κινέζους της GAC.
New GAC Toyota bZ4X Electric SUV Arrives At The Dealer In China
https://carnewschina.com/2022/05/05/new ... -in-china/