ArrowsFA1 έγραψε:σκέφτομαι σοβαρά να υποβάλω μηνυτήρια αναφορά
Νομίζω ότι σαν δικηγόρος αυτό πρέπει να πράξεις, κατευθείαν στην Εισαγγελία, με συνημμένα τα φωτογραφικά πειστήρια. Μη σου πω να στραφείς και κατά της Αστυνομίας...
ArrowsFA1 έγραψε:σκέφτομαι σοβαρά να υποβάλω μηνυτήρια αναφορά
pro έγραψε:Χωρίς να δικαιολογώ τα υπόλοιπα, στο Ελλάδα 2.0 βάλε και τη στάθμευση του μηχανακίου επάνω στο πεζοδρόμιο και στη διαγράμμιση για τους τυφλούς.
pro έγραψε:Εγώ απάντησα στο Ελλάδα 2.0. Η οποία συμπεριλαμβάνει και το παράνομο παρκάρισμα πάνω στα πεζοδρόμια.
saxon_747 έγραψε:Βασικα περιλαμβάνει την έλλειψη υποδομών ώστε να μη χρειαζεται να παρκάρεις παράνομα πουθενά.
pro έγραψε:Εγώ απάντησα στο Ελλάδα 2.0. Η οποία συμπεριλαμβάνει και το παράνομο παρκάρισμα πάνω στα πεζοδρόμια (οκ, όχι στις διαβάσεις τυφλών), με 100 δικαιολογίες φυσικά. Προφανώς δεν ακυρώνω τις ευθύνες της εταιρείας, αλλά ας κοιτάμε και την καμπούρα μας.
Morx έγραψε:Μεχρι τοτε απλα παψε και μην ριχνεις λαδι στη φωτια. Γινεσαι γελοιος!

https://www.makthes.gr/thessaloniki-i-a ... ios-685249
[...]
Συγκεκριμένα, ο νυν δήμαρχος αναμένεται να δώσει στη δημοσιότητα όλα τα στοιχεία σχετικά με την οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο δήμος. Πρόκειται για στοιχεία τα οποία έχουν δώσει οι υπηρεσίες του δήμου και όπως μαθαίνω η “μαύρη” τρύπα είναι τεράστια. Το μεγαλύτερο μέρος της αφορά τα ανταποδοτικά τέλη, αλλά όχι μόνο. Θα σας πω ένα μόνον στοιχείο και τα υπόλοιπα θα τα μάθετε αύριο. Η διοίκηση Ζέρβα δεν είχε βεβαιώσει τα πρόστιμα τα οποία είχαν επιβάλλει οι υπηρεσίες του δήμου και η δημοτική αστυνομία για παράνομη κατάληψη δημόσιου χώρου, για όλη τη διάρκεια της θητείας του καθώς και για τα δύο τελευταία χρόνια της θητείας του Γιάννη Μπουτάρη! Καθόλου παράδοξο καθώς γνωρίζουν και οι πέτρες τις... προνομοιακές σχέσεις που είχαν στελέχη της προηγούμενης διοίκησης με συγκεκριμένους επιχειρηματίες της εστίασης.
Αδιάφορο. Δεν τους είδα να επιδεικνύουν την ίδια […]
Πουρναράκης πεισματικά αδιαφορεί σε ότι του λέει ο[…]
https://www.youtube.com/watch?v=yhduH[…]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]