Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By markvag
Anonymous Founder έγραψε:Έχουν λοιπόν παραπάνω χιλιόμετρα από το φθηνότερο που βρήκαν, είναι νοικιάρικα, και η Hertz θέλει να τα ξεφορτωθεί και γρήγορα, η τιμή είναι φυσιολογική, και δεν θα μπορούσε να είναι πολύ μεγαλύτερη.
Αυτός που ζητάει 29Κ, πρέπει να υπολογίσει πως υπάρχει νέο μοντέλο και πως η τιμή του καινούριου, ξεκινάει από 35Κ $.
https://www.tesla.com/blog/35000-tesla- ... ilable-now
Η Hertz λοιπόν ζητάει τα σωστά λεφτά, ο άλλος με τα 29Κ τα λάθος.

Έχουν ΛΙΓΟΤΕΡΑ χλμ από το φθηνότερο της αγοράς. Επίσης, το αν η τιμή είναι σωστή η λάθος δεν είναι δικό μας κριτήριο, είναι κριτήριο αυτού που πάει ν' αγοράσει. Κι εγώ δεν θα έδινα 29Κ για μεταχειρισμένο, όταν το καινούριο κάνει 35Κ, αλλά δεν πάω εγώ ν' αγοράσω...

Σε κάθε περίπτωση, ο τίτλος είναι σωστός, τόσο οι ειδικοί εκτιμούν την αγορά υψηλότερα, όσο και μία πρόχειρη ματιά δείχνει ότι όντως η αγορά είναι πιο πάνω για αμάξια με αυτά τα χλμ... (οκ μίλια για τους από την εκεί μεριά του Ατλαντικού).
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#852185 52Κ vs. 80K+ δεν το είδες καλά. Έχουν περισσότερα.
Δεν θα μαλώσουμε για τον τίτλο, θεωρώ πως η Hertz σε αυτές τις τιμές θα τα πουλήσει, και αφού έχουν κάνει και 80Κ μίλια, άρα είχαν χρήση, δεν πρέπει να έχει και κάποια ζημιά από αυτά, ό,τι και να λέει.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#852193 Συνεχίζω με νέο off topic.

Χειμωνιάτικη θλίψη από μιουνιχ άικονζ

Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#852201 Μια τετοια 323i ειχε ενας γνωστος οταν ημουνα πιτσιρικας. Το πρωτο ΚΑΛΟ αμαξι που μπηκα στη ζωη μου. Ο τυπος κακο χερι. Ειχαμε παει ταξιδι και μου γυρισε το στομαχι απο το πατα-ασε το γκαζι χωρις λογο. Καμια γλυκα στην οδηγηση. Αλλα στα φιδια το ατομο ηταν απο τα καλυτερα που εχω μπει. Θυμαμαι επιανε το τιμονι απο το κεντρο του κυκλου με το ενα χερι και το πηγαινε δεξια-αριστερα. Γκαβλα :metalo:
Άβαταρ μέλους
By Chris
#852205 Εγω ψηθηκα απο την περιγραφη σου, οδηγαρα πρεπει να ητανε :s_thumbsup
Άβαταρ μέλους
By drdino
#852207 Η Hertz έφαγε τον παπά της Tesla με την υπεραξία και τα robotaxi που δεν ήρθαν ποτέ, ήρθαν κι οι τρομερές εκπτώσεις και καταβαραθρώθηκε η αξία του στόλου. Μεγαλα κοστη επισκευών (και αρκετο downtime = χαμενα χρήματα μιας κι αμαξι που κάθεται δεν βγαζει λεφτα) κανουν τα πραματα χειροτερα, με αυτο βεβαια να ισχύει και για καθε ηλεκτρικο. Η αξία του στόλου καθώς τον ανανεώνουν κάθε τοσο αποτελεί στοιχείο του ισολογισμού και αποφάσισαν να τα πουλήσουν πριν έχουν μεγαλύτερη χασούρα.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#852211 Συμβαινουν αυτα οταν η αυτονομη οδηγηση της Τεσλα σε οδηγει σε μετωπικη με την πραγματικοτητα. Τουλαχιστον ειναι εκατομμυρια χρονια μπροστα απο την φτωχοΜπεμβε. :metalo: :metalo: :metalo: :metalo:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#852213 Η Tesla είναι πολύ πιο κοντά σε υπολογισμούς από τους υπόλοιπους πάντως, σε ό,τι βιντεάκι έχω δει στο Internet, οι μεγαλύτεροι ψεύτες για το range είναι άλλοι, και συνήθως οι Γερμανοί. Οι οποίοι είναι και εντελώς ΓΤΠ και σε efficiency.
Ασφαλώς, μιλάμε βέβαια για ψιλικοκό:
The Model Y Performance now shows a 285 mile range, which is down from its previous estimate of 303 miles. The Model Y Long Range now shows a 310 mile range which is 20 miles down from its previous 330 mile estimate. The Model X Plaid range sees a marginal drop from 333 miles of range to 326 miles. Tesla's reduction of the Model S Plaid's range (with the 19-inch wheel option) by 37 miles marks the biggest cut, with its estimated range dropping from 396 miles to 359 miles.

Θα μου πεις πως οι Γερμανοί πουλάνε και θερμικά, άρα όποιος δεν γουστάρει να πάρει κάτι άλλο.
:eat:
Εκατομμύρια χρόνια μπροστά όχι, αλλά δυστυχώς για τους υπόλοιπους, αρκετά μπροστά για να προλάβουν να την φτάσουν.
:s_roses
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#852217 Ναι αλλα το αυτονομο οδηγημα της Τεσλα, που δεν ειναι αυτονομο γιατι πρεπει να κρατας το τιμονι μην σε σκοτωσει, ειναι καλυτερο απο των αλλων, που επισης πρεπει να κρατας το τιμονι μην σε σκοτωσουν, παρολο που καποιοι εχουν βγαλει πιστοποιημενο αυτονομο συστημα εστω και για καποιους δρομους. :s_crazy :s_sarcastic
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#852219 Παιδιά, ό,τι πείτε, δεν επιμένω. Η Tesla λοιπόν είναι το ίδιο ψεύτρα με τους Γερμανούς, και απλά πουλάει γιατί οι αγοραστές της είναι άσχετοι fanboys (σε αντίθεση με τους πολύ ψαγμένους αγοραστές των υπολοίπων).
Γνωστά όλα αυτά.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#852685 Άλλο ένα off topic

Άβαταρ μέλους
By pik.
#853242 Φοβερός οδηγός :metalo: :thumbsdown:

Όλο στην αριστερή λωρίδα ήταν :thumbsdown:
Το καπέλο μέσα στο αυτοκίνητο δεν θα το σχολιάσω …

Το αυτοκίνητο γνωστό .
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
pik. έγραψε:Φοβερός οδηγός :metalo: :thumbsdown:

Όλο στην αριστερή λωρίδα ήταν :thumbsdown:
Το καπέλο μέσα στο αυτοκίνητο δεν θα το σχολιάσω …

Το αυτοκίνητο γνωστό .

Οχι να το σχολιασεις αυτο με το καπελο. Για να μαθουμε κατι σημαντικο κι εμεις οι αδαεις :help:

Οποτε τι παιζει με το καπελο, ειναι ανασφαλες κατα την οδηγηση? Περιττο βαρος που χαλαει τις επιδοσεις? Δε μπορεις να δεις ψηλα τα αστερια οσο το φορας? Ειναι το λαθος χρωμα και κατι σε γκρι θα ηταν πιο αποδεκτο? :hmmm:

Οσον αφορα την "αριστερη λωριδα" προφανως και θα την πατησει οσο βλεπει οτι δεν ερχεται καποιος απο απεναντι. Θαρρω οτι ολοι "κλεβουμε" απο την απεναντι λωριδα οταν πηγαινουμε σβελτα και ειναι ασφαλες να "κλεψουμε" λιγο χωρο :rtfm:

Κι εσυ ωρε Εντυ σταματα λιγο τα οφφ τοπικ :shifty: