Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
bibendum έγραψε:Αποτυχία της ομάδας, το παραδέχτηκαν και οι ιδιοι. Έφτιαξαν μονοθέσιο για τον Μαξ μόνο

https://www.mirror.co.uk/sport/formula- ... 575860.amp

Το ιδιο που γουσταρει ο Μαξ (κοφτερα μουτρα) γουσταρουν σχεδον ολοι οι πυραυλοι. Και ο Λεκλερ το εχει πει, και ο Νορρις ελεγε "δε θελω κωλο, θελω μονο μουτρα να εχει το μονοθεσιο" και αλλοι.

Διαβαζα προσφατη συνεντευξη του Αλμπον και ελεγε και αυτος τα ιδια. Το ποσο γουσταρει να εχει κοφτερα μουτρα το μονοθεσιο. Αλλα στη συνεχεια ειχαμε ανατροπη στη συνεντευξη. Συνεχισε σε στυλ "ενω μου αρεσει αυτο το στυλ μονοθεσιου, η Ρεντ Μπουλ παραειχε κοφτερα μουτρα και δε μπορουσα να την παω".

Το μονοθεσιο για να βγαλει χρονο πρεπει να εχει αυτο το χαρακτηριστικο, να ακουνε καλα τα μουτρα. Τωρα αν καποιοι θελουν να φερουν τον κανονα στα μετρα τους "να εχω πολυ καλα μουτρα αλλα οχι υπερβολικα καλα γιατι ζοριζομαι" ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ.

Νομιζω ο ΧαιΦαι ειχε πει κατι σωστο. Οτι το να μπορει να ελεγξει ο Μαξ κατι που δε μπορουν οι υπολοιποι, ειναι στα υπερ του και κατι δειχνει.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#851646 Οι περισσότεροι αγώνες μεγενθύνουν επιπλέον τις διαφορές.
Αν θέλεις να το κάνεις σωστά, θα πρέπει να κάνεις αναγωγή σε μια αναφορά με ίδιους αγώνες για όλες τις χρονιές.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
And yet that wasn’t the final nail for the Alonso-McLaren partnership, the Spaniard saying that came at the Chinese Grand Prix where the team-mates lined up on the grid with Hamilton 12 points ahead. That Sunday, Dennis reportedly said that McLaren weren’t fighting Ferrari driver Felipe Massa, they were up against Alonso.

“The situation that season was not well-managed by our bosses,” Alonso recalled to the Daily Mail.

“We were young. We were immature. We were many of the things we are not now, and we needed help from the management that we didn’t get.

“I couldn’t continue with McLaren. It was a team with eyes totally one side of the garage.

“As Ron said after the penultimate race in China, ‘our race isn’t with Massa, it is with Fernando’. When your team says that, you cannot continue. But you learn in a career.”

Κατσε εσυ George και εξηγησε με σεντονια για το 2007
Άβαταρ μέλους
By marmagas
#851672 Eκ των υστερων δικαιωθηκε ο Ρον για την επιλογη του ρουκι.
Το ιδιο εργο βλεπουμε και στην RB.
To ιδιο με τον σαγoνια στην Ferrari.
Τελευταία επεξεργασία από marmagas και 08 Ιαν 2024, 14:40, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#851673 Ναι δικαιωθηκε. Για αυτο μετα την Σιγκαπουρη 2012 τον αφησε για τον Τοτο και την ομαδα του :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#851675 We are racing Fernando, γνωστά αυτά. Αν είχε πει κάτι τέτοιο ο Αλόνσο θα ήταν το κωλόπαιδο του αιώνα, το είπε ο αποδεδειγμένα απατεώνας αντιγραφέας και απλά είναι ο γλυκός μας καράφλας, άνθρωπος - κεφάλαιο στην ιστορία της αυτοκίνησης.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#851679 Εικόνα

:lol:
Άβαταρ μέλους
By Yugo_para_siempre
#851687 Ναι Geo, ολη η χρονια και το αν ο Λουης κοντραρε πραγματικα τον Αλονσο, με το καλημερα κιολας, κρινεται απο τους δυο τελευταιους αγωνες.
Στους οποιους ο Λουης εκανε απιστευτη |λογοκρισία| στην Κινα και επαθε το παροδικο μηχανικο προβλημα στη Βραζιλια, ενω ο Αλονσο πηρε πολυ περισσοτερους βαθμους.
Επισης στο Φουτζι που ο Αλονσο εκανε τη |λογοκρισία| στη βροχη, μηπως τελικα και αυτο ηταν κατι δολιο απο την ομαδα;
Να το εξετασουμε...

Αρχιδας ηταν και ο καραφλας, επισης και ο Αλονσο ειδικα εκεινη την εποχη.
Φαντασου ποσο θα ειχε πληγει o Αλονσο και μαλιστα στις απολυτες καυλες του.
Να εισαι 26 χρονων, δις πρωταθλητης, μετα απο μαχη με το Σουμι το 2006, με απιστευτο εγω, πολυ μεγαλυτερο απο το μεσο οδηγο και να ερχεται ο νουμπας και να σε πηγαινει στα ισια με το καλημερα.
Το χαστουκι πρεπει να ηταν τεραστιο.
Φαντασου το Μαξ πως θα αντιδρουσε τωρα σε κατι αναλογο, που ισως το εγω του και το "δε σας βλεπω" να ειναι ακομα μεγαλυτερα απο του Αλονσο τοτε.
Μακαρι να συνεβαινε κατι τετοιο γιατι θα ειχαμε ισως την πιο επικη χρονια εβερ.
Άβαταρ μέλους
By Vaskir
#851698 Είπε κάποιος πως ο περιφερόμενος Ισπανός σαλτιμπάγκος - διασκεδαστής οδηγός της F1 ήταν το 2023 καλύτερος από τον Χάμιλτον;;;;;;;;;;;

Μήπως κατάλαβα λάθος;
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Vaskir έγραψε:Είπε κάποιος πως ο περιφερόμενος Ισπανός σαλτιμπάγκος - διασκεδαστής οδηγός της F1 ήταν το 2023 καλύτερος από τον Χάμιλτον;;;;;;;;;;;

Μήπως κατάλαβα λάθος;

Το λεω εγω τωρα. Τραβας κανα ζορι?
Άβαταρ μέλους
By Vaskir
George_Prix έγραψε:
Vaskir έγραψε:Είπε κάποιος πως ο περιφερόμενος Ισπανός σαλτιμπάγκος - διασκεδαστής οδηγός της F1 ήταν το 2023 καλύτερος από τον Χάμιλτον;;;;;;;;;;;

Μήπως κατάλαβα λάθος;

Δεν σε πιστεύω, με βάση τα γραφόμενα σού είσαι σοβαρός άνθρωπος.

Τελικά έκανα λάθος , το παραπάνω ποστ αφορούσε το 2007 στην ΜακΛάρεν , άκυρος ο συναγερμός, συνεχίστε όπως είσαστε, μια χαρά τα γράφετε , μην βάλω δυναμίτιδα στην ροή της συζήτησης, αποσύρομαι στην άκρη και σας παρακολουθώ.
Άβαταρ μέλους
By g8777
George_Prix έγραψε:

Μήπως κατάλαβα λάθος;

Εικόνα

Κλάσει. :s_thumbsup