Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By stavrosg
bill33 έγραψε:
g8777 έγραψε:bill ειμαστε σε ισχυρες διαπραγματευσεις. Πρεπει να τετραγωνισω τον κυκλο και να πετυχω την σωστη δοση γουτσουσυνης και πρακτικοτητας. Διαβασα το post σου και πιστευω οτι ειναι καλη συσκευη για την χρηση με μονο μειον την μπαταρια. Ενημερωσε μας για την διαρκεια της μολις το στρωσεις.

Το στρώσιμο θα είναι στο περίπου καθώς είχε προηγηθεί χρήση 2 μηνών απο άλλον ,το αγόρασα μεταχειρισμένο.
Απο την φόρτιση που του έκανα χθες έχουν περάσει 20 ώρες και 8 λεπτά,η μπαταρία είναι στο 33% και η οθόνη 45% με 5 ώρες 56 λεπτά .

Μια χαρά είναι αυτή η απόδοση, τι παραπάνω θέλουμε δλδ; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By bill33
g8777 έγραψε:Εγω γιατι διαβαζω οτι ισα που κραταει μερα; :hmmm:

Κακοί ανθρώποι ,τι περιμένεις;

Εγώ πάντως έχω κλειστά data ,wifi καθώς δεν πιάνω εδώ.Ακόμα και το 2G ζορίζεται.Ανοιχτά ήταν μόνο για ενημερώσεις κλπ ,μια ώρα σίγουρα.
Ακόμα είμαι στο πείραγμα πάντως.Εχω σταματήσει κάποιες βλακείες της google (play books,games, movies &TV,newsstand,music),σβήνει η οθόνη στα 30δ,ενεργοποιήση της εξοικονόμησης ενέργειας, το gps κλειστο.Φωτεινότητα οθόνης στην μέση και στο αυτόματο.Τα πρώτα δείγματα μου αρέσουν πάντως όσο αφορά την μπαταρία.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#85159 δεν έχει και πολύ μεγάλη μπαταρία, μου κάνει εντύπωση πώς έχει τόσες ώρες οθόνη :hmmm:

ρε συ bill μήπως το φόρτισες στο ενδιάμεσο και δε το θυμάσαι; δεν υπάρχει κινητό να βγάζει 6ωρο οθόνη και να είναι στο 33% :dizzy:
Άβαταρ μέλους
By bill33
QsisVTS έγραψε:δεν έχει και πολύ μεγάλη μπαταρία, μου κάνει εντύπωση πώς έχει τόσες ώρες οθόνη :hmmm:

ρε συ bill μήπως το φόρτισες στο ενδιάμεσο και δε το θυμάσαι; δεν υπάρχει κινητό να βγάζει 6ωρο οθόνη και να είναι στο 33% :dizzy:

Οχι ρε συ.Θα βάλω screenshot .
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#85162 τι να σου πω, αγόρασες το άγιο δισκοπότηρο των smartphone τότε :lol:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#85164 Kλειστα data, wifi, gps, brightness 1 κερι, η οθονη σβηνει στα 30ms, σκουπισμα με αντιστατικο πανι μετα απο καθε χρηση....makes sense.

CORSAIIIIIIIIIIIIIIIIIIIR
Άβαταρ μέλους
By bill33
#85172 Εικόνα
και η οθόνη
Εικόνα εδώ δείχνει ότι φορτίζει γιατί το σύνδεσα με Usb για την μεταφορά των φωτο,με ΒΤ δεν τα κατάφερα :oops: :lol:
Άβαταρ μέλους
By bill33
g8777 έγραψε:Kλειστα data, wifi, gps, brightness 1 κερι, η οθονη σβηνει στα 30ms, σκουπισμα με αντιστατικο πανι μετα απο καθε χρηση....makes sense.

Τι να ανοίξω τα data κλπ αφού δεν πιάνει τίποτα εδώ.Αύριο θα αγοράσω cosmote καρτα που εχει και 4G στην περιοχή και θα σας δείξω :s_devil :lol:
Aυριο λήγει το πακέτο της wind και έχω ακόμα 450ΜΒ και δεν μπορώ να τα χρησιμοποιήσω :rant: :rant: :rant:
Άβαταρ μέλους
By corsair
g8777 έγραψε:Kλειστα data, wifi, gps, brightness 1 κερι, η οθονη σβηνει στα 30ms, σκουπισμα με αντιστατικο πανι μετα απο καθε χρηση....makes sense.

Τζι... σημεία των καιρών. Καμαρώνει σαν γυφτικο σκεπάρνι για την αυτονομία οταν εχει κλείσει τα πάντα. Σκέφτομαι να κλεισω το κινητο μου και γω και να το ανοιξω μετα απο κανα μηνα να του δειξω ποσο πολυ κρατάει....

Εεε ρε βρεγμενη σανίδα που χρειάζεται εδω μεσα... :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By bill33
#85181 :shifty: :s_biggrin
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#85183 Θελω να δω και γω την αυτονομια. Που παταω?
Μπαταρια?

Εγω χρησιμοποιω το <εξοικονομηση ενεργειας> feature!!!
Άβαταρ μέλους
By bill33
#85186 Σβίγκο πιάσε μια ενισχυμένη για το παιδί.