Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By edmond
#845999 Αφού δεν τα έχουν τι να κοιτάξω; :s_dunno
Ο καθείς φυσικά με τις ανάγκες του. :tomato:
Άβαταρ μέλους
By MONMAN
REALZEUS έγραψε:Μπαίνεις στην Toyota και αντί να ψάξεις (ξέρω ότι δεν τα έχουν) την Supra, άντε το GR Yaris, κοιτάς αυτά τα παπαράκια; Θλίψις!!! :s_tongue

Αυτα τα παπαράκια της toyota εχουν τεχνολογία (υβριδική) πάνω τους που κάνεις ωρες ωρες το σταυρό σου , μαύρη μαγεία ...
Ψυχρά υπολογιστικά αγόρασα το yaris cross για να κάνω οικονομία αλλα μετα απο ενα χρόνο χρήσης εχει κατακτήσει και την καρδιά.
Ο λόγος ,προσφέρει ποιότητα κίνησης και εχει την πλάκα του σε συνθήκες που ποτέ δεν περίμενες να υπάρχει απόλαυση... μέσα στην πόλη!
Καλή η Μ2 αλλα όπως εχουν πει πολλοί γιατροί ανήκει στα σκληρά ναρκωτικά ... μετα τι; :)
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#846247 Νομίζω ότι μου έκανες την τιμή να είμαι πρώτος μου οδήγησε το ολοκαίνουριο Yaris Cross σου και έγραψα καλά λόγια, γιατί όντως ήταν πολύ καλό.

Αλλά ψυχρά και υπολογιστικά δεν αγόρασα ποτέ αυτοκίνητο. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
#846734 Πέσο Αργεντινής (έχει το ίδιο σύμβολο με το δολλάριο Αμερικής)

Ισοτιμία:

1€ ~ 390 πέσο
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#851914 ΙΜΗΟ αυτό το τογιοτολευκό κόβει κάργα. Και το κορόλακρος και αυτό είναι πολύ καλύτερα (ΙΜΗΟ πάντα) σε κόκκινο μεταλλικό.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
EDDIE_147 έγραψε:

Το αμάξι είναι πολύ ωραίο, αλλά πολύ ακριβό γι'αυτό που είναι και μικρό. Ο φίλος παρακάτω, από τα σχόλια του βίντεο, έχει δίκιο:
@AZ-bd7ux
3 days ago (edited)
Καλή Χρονιά σε όλους και καλή φώτιση σήμερα 6 Ιανουαρίου. Εξαιρετικό το video ... πάντα τέτοια ωραία. Το αμάξι πήγα και το δα απο κοντά τον Δεκέμβριο καθώς ήμουν στο ψάξιμο να παραγγείλω αμάξι εκεί στα 35-40χιλ budget. Είναι σίγουρα ένα φουτουριστικό μοντέλο άκρως μοντέρνο μέσα έξω - έξω πιο εντυπωσιακό θα πω εγώ, λίγο κιτς πίσω για τα γούστα μου. Σαν τεχονολογία 5ης γενιάς hybrid και όλα τα καλούδια gadgets και λοιπά δεν το συζητάμε. Δεν μου άρεσε απο χώρους. Είναι μικρό τ αμάξι μέσα ... όχι μόνο πίσω αλλά και εμπρός, το νιώθεις και στη θέση οδήγησης και ειδικά στη θέση του συνοδηγού όπου το αριστερό γόνατο ακουμπάει ενοχλητικά στην προεξοχή προς τα πάνω - σχέδιο της κονσόλας. Επίσης η ποιότητα των πλαστικών στο ταμπλό και στις πόρτες δεν διαφέρει απ την μετριότητα του Corolla Cross. Από οθόνες βέβαια σκίζει .. άλλο αυτό ... καθώς σήμερα οι περισσότεροι επιλέγουν αμάξι με βάση το πόσο εντυπωσιακές οθόνες έχει. Είδα κι άλλα αμάξια, ιαπωνέζικα και ευρωπαϊκά.
Τελικά να μην τα πολυλογώ ... επέλεξα να παραγγείλω το Mazda CX-30 186ps σε πλούσια έκδοση... και με το μαγικό χειροκίνητο κιβώτιο καθώς είναι η απόλαυση του οδηγού, με το που έκανα test drive αυτό τ αμάξι το ερωτεύτηκα. Ναι, είναι ουσιαστικά ένα μοντέλο του 2019 ... είναι old fashion σε διάφορα πράγματα και δεν έχει τα μπόλικα λαμπάκια led και τις εντυπωσιακές οθόνες που βλέπουμε στα τελευταία μοντέλα των εταιριών (θα μπορούσε π.χ στο ΜΥ2024 να του έχει κάνει ένα διακριτικό facelift όπως όλες οι μάρκες κάνουν στην 4ετία και να του έχει βάλει μέσα έστω ένα ambient lighting και 2-3 πιο σύγχρονα στοιχεία ... δεν το κάνουν, είναι παραδοσιακοί, θα τα βάλουν όλα αυτά στο νέο μοντέλο το 2025-26) ... αλλά το Mazda είναι πολύ αμάξι ... με όλη τη σημασία της λέξης και οδηγικά - fun to drive που λένε ... είναι φανταστικό, ίσως το πρώτο στην κατηγορία του κι ας έχει ημιάκαμπτο πίσω - άριστα ρυθμισμένο δε. Νομίζω ότι τέτοια αμάξια δεν θα υπάρχουν πλέον σε 2-3 χρόνια ... όπου θα είναι όλα ηλεκτρικά και αυτόματα σε όλα τα επίπεδα ... οπότε μία old school επιλογή σαν το Mazda θα έχει τη δική της αξία ... τουλάχιστον για κάποιους σαν κι εμένα. Μου λέγαν κάποιοι πήγαινε πάρε το νέο Tesla Model 3 Highland που τα έχει όλα μα όλα μέσα στην τιμή 42 - 8 επιδότηση = 34 ! απίστευτη τιμή και απίστευτο αμάξι ... αλλά θεωρώ ότι τα ηλεκτρικά και τις super οθόνες τύπου laptop θα της βρίσκεις πλέον όποτε θές ... όλοι τέτοια βγάζουν και πουλάνε, αμάξια όμως σαν το CX-30 ή και το Mazda 3 ... χειροκίνητα πάντα μιλάμε ... δεν θα βρίσκεις. Γι αυτό επέλεξα το Mazda. Επίπλέον, να ξέρετε, το συγκεκριμένο Mazda παρότι 2λιτρο είναι και ιδιαίτερα οικονομικό ... κι ας μην είναι hybrid. Έχει και 6χρόνια ή 150χιλ χιλιόμετρα εγγύηση και δωρεάν οδική βοήθεια για 15 έτη ! προφανώς δεν θα την χρειαστεί ποτέ ... Αυτά !
Θα εκτιμούσα την άποψή σας για τα σχόλιά μου αλλά και την επιλογή μου...
Καλή Χρονιά με Υγεία !

Ο άνθρωπος επέλεξε να πάρει δίλιτρο CX-30 χειροκίνητο, πιο ακριβό από το δικίνητο Μ3 Highland. :s_whiteflag
Άβαταρ μέλους
By Scotch
Anonymous Founder έγραψε:Ο άνθρωπος επέλεξε να πάρει δίλιτρο CX-30 χειροκίνητο, πιο ακριβό από το δικίνητο Μ3 Highland. :s_whiteflag

Και η Mazda να κλείσει δηλαδή; Κάποιος πρέπει να τη στηρίξει, κρίμα είναι :s_dunno
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#851925 Οι τιμές όπως διαμορφώνονται στις περισσότερες δημοφιλείς κατηγορίες (πλην bseg - bsuv) πρακτικά καθιστούν vfm το Μ3Η, και παρολίγον μονόδρομο (παρολίγον ελέω παρούσας και πιθανότερης μέλλουσας κατάστασης σχετικών υποδομών). Αυτό φυσικά δεν αποτελεί λαβή για να κρίνω την επιλογή στην παραθείσα ανάρτηση. Ο καθένας εξάλλου συναρμολογεί με εντελώς υποκειμενικό τρόπο τα σημεία ενδιαφέροντος κατά τη διαδικασία επιλογής.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#851926 Μα ναι. Ο άνθρωπος εκθειάζει το χειροκίνητο σασμάν του Mazda. Αυτό ήθελε αυτό πήρε. Εγώ με δικά μου λεφτά, δεν θα το έπαιρνα ποτέ. Αυτός το πήρε και το χαίρεται.
Ορθολογικά, το M3 για κάποιον που μπορεί να το φορτίσει σπίτι, είναι τέλεια επιλογή, γιατί δεν του λείπει τίποτε και απλώς σε ένα ταξίδι θα πρέπει να κάνει μια στάση γύρω στα 15 λεπτά για φόρτιση. Δεν σκέφτονται όλοι ορθολογικά, ούτε έχουν όλοι τις ίδιες ανάγκες και γούστα. Και ευτυχώς.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#851944 Καλα κι εγω μεταξυ των δυο το Mazda θα επαιρνα, για λογους πρακτικοτητας, ανεσης.

Τωρα καλο το αμαξι αλλα οχι το βιντεο. Αυτος ο τυπος ουτε να πληρωνοταν απο την ΤΟΥΟΤΑ , ειναι και ασχετος
Άβαταρ μέλους
By GTS
Anonymous Founder έγραψε:Μα ναι. Ο άνθρωπος εκθειάζει το χειροκίνητο σασμάν του Mazda. Αυτό ήθελε αυτό πήρε. Εγώ με δικά μου λεφτά, δεν θα το έπαιρνα ποτέ. Αυτός το πήρε και το χαίρεται.
Ορθολογικά, το M3 για κάποιον που μπορεί να το φορτίσει σπίτι, είναι τέλεια επιλογή, γιατί δεν του λείπει τίποτε και απλώς σε ένα ταξίδι θα πρέπει να κάνει μια στάση γύρω στα 15 λεπτά για φόρτιση. Δεν σκέφτονται όλοι ορθολογικά, ούτε έχουν όλοι τις ίδιες ανάγκες και γούστα. Και ευτυχώς.

Το μαζντα εχει και φορο πολυτελειας.