Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
Bayern7 έγραψε:ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
Μαυροκουκουλάκης: "Δεν υπήρχε παράγκα από το 1996"

https://www.sport24.gr/football/mayroko ... 42529.html

:s_empathy :s_empathy :s_empathy

Μη δίνεις σημασία, δικαιολόγησέ τον, δεν ξέρει. Είναι σαν να πάω να γράψω εγώ στα ποδήλατα και να την πω στον Σκνίπερ, σαν να πάω να γράψω στο Σκι & σνόουμπορντ και να την πω στον ΧΛ, σαν να πάω να γράψω στο Θεωρίες περί γυναικών και να την πω στον Μουσάτο, σαν να πάω στα Μαστορέματα και να την πω στον ΝτιΜπέκο, σαν να πάω στην F1 και να την πω στο Γκεάκο (ΟΚ αυτό το κάνω, έφυγα).

ΥΓ: Τελικά Μπάγιερν, καθώς ωριμάζω κι εγώ και βλέπω αλλιώς τα πράγματα, αναλογίζομαι ώρες ώρες το μεγαλείο του συντρόφου, του Σωκράτη του Κόκκαλη. :s_howdy
Άβαταρ μέλους
By pro
#851730 Ο Κόκκαλης είχε κοντά του τον Λούβαρη και τον Μητρόπουλο, που σε σχέση με τους σημερινούς ήταν ο Δούκας του Μάρλμπορο και ο Μαρκήσιος του Γουίντσεστερ. Πέρα από πλάκα, δεν είναι δυνατόν αυτοί οι τύποι να εκπροσωπούν ένα μεγάλο σύλλογο. Οκ, η ομάδα είναι πέρα από πρόσωπα, είναι κάτι μεγαλύτερο, αλλά δεν είναι εικόνα αυτή. Και ξέρω ότι πολλοί Ολυμπιακοί συμφωνούν μ αυτά που λέω.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
pro έγραψε:Ο Κόκκαλης είχε κοντά του τον Λούβαρη και τον Μητρόπουλο, που σε σχέση με τους σημερινούς ήταν ο Δούκας του Μάρλμπορο και ο Μαρκήσιος του Γουίντσεστερ. Πέρα από πλάκα, δεν είναι δυνατόν αυτοί οι τύποι να εκπροσωπούν ένα μεγάλο σύλλογο. Οκ, η ομάδα είναι πέρα από πρόσωπα, είναι κάτι μεγαλύτερο, αλλά δεν είναι εικόνα αυτή. Και ξέρω ότι πολλοί Ολυμπιακοί συμφωνούν μ αυτά που λέω.

Οι Ολυμπιακοι που συμφωνουν μαζι σου δεν πανε γηπεδο χρονια τωρα, καποιοι επαψαν και να ασχολουνται. Πολυ σαπιλα, βρωμα και δυσωδια μαζευτηκε στο Ελληνικο ποδοσφαιρο και δεν εξαιρω κανεναν.

Ειδαμε και βλεπουμε τι εξυγιανση θελανε και θελουν και δεν αναφερομαι στα προχθεσινα, αυτα ειναι πταισματα και αδιαφορα.
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
#852047 Αλεξανδρόπουλε..... όταν βάζεις γκολ στον βάζελο να το πανηγυρίζεις.
Να πιάνεις τα @@ σου και να τους κάνεις κωλ0δάχτυλο.
Αντε νοπανο, θα γινουμε εγκληματίες στα γεράματα.
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
#852800 Μπακασετας λοιπόν ..
Πολύ καλή μεταγραφή εύγε ...κάτι δείχνει να γίνεται στο θέμα μεταγραφών

< >
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
#852801 Πάμε ταπεινά να τελειώσουμε σήμερα το ανέκδοτο που λέγεται θρήνος ...
ΥΓ έστω και με μοναδικό επιθετικό το κριάρι

< >
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
#852822 Ιωαννίδης βαγιαννιδης Λημνιός μπακασετας .
Το καλοκαίρι χτυπάς και Γιαννούλη και χτίζεις ομαδάρα με ελληνικό κορμό

< >
Άβαταρ μέλους
By Same_old_story
#852979 Δεν ξέρω.. Είναι ιδέα μου, ή από τότε που ήρθε ο τελευταίος προπονητής του Ολυμπιακού δεν βάζει γκολ ούτε με αίτηση; :dizzy: :help: