Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By bill33
#850482 Λάστιχο πόρτας πλυντηρίου είναι απο τις δουλειες που δεν ακουμπάς.Μια φορά πριν χρόνια δοκίμασα ,δεχτηκα την ήττα μου το φόρτωσα στο αμάξι και το πήγα σε μάστορα να το φτιάξει.
Εχεις άπειρο respect απο εμένα που το κατάφερες μόνο σου.Το αυτό και ο Chris.
Άβαταρ μέλους
By sknipper
bill33 έγραψε:Λάστιχο πόρτας πλυντηρίου είναι απο τις δουλειες που δεν ακουμπάς.Μια φορά πριν χρόνια δοκίμασα ,δεχτηκα την ήττα μου το φόρτωσα στο αμάξι και το πήγα σε μάστορα να το φτιάξει.
Εχεις άπειρο respect απο εμένα που το κατάφερες μόνο σου.Το αυτό και ο Chris.
:lol: Ευχαριστώ. Επειδή δεν το ήξερα δεν το έβαλα κάτω και τελικά το κατάφερα. Ευτυχώς λοιπόν που δεν το είχες πει πιο πριν γιατί στο τσάκ ήμουνα. Είναι και 10 χρονών πλυντήριο.
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
bill33 έγραψε:Λάστιχο πόρτας πλυντηρίου είναι απο τις δουλειες που δεν ακουμπάς.

Το έχω κάνει σε χρόνο ρεκόρ, μόλις 4 ώρες προσπάθειας :lol:
Άβαταρ μέλους
By glf
#850491 Αμάν ρε συ.. εγώ για hi light έχω μόνο πλυντήριο πιάτων που το άνοιξα μέσα στην κουζίνα, έβγαλα επάνω και πλαϊνά καπάκια και είχα πλήρη πρόσβαση να αλλάξω την αντλία νερού.
Πρωτοχρονιά του 2019 και ακόμα το ίδιο έχουμε lol
Η γυναίκα ποτέ δεν αμφέβαλλε.
Άβαταρ μέλους
By ArrowsFA1
#850492 Αυτό με το πλυντήριο πιάτων το έχω κάνει και εγώ. Το μεγαλύτερο μανίκι ήταν η επανατοποθέτησή του στο ερμάριο (εντοιχισμένο γαρ και δύσκολο να "στοιχισθεί").
Πλυντήριο ρούχων απλά δεν ακουμπάω!
Άβαταρ μέλους
By dimik
#850493 Πέρα από το δαχτυλίδι που κρατάει το λάστιχο και πρέπει να το βάλεις στα τυφλά δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολη διαδικασία το λάστιχο του πλυντηρίου ρούχων.
Βέβαια το έχω κάνει βίδες παραπάνω από 1 φορές το δικό μου οπότε μου φαίνεται παιχνιδάκι πλέον.

ΥΓ χθες ρύθμιζα ανοιγόμενη μπαλκονόπορτα με διπλά τζάμια κλπ που είχε κρεμάσει μόνος μου, 4 μεντεσέδες με 4 αλεν ο καθένας και να κρατάω το βάρος με το πόδι. Στο τέλος την έβγαλα τελειώς, ρύθμισα τους μεντεσέδες αφού είχα σημαδέψει και την έπιασα και την κρέμασα κανα....αυτό ήταν μανίκι
Άβαταρ μέλους
By sknipper
dimik έγραψε:Πέρα από το δαχτυλίδι που κρατάει το λάστιχο και πρέπει να το βάλεις στα τυφλά δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολη διαδικασία το λάστιχο του πλυντηρίου ρούχων....
Όταν το έχεις ανοίξει δεν είναι στα τυφλά απλά αν δεν βγαίνει η πρόσοψη όλα είναι στενά.
Βέβαια όταν βλέπεις τα σχετικά βίντεο, ειδικά αν το κάνεις αρκετές φορές για να δεις τι δεν κατάλαβες και πως βάζει τασ χέρια του, με ποια γωνία σπρώχνει το λάστιχο κλπ που δεν λέγονται, η όλη διαδικασία σου φαίνεται λογική και βατή. Αλλά αυτός στο βίντεο το κάνει κάθε μέρα. Στην πράξη, όταν πας εσύ να το κάνεις χωρίς προηγούμενη εμπειρία είναι Γολγοθάς από τόσες πολλές πλευρές. Γιατί πάντα είναι κάποια μικρά πράματα που δεν στα λένε όλοι (για αυτό κοιτάμε πάνω από 1 βίντεο κι ας μην είναι για την ίδια μάρκα, παίρνεις ιδέες). Πχ λίπανση του ελαστικού, πότε βάζω το δαχτυλίδι, από πριν για να μου κρατάει λίγο το λάστιχο στη θέση του ή στο τέλος (στο τέλος) και χίλιες μύριες μικρές λεπτομέρειες που δεν περιγράφονται.
Άβαταρ μέλους
By vasilis
#850507 Ανάμεσα σε xiaomi S10+ και roborock S8 υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος για την ακριβότερη;
Κάποια άλλη επιλογή σε sub 400€ (και πολλά λέω) έχουμε;
Μικρό σπίτι, χωρίς απαιτήσεις και τον περισσότερο καιρό χωρίς χαλιά.
Άβαταρ μέλους
By drdino
vasilis έγραψε:Ανάμεσα σε xiaomi S10+ και roborock S8 υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος για την ακριβότερη;
Κάποια άλλη επιλογή σε sub 400€ (και πολλά λέω) έχουμε;
Μικρό σπίτι, χωρίς απαιτήσεις και τον περισσότερο καιρό χωρίς χαλιά.
Είμαι υπερευχαριστημένος από την S8.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#850519 Όσοι είχαν Roborock και πήραν μετά Xiaomi, λένε πως η Roborock είναι καλύτερη. Βέβαια η Xiaomi έχει επίσημη αντιπροσωπεία, ενώ άλλη όχι. Κι εγώ Roborock έχω, την S5 βέβαια. Το μόνο πρόβλημα που έβγαλε εμένα ήταν η βάση φόρτισης 30€ από Aliexpress. Το κακό είναι βέβαια πως αγόρασα πριν και αντικατέστησα το την μητρική, αλλά 70€, αλλά αυτό ήταν λάθος διάγνωση, άρα δεν το μετράω.
Τα επόμενα μοντέλα έχουν λύσει αυτά τα προβλήματα από όσο ξέρω.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#852258 Για ένα μισάωρο το πλυντήριο ρούχων έχει πάει στον Θεό. Είναι στην αρχή της πλύσης οπότε υποθέτω πως θα είναι το ζέσταμα του νερού 40°
Μετά δεν ανέβασε πολύ, max 250w, σύνολο 3μιση ώρες πλύσης και κάψιμο 1.2kwh

Καλά είναι;Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Serf
#852262 Ποιος μπορεί να είναι ο λόγος που πλέον το ίδιο πρόγραμμα του στεγνωτηριου κρατάει σχεδόν μια ώρα παραπάνω απ' ότι παλιότερα;;

.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#852263 Τα φίλτρα τα καθαρίζεις καλά; Πόσο χρονών είναι; Μπορεί να έχει αρχίσει να την ακούει και το μοτέρ. Κι εμένα έτσι έκανε στα τελευταία του το προηγούμενο